- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A szigetes bill szerintem jó, a 768as felbontás 14 colra mondjuk tényleg nevetséges.
Egyébként 1-2 éves, garis használt gép, pl. egy tisztességes Latitude nem játszik? Cimborámnak 130ert vettünk egyet. I7, 8g, ssd, nagy akku, 1600as 14-es kijelző. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ha már így konkrét hw.: I5, 8g, ssd alá nem adnám.
4g szerintem nagyon vékony, főleg hogy pl. a browserek, skype elég alaposan szeretik zabálni a ramot. -
EQMontoya
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Régebbi Vostroja van barátnőmnek és nekem is.
Alapvetően beváltak. Kicsit zajosak terhelve, illetve az enyémben 1x meghalt az alaplap, de egész olcsón cserélte a hivatalos szervíz is. (40e körül).
Akkuidő frankó, és tartósak is az akkuk, minőség abszolút rendben: nem kopnak, nem nyöszörögnek.Ami miatt most már másfélét vennék, az az, hogy nem dokkolható. Az a Latitude-ok privilégiuma.
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja, ez évek óta így van, szánalmas is valóban.
Itt szerintem arról van szó, hogy a benzinkutak kapnak ugye részedesét az eladásból, és azt meg kell védeni valahogy (bizonyára némi lobbitevékenység volt mögötte), ezért az online felület nem kap. No, annak meg valamiből élnie kell, és ha 0 haszonnal adja, de bukja a mastercard/visa és bank rátáját az online fizetés miatt (~3%), akkor maximum abból élhetne, hogy vasárnap zárva van. Szóval muszáj rátennie valamennyit. Nyilván ez egy vicc, kicsit abszurd, kicsit savanyú, de legalább a miénk.
-
EQMontoya
veterán
Hát ez frankó egy este volt.
Megyek le a cégnél a mélygarázsba 7 körül... Hol a kocsikulcsom? Zsebben nincs, asztalon nincs, kocsiban hagytam? Bingo. Meglett, kocsiban, rádió, műszerfalvilágítás ment 10 órát. Természetesen nem indult.

Még szerencse, hogy volt nálam bikakábel, lestoppoltam egy Hondás arcot, beröffentettük, bingó.Haza, gyors kaja, haverom hív, hogy a szerverében ledöglött egy 4 centis, speckó alakú venti, nincs-e? Volt, hurrá, szerverterembe gyors kör, rendberaktuk, 9-re hazaértem.
-
EQMontoya
veterán
Kaptam egy mailt:
Please note, that the cafeteria system will build up next week.
You will have to time for the planning from 8th February.
The cafeteria for january&february will paid by the February salary in 10th March.
Én most csendben elvonulok visítva röhögni.

-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ezt én se értem.
De még az olyanoknál is ez megy, mint a Gugli. Most nézelődtem ugye Zürich környékére (másik topikban említettem), hát van káosz meg zűrzavar a fejekben recruitment oldalon rendesen.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Azért néha megdöbbenek, hogy milyen állapotú a magyar autópark.
Komolyan, nem tűnt fel előtte, hogy gáz lesz?
Azért ami kitörik, az előtte nyilván ad hangokat, ami okán a halovány gyanú szikrájának sejtelme esetleg felmerülhetett volna bennük, hogy ez így nem egészséges. -
EQMontoya
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
És még valami, aki reklámblokkolót használ egy olyan oldalon, amit szeret és ahová bármilyen indokkal de szívesen jön, az egyszerűen vagy csaló, vagy nem fogja fel, hogy egy oldal üzemeltetését valamiből fent kell tartani és talán akaratán kívül is arra játszik, hogy az oldal tönkre menjen.
<grammarnazi>
Az üzemeltetést esetleg finanszírozni lehet.
És előtt vessző van, ha nem felsorolásban, hanem tagmondatok elválasztására használjuk.
De előtt vessző van.
Tönkremenés egy szó.
</grammarnazi>A lényegi részéhez pedig: az érvelésed pedig néhány sebből vérzik, de ezt legalább arroganciával kompenzálja. A csalónak titulálást legalábbis nem tudom máshogy értelmezni. Nyilván az oldal tönkrementelére játszik az, aki mondjuk az aprók kiemeléséért fizet, ezen felül pedig még látogatottságot is generál, ami alapvetően jól jön, ha reklámot kell szerezni.
Ezen felül az egyedi reklámok, a "friss, olvastad már?" és hasonlók a reklámblokkolón is átjutnak. Az egész oldalba ágyazott, kérdőíves popupot nyitó cucc persze nem.Szintén unortodox gondolat egy fórumra pusztán profitforrásként tekinteni. A fórum tartozéka a lapcsaládnak, amelynek tagjai bevételt termelnek, szintén bevételt termel (nagyon helyesen) a hardverapró. Persze ezen felül valamennyit lehet keresni a fórumon reklámokkal, de alapvetően azt kellene látni, hogy a dolgok összetartoznak, és a fórum elősegíti az olvasottságot meg persze a felhasználók fognak nyilván hirdetni is.
A tömegközlekedésre sem lehet profitforrásként tekinteni, de nélküle elég szar volna azért minden piaci szereplőnek.Továbbá az egész érvelés jellegzetesen emlékeztet a kiadók fájlcsere elleni érveire, amelyekről pedig közismert, hogy a valósághoz való kötődésük minimális. Persze a jelenség is egész hasonló, ott is egy olyan modellből próbál profitot kovácsolni az iparág, ami nem feltétlen működőképes a jelen korban, és itt is erre tartunk. Lehet, az online reklám is lecseng majd kicsit, mint a startupok a dotcom lufi idején, majd meglátjuk. Mindenesetre ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
-
EQMontoya
veterán
A szemétnek márpedig munkaideje van!
Legalábbis semmilyen más érthető indokot nem látok arra, hogy szűk utcákban, ahol nem lehet kikerülni a szememtet, miért reggel 9-kor kell vinni. Biztos be kell érnie 10-ig. -
EQMontoya
veterán
válasz
PindurAnna
üzenetére
Akkor az illető majd szól, és levevődik.

Ne ríjjunk má' egy 10 éves képen. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, privátban meg küldök telszámot.
Nolfról láttál itt visszább képet, régebben rólam is, de szerintem meg fogsz ismerni egy szakállast egy bordó ingben.
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A héten láttam durvábbat.
Oracle céges autó, Mercedes CLA 180d!
Megmutatták a világnak, hogy hol kezdődik a prémium. 109 lóerővel.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
És én barom még nem vettem Zewa részvényt.

Egyébként Neked is kegyetlen sok időd van, hogy ezt összeszedted. -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Tegnap épp szűzérmét ebédeltem, és rohadt jó volt. Szóval erről nem fogsz meggyőzni.

Persze, nem egészséges zsírt zsírral zabálni, de erről szintén nem a disznó tehet, illetve olykor azért belefér egy-egy zsírosabb étel. A zsír önmagában nem gáz, ha nem viszel be belőle túl sokat.
Amit Lenox ír az antibiotikumokról, az sajnos jogos, de szerintem ugyanez a csirkére is igaz.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ok, az enyémmel megyünk, vagy a Tiéddel?

-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Toyota/Lexus vonalon én is tudok ilyen embert, aki bármit megold, meg az ellenkezőjét is. Egyetlen hátránya, hogy Kunfehértón van.
emvy: az szép! PD elemeket sem kellett benne cserélni?
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kurva kemények vagytok így a huszas éveitek elején.
Anyámmal élek, babettával járok...
Na jó, nem.Lassan 27 leszek, szóval azért az eleje költői túlzás.
Bandus meg aztán még öregebb! -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Gyünnék szkeptikuskodni.
Nem véletlen, hogy a tradicionális gyártók sem csinálnak 3-4 utasnál bonyolultabb hangfalakat a több milliós kategóriában sem.
Ez inkább tűnik egy tudományos kísérletnek és egy műalkotásnak, mint sem valós hifi cuccnak. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Scanner/printer routerre kötésére ajánlom a powerline-t, szerintem stabilabb megoldás, mint a wifi, lakáson belül kb. bárhová telepítve.
-
EQMontoya
veterán
Aktív hangfalam nekem is csak egy Geneva M van, az is inkább film/bulikellék, mint zenélésre használt eszköz.
Ha hifi, akkor alapvetően inkább a tisztességes szeparálás pártján állok: dac, előfok, végfok, passzív hangfalak. A jelenlegi Focal Chorus 807v amúgy sem az a randalírozós fajta hangfal - persze tud azért hangerőt produkálni, de egy 22-25nm körüli szobába abszolút nem érzem túlzásnak, sőt!
Fejesezni egy T90 van most otthon, illetve egy ATH-ESW9, leginkább hordozható használatra. -
EQMontoya
veterán
Tény, hogy nincs róla túl jó véleményem, olykor röhögtem is rajta, de van tapasztalata pár dologgal, az tény.
Fejhallgatózás jó dolog, én is szoktam, de azért olykor jól esik a rendes tér a zenéhez.
Tisztessségesen összerakott társasházban meg normális hangerőn nem gáz. Nem arról szól, hogy az elhasznált vakolatot rezgésekkel távolítjuk el.
Persze egy panelben, amiben az áthallott fingásokból tudod, hogy a szomszéd kelbimbót vagy babot evett, nyilván nem annyira életképes a dolog. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
[FLAME ON] Mondjuk az sokat segít (a kábelkérdésen is), ha a műanyag, placebohangzású, sokpontakárhányas tejfölösdobozok helyett rendes sztereó hangfalrendszert használsz.
[FLAME OFF]Hatalmas pluszegy!
Csak hát... drága hobbi. Most nézegetek egy Triangle Genese hangfalat, és gyönyörű, meg a hangja is, csak hát egy havi fizetés az ára. Meg persze bi-wired, tehát illene hozzá mégegy poweramp.
-
EQMontoya
veterán
A végén írt szempontjaidat megértem, az elejével viszont nem tudok egyetérteni.
Teljesen mindegy, milyen hosszú a kanóc, mert össze fog akadni másikkal. Ha más nem, az asztal mögött. És persze, ha hosszú, akkor a lógó kanóc saját súlya húzza szépen magát az asztal mögé, majd azt veszed észre, hogy állandóan húzgálod magad felé az egeret, hogy legyen elég. B variáció, hogy valahol az asztalon rögzíted a kanócot valahogy, de az meg aztán tényleg übergagyi.
Arról nem is beszélve, hogy a gubancok még Murphyt is meg tudják alázni. Az hagyján, hogy ami összetekeredhet, összeakadhat, összegubancolódhat, az össze is fog, de sejtésem szerint ezekre olykor még általunk ismeretlen erők is hatnak: a teljesen szépen feltekert, rendezetten elrakott kábelek, hosszabbítók is teljes gubanckupacként tudnak előkerülni a legközelebbi használatkor. -
EQMontoya
veterán
Régi Logitech MX1000. Szeretem, hogy sárnehéz.

-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Hazafelé azért hátsókerekes autóhoz méltóan sedrintettem néhányat - nem is a legrövidebb úton jöttem.

-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Pl. beszélgettünk is vagy 5 percet

-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Én is elég maradandó emlékekkel keltem, de kezdjük az esténél: Ésszel ittam, semmi durvulás, örültem is, hogy nem leszek másnapos. Cserébe úgy elfeküdtem a vállam, hogy azóta is fáj, és a már gyógyuló félben lévő náthám is megajándékozott fél óra folyamatos köhögéssel.
Tanulság: Szilveszterkor be kell rúgni, mint a csacsi, mert az el van rendelve, hogy elsején szarul kell lenni.

-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
4
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@: Carina Coupe. De, az, gyári állapot, 77e van benne, lassan le kéne OT-zni.

-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ma voltam Komáromban, a Szlovák oldalon. Jelentem Neked, hogy ott is takony fos idő volt. Viszont odaúton 11:00 körül Bicske környékén néha megpillantottuk a napot. Furcsa érzés volt, már-már el is felejtettük az elmúlt hetekben.
Cserébe visszafelé 5-6 között volt olyan köd végig, hogy öröm volt nézni.NoLF: igazi patkány az ilyen. Ha kell neki a lóvé, és elviszi, azt még valahol megértem, de úgy kárt okozni, hogy abból még haszna sem származik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bandus meg aztán még öregebb!