- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest