- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Magisk
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- iPhone topik
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Nem a 110-an a baj, hogy kod, meg hogy mivel... mert egeszen mas egy aktiv bisztonsagi elemekkel jol felszerelt joszaggal tiszta idoben szaraz uton, es mas szetszakadt autoval etc. etc. a tobbit tudod...
Ne felejcs el, hogy van abszolut es relativ gyorshajtas... es az nem mindegy...
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
ááááÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Bazze! Ez meg mi?! 5 percen át próbáltam elküldeni, mindig csak ''töltötte az oldalt'' miután megnyomtam az OK-t, egy idő után eluntam, ekkor nyomtam egy oldalvissza-t, frissítettem, láttam még nem érkezett meg a hsz-em, ezután megpróbáltam újra elküldeni. Erre beér 4x!! :O
-
Den
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nem, én voltam a hibás. Eleve gyoesabban mentem mint a megengedett sebesség, gyorsabban mint az útviszonyok megengedték, és gyorsabban mint a rutinom alapján mehettem volna. A kitolató autós is vétkes, mert amit csinált az veszélyeztetés, de nem ő okozta a balesetet, ugyanis ha a megengedett sebességgel megyek, pláne ha a csúszós útnak megfelelővel. simán megállhattam volna. Ha meg van elég eszem, ilyen időben a semmi rutinommal el sem indulok motorozni.
''Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.''
Hidd el Panther hogy a balesetet szenvedett emberek 99%-a ezt gondolta. senki nem úgy indul el hogy ma fogom összetörni magam, senki nem tudja 1 percre előre hogy balesetet fog szenvedni, hiszen ha tudná, megállna, lassítana, kiszállna, más utat választana, stb. Mindenki a baleset előtti utolsó másodpercekig biztonságban érzi magát.
''ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva.''
Meg ugye elméletileg csak 80-al lehet menni :) Sose építs arra hogy mindenki betartja a szabályokat.
Na mindegy nem akarom itt a nagy okost adni, csak tapasztalatból mondom hogy nem tud akkora élvezetet nyujtani a vezetés amiért egy balesetet és a következményeit érdemes bevállalni -
-
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Panther ha nem sokaid akarod boldogitani itt a tarsasagot akkor csak tegyel igy, sanjnalna ha ph-nak testuletileg kene kivonulni temetesedre, en es ugy tunik rajtam kivul meg nehanyan ugyanezen a velemnen vannak.
Nehany dolgot erdemes megtanulni kodben nem rohanunk, es qva figyelunk akad ojja esmerosom akinek a gozolgo loszar mentette meg az eletet, mert bevillant, hogy akkor elotte lo/lovaskocsi van vhol... ott volt....
Lejton soha nem rohanunk, egy fokozattal lejjeb mint sik uton had fogjon a motor is. felfele ellenben nyugodtan....
es meg lehetne sokaig sorolni, de ha eszt a taktikat fojjtatod akkor kar eszt megtanulni:-(((((
udv
neduddki -
zsoltee10
addikt
válasz
Panther
üzenetére
:( azt hiszed ez jópofa? nem csak magadban tehetsz kárt, hanem másban is. nekem 3 éve van jogsim, de nem lennék ilyen bátor, hogy egy arra alkalmatlan autóval ködben száguldozzak. És, ha a ködből egyszercsak egy biciklis, gyalogos jelenik meg előtted? az ABS megfogta volna az autót 2 méteren belül?Arról nem is beszélve, hogy friss jogosítvánnyal nem mernék a helyedben ugrálni, hogy 110-zel mentem, nincs még akkora rutinod, nem érzed még annyira az autót, hogy tudd, mit csinálhatsz vele, és mit nem. Az első évben nem nagyon mentem 90 felett jó autóval sem, nemhogy Wartburggal. Meg nem próbáltam eljátszani a született autóversenyzőt. Csak ésszel. Száguldozni a mai napig sem szoktam, sosem lehet tudni, akár egy defekt is máshogy jön ki 150-nél, és 90-nél, ezt szeretném, ha észben tartanád. Te sem akarhatod tönkre tenni az életed. sokan vannak, akik ha tehetnék viszaforgatnák az időt, és még egyszer nem mennének annyival. Nyomorék is lehetsz, ha nincs szerencséd, és azzá tehetsz embereket, tönkre teheted mindkét család életét. Ez járjon a fejedben, ha legközelebb autóba ülsz.
-
Bash
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Csak óvatosan! Könnyen megeshet, hogy csak a Panther-es dögcédula marad belőled. Attól, hogy van végre jogsid, ne érezd magad autóversenyzőnek! Évekig kell vezetni nyugodtan, figyelmesen, hogy megszerezze az ember a kellő rutint. Száguldozással várjál még egy kicsit, de ha nagyon türelmetlen vagy, akkor menjél ki az autópályára éjszaka, ott a legkisebb a veszélye annak, hogy valakiben kárt tegyél. És ne feledd, hogy a technika közel sem tökéletes!
Munkából hazafelé (éjfél után) én is szoktam 110-el jönni, de ez mérföld/órában kicsit más dolog. -
PeliScan
addikt
Te végül voltál? Jó volt?
Mi többségünkben nem mentünk öltönyben, leginkább mert szépen megmondtam a levlistán, h én fekete nadrág+ingben megyek, tehát aki így jön az nem lesz egyedül... tehát a fiúk lazábban voltak, a leánykák pedig estélyiben, de jól állt a legtöbbjének... ;])
Amúgy sajnáltam, h nem volt igazi bál... partyzni mindig lehet, de vmi klasszikus zenére táncikálni csak ritkán... ezért is vagyok nagyon rácuppanva a szalagavatókra, idén lesz a 3. :P
Télleg, a partnerlánykáddal mi a helyzet? Tartjátok a kapcsolatot? -
Bash
őstag
Ne is mondd. Péntek este hazajöttem éjfél után. Leülök gép elé, PH!. Eredmény semmi. Kezdtem morcos lenni. Fél egykor még mindig semmi. Kénytelen voltam lefeküdni aludni, pedig 3 előtt nem nagyon szoktam az ágyamat látni. Szombat reggel felkelek, semmi. Haraptam valamit és gyorsan el is húztam a beach-re, mert PH! nélkül nem sok értelme van itthon ülni. Délután Görög Fesztiválon voltam, majd este moziban. Hazajöttem 1 előtt 10 perccel, még midig nincs PH! Már majdnem írtam egy levelet Parci-nak, de inkább megint lefeküdtem. Szerencsére ma reggel már újra a régi volt minden. Ha ma sem lett volna, akkor most már közveszélyes lennék. Szerencsére nem kellett szétrombolnom semmit.
-
neduddki
nagyúr
H!I
Tildy-nek igaza van! Aze erre fele a kozgaz tsz tele vot vik-es meg inf-os hallgatoval tegnap is meg ma is!!!!
Felenk azert akadnek, termeszetesen foleg magasabb evfojjamosok /legalabb 190cm/ ugyanis egy jo tdk munkat konnyen lehet diplomara valtani, es ha mongyuk az ember 1-ban kitanalja 2 megfuttatja /egyik karon/ 3 nyer velen /masik karon/ 4 elviszi a kar legjobb tdk-ja cimet /harmadik kar/ otod evben elnyaralja minek dogozzon annyit, de ha megsem akkor kesz a diploma munkka es am csakkotteni kol, ha ojjan degeneralt hogy elmegy meg orszagos tdk-ra is:-))) neve ismert lesz, szerepel a publikacios jegyzekekban doktori felvetelinel igencsak nyom a latban, es ha jol valsstott a vegen meg e phd-t is abbo irhassa....
Na ez egy eszmenyi allapot, de ma lattunk ijjet...
Es mint emlitettem eddig mind a hejji mind az orszagos tdk-s reszvetelem hozott egy-egy folotteb inteligens es csinos holgyet:-)))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Latod Panther eze kell tdk-ra pl a vegyesz, gtk, ttk kari tdk-t valasztani:-)))) Szamodra legcelszerubb a gtk, ugyis fognak meg itt a 4-iken szivatni eleget a kovetkezo evekban /remelhetoleg, mert akkor eljucc odaig:-)))/ Ma hajnali fel 10 kor kilepek a liftbol es a lifttel szemben.... na szoval egeszen jol indul a nap.... csak igy tovabb
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
H!I
Panther mi az hogy nem vitezzkecc a tdk??? Hat meg ijjet, pedig kerlek jol megvalasztott kar tdk-ja eseten folotteb csinos es ertelmes nokkel lehet osszeakadni!!! /En ma csaqk tudom:-))))/.
Ha reggel vegignesztel volta az st tetejen aszem igyekeszhettunk volna mire becsukod a szadat:-)))))
udv
neduddki
Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Képet az aláírásba? Minek?