Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Fiatalok egyáltalán nem. A 30-40-es korosztály értelmiségi része használ valami beszélő nevet, vagy valami teljesen kamu nevet. Ők azok, akik a platformot amúgy is csak eseményszervezésekre használják. Az idősebbek más kérdés, de erre a korosztályra nemigen van rálátásom.
Instagram van már amúgy inkább facebook helyett, ha már szósölmédia, de ez is kezd teljesen elfészbukosodni, meg elkurvulni, annyi rajta a reklám, szóval nem tudom, meddig még. A fiatalok már ezen is továbbléptek, snapchat, twitter, mittoménmi.
Felétek is hasonló lehet a helyzet, max kis lemaradással, mert egyre több magyar kontakt jelenik meg instagramon is. Fb-t nem használom évek óta, szóval azt nem tudom, ott magyar vonalon mi megy. Amikor utoljára láttam úgy 2012 környékén, akkor főleg politika, meg alusisakos laposföldpropaganda zúdult az emberre, gyógyító számokkal, ‘ima gyermekemhez’ típusú naiv költészettel, ‘igazi édesanya vagy-e’ kvízekkel, meg lájkversenyekkel tarkítva.p
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest