Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Az említett topikot már megnyitotta fokukac - ugyan erőteljes szarkazmussal a háttérben, de a probléma megoldása érdekében - de az nem találtatott megoldásnak...
bolondember: Nem látod a lényeget - ez már régen nem arról szól, hogy legyen egy ilyen off, meg egy olyan off - itt már arról van szó, hogy ami most van az szar, mert van aki szerint az, és ennek vesznie kell.
És nem arról van szó, hogy megoldásra törekedjünk, hanem hogy valaki megint jól szórakozik, mert húzhatja mások elméjét...
-
bolondember
MODERÁTOR
látod, a lázadóknak nem jó.
Lehet kéne nyitni egy off-off topikot nekünk, és ezt az "OFF TOPIC"-ot meg meghagyni a "régi idők rajongóinak".
nincs jobb ötletem.
Valamelyik félnek engedni kell.
Én engedek nagyon szívesen. Rajtam ne múljék - nem mintha számítanék, csak egy avatár vagyok a sok közül.(de akkor sem értem, ha ennyire szar itt a "régi idők rajongóinak", akkor mi a pékért irogatnak?!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)