- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Was? Azért linkeltem aktívat, mert aktív átalakító kell HDMI > DP irányban. Gondolom nem sokan bohóckodnának aktív, drágább átalakító gyártásával, ha egy 10 eurós madzag is megoldaná a problémát.
De lehet tök hülyeségeket írkálnak ott a linken, amit beszúrtam, pl:
HDMI and DisplayPort are completely different from the point of view of the signals that they send down the wires, as well as the connectors that they use. However, a DisplayPort output has the ability to detect when it's connected to a HDMI display, and send HDMI signals down the wire to that display. This only requires a passive adapter or cable with the right connectors on each end.
The reverse isn't true because HDMI is an older standard, and such a capability has never been added to the standard in the meantime. A HDMI output port can't send DisplayPort signals because it doesn't know how to do that, and it's not required to.(passz, nem tudom megítélni, nincs időm most speceket tanulmányozni)
De az is lehet, hogy kukac nem véletlenül látta mindenhol, hogy ki van hangsúlyozva az átalakító iránya. Ettől függetlenü én elhiszem neked, hogy nálad működött, lehet hogy a te eszközöd tényleg okosabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest