Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi is a cégnél Win 11-et használtunk, illetve otthon is már mindenhol az van fent ahol bírta a gép. Szerintem teljesen jól használható rendszer. A Win10 csak 2 régebbi gépen van fent, mert sok lenne nekik a Win 11.
Visszatérve a hálókártya hibára. Az eszközkezelőben nem ír ki hibát rá? Írtad, hogy dokkolóval használod, akkor még a dokkoló egy firmware hibája is bejátszhat. A laptopon van UTP csati? Ha igen akkor próbáld ki, hogy közvetlenül rádugod a LAN-ra.
erdey_a: Nem tudom mi alapján állapítják meg, hogy melyik oprendszert mennyien használják, de ha eladások alapján akkor erősen torz a statisztika. (A home userek legalább fele, de szerintem inkább több nem veszi meg sem a Windows sem az Office-t, így ők kimaradnak a statisztikából.)
-
Vérboci
addikt
azt nem mondtam, hogy baj van vele (én még nem is láttam közelről), csak a piaci penetrációja 20% világszinten. Ha ebből kivesszük a céges vonalat, a maradéknál meg figyelembe vesszük, hogy Magyarországon eleve lassabban terjednek a dolgok a magánfelhasználók körében, akkor azért szerintem jó ha 10% marad. Talán ezért nem pörög a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest