Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Amit Lenox ír az antibiotikumokról, az sajnos jogos, de szerintem ugyanez a csirkére is igaz."
Élelmiszeriparban jártas ismerősöm szerint ebből a szempontból pont a csirke a legegészségesebb. Annyi van a dolog hátterében, hogy a disznót, húsmarhát, de még a pulykát is jobban féltik a betegségektől, mert nagyobb veszteség, ha elhullik, a csirkénél jóval kisebb az esetleges kár, ezért kevésbé gazdaságos antibiotikummal tömni.
Amúgy pedig ezúton is köszönöm az együttérzést mindenkinek, szerencsére a helyzet nem drámai, egyrészt, mint korábban említettem, különösebben amúgy sem vagyok oda a disznóhúsért, másrészt annyi minden finomság van még a világon, aminek jó része még talán egészségesebb is (hogy csak a halat és a sovány húsokat említsem, de bevallom férfiasan, hogy a különböző zöldségeket is szeretem mindenféle formában), hogy a gondom továbbra is az, hogy moderáljam magam, és egészséges mennyiséget fogyasszak, szóval éhes biztosan nem maradok. Különben is nézzétek a dolog jó oldalát, legalább nem eszem el előletek, ha úgy adódik.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest