- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...