Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát inkább mentem vóna. De balfasz módon inkább másnap jöttem dógozni. Hiába lottózok, nem nyerek, politikus se vagyok, úgyhogy muszáj dógozni hogy a segélyeseknek csináljak alapot az adómmal.
@: Igen, tudom, Zalában annyi a hőmérséklet, mint Szicíliában, itt nálunk meg annyi, mint Moszkvában. Csak Moszkva meg Szicília közt kilométerben nem 250 a különbség
Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.
Jaaj nem jó, a megújuló energia itt nem nyerő, abban nincs jövő, azt úgyis 200%-ra megadóztatnák. Csak az olaj, csak a gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.