- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
szjoci #10997 üzenetére
Szia
Akkor már megy jól?
Én nem tudom mit csináltam tegnap éjszaka, azt tudom hogy már repkedett is a dugdosós panel amin van az áramkör, és megy nekem is, igaz nem 100 százalékosan.
Én ezt arra tervezem hogy a lámpáknál is tudjak vezérlőt rakni , ez lehet egy rotary encoder, vagy egy PIR senzor vagy csak egy sima kapcsoló.
Ez jelen esetben a fördőbe egy "kis" éjjeli fény, ami kapcsolható Domoticz felületrőlis, és kapcsolj a egy PIR szenzor is.
és eddig ez volt a gondom hogy ha a PIR kapcsol ( kisfiam éjszaka betotyog pisilni) akkor vagy nem kapcsolt vagy ha az MQTT topic-ot közvetlen a lámpa bemenő topicra állítottam akkor pedig kapcsolta, de a domoticzba nem látszódottMost ott tartok hogy egy ilyen sorozat van a Node-ba a mozgáshoz
a triger egy egyszerű késleltetés hogy 20 másodperc múlva kapcsoljon le
a function beilleszti az értéket
és a domoticznak egy ilyet küld.
Ennek hatására most már a lámpa a domoticzon keresztű kapcsolódik, mivel pwm led ezért kapta a 10-es értéket ( kellemes egyharmados fény) tehát kapcsolódik a lámpa és a domoticzba láthatóan vált a lámpa "felkapcsoltra" és a csuszka pedig felmegy egyharmadig... kb oda ahova kell.
De amikor letelik a 20 másodperc... az üzenet szépen elmegy nulla svalue értékkel. A lámpa lekapcsolódik ( domoticzon keresztül) de a dashboard-on ugy marad az ikonja mintha világítana egyharmad kitöltéssel..
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged