Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
na hogy ne csak mindig sírjunk
lementem a gyrososhoz, merthogy egy 114km-s karika után megesik, hogy éhes az ember. kértem két "lepényest", a 2. különösen jól sikerült méretügyileg. hazaérvén lemértem és egy szolid 835 gramm volt a kettő - alufólia szóval mondjuk azt, hogy 830g 
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
ti így rápörögtök ha privátot kaptok?

-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
nálunk úgy van, hogy 5 + egy fél hely van felfestve egymás mellett és ide általában 4 autó szokott állni egy időben. ráadásul a 20 éves corsám nem túl széles, de hónapokig akár hova mentem, mindig max 10 centi volt a szomszéd autó és az enyém közt. rááltam 2* 3 centire, nem értett belőle, így kénytelen voltam egyszer "sietősen" kanyarodni, hogy érezze, állhatna odébb is. és lőn

-
-
concret_hp
addikt
olyan érzés volt ma este teszkózni, mintha egy régebbi random vasárnap este 11kor mentem volna le (igen, volt olyan, amikor nyitva volt akkor
) 2 dologra tudok következtetni:
1, az emberek pénzügyi kultúrája a béka se**e alatt van
2, jobban teljesítünklehet cáfolni

-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
na kéremszépen az van, hogy a nagy lóf@szt poisson eloszlású az izzók élettartama. itt lakok pontosan 3 éve. 34 hónap alatt egy 5 ágú csillárból egyetlen izzó sem égett ki, aztán 2 hónap alatt kiégett 3 és a maradék 2 is elég beteg színben tündököl.
-
concret_hp
addikt
whsikyhez ért valaki? 5-10K közt mit érdemes venni, amit venni is lehet sok helyen (tesco)? ajándékba lesz, de egy vagyont nem akarok rákölteni
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
oda vonat
, vissza a mocival? -
concret_hp
addikt
egy brit cég cégadatait meg lehet nézni valahol ingyen / olcsón?
közben rájöttem company námberrel viszonylag sok mindent meg lehet találni
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
hát hozzászaglás az megy, de azért ezek nem ilyen 2 soros dolgok

-
concret_hp
addikt
tök vicces ez a w10-re frissítés, egy szolid 2-2.5 óra és kész is

nem tudom a juzerek hány %-a lehet aki lelövi miután 1 órán át 0%on áll
-
concret_hp
addikt
én 1* vettem htc desire-t 90K körül volt asszem, akkor úgy volt, hogy utazni fogok 1 csomót, jól jön a gps, meg hogy tudok pdf-et olvasgatni meg ilyenek, de mondjuk 4 v 5 évig nyomkodtam, most több mint 1 éve vettem 20K-ért egy htc desire 510et, és igazából ami végszükség esetén talál gps jelet én azzal már elvagyok és nem is nagyon tudom milyen extra funkcióért fizetnék +ba. a valahány megapixeles kamera meg ilyenek nekem 20 ft-t nem érnek meg pluszba

-
concret_hp
addikt
ha már így felpörgettétek a topicot, van aki cáfolná azt a tézisemet, hogy minél nagyobb a cég, annál nagyobb az overhead (és az általános káosz)?

-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
azért az nem lenne baj ha a digi gyorsabban bővítené a hálózatát

-
concret_hp
addikt
és igen, ismét 1 mondat nélkül emelt díjat a júpíszi. se az hogy telekom adó, se az, hogy olyan hülye vagy, hogy már megint eltelt 1 év mióta ügyfelünk vagy se semmi lóf@sz. agyameldobom. (nem, nem azon a 100ft-n fogok csődbe menni, de a stílus...)
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
sztem az überelhetetlen sztori az, hogy ismerősnek küldtek emailt, hogy betöltötték a helyet, köszönik a jelentkezést. őt vették fel. addigra lejárt a próbaideje

-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
én az utóbbi években elosztogattam, de már senkinek nem kellenek
szóval ha valakinek kell vagy 40db bp-n eljöhet érte 
amúgy ha kiírod fészbókodra hogy van 50db üveged ingyen / fél literes okománybélyegért elvihető, van rá esély, hogy valaki örül is neki

#51482 annyira tipikus egyébként, hoyg ilyet kitalálni sem tudsz

-
concret_hp
addikt
szabtechet konkrétan 5* vettem fel (most az más kérdés, hogy az első 3 alkalommal kb. abban bíztam, hogy hátha a megoldást osztják ki a feladatlap helyett
), azon kívül 2 tárgyból voltam kereszten, a bsz szigóm 2 nap tanulással majdnem 5ös lett, akkor én most csíra vagyok? 
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
megeshet

-
concret_hp
addikt
hát az xp korszakban nem ez volt a divat (mondhatjuk, hogy azon szocializálódtam), hogy ezek a klónozások pöccre mennek, meg nagyon gyorsak, meg volt 1-2 hw elhalálozás / azonnalra kell csere és akkor keletkezett vinyón egy telepítő pakk, ami jónéhány évvel ezelőtti konfigon jelentett szűk 2 órás reinstallt, amikor meg jött a sok mag meg az ssd akkor meg ~1 órát. azért meg már tényleg nem keresgélek progit ami vagy jó lesz vagy nem ésatöbbi. meg nem használok csillió programot, modot tököm tudja mit, hogy azok visszaállításával menjen el sok idő (fontos dolgot meg nem tárolunk rendszer partíción az alap)
tudom oldscool vagyok
-
concret_hp
addikt
nincs amúgy nagy köd, csak a szemben levő házig nem látni el

-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
jelentkezzen már az az ember, akit utólag megkerestek bármilnye pozival kapcsolatban
engem 1* hívtak fel 2-3 hónapnál több idő elteltével, akkor nagyjából tegnapra kellett volna nekik egy mindenhez értő ember gyakornoki fizetésért vagy egy kicsit olcsóbban 
másik friss: barátnőm szintén ilyen felületen át jelentkezett egy aprónak nem nevezhető céghez. 2 hét múlva jött egy ímél, hogy "italian speaking valami" pozira reviewolják az önéletrajzát és nem sokára értesítik. namost 1, nem arra jelentkezett 2, nem tud olaszul
3, emberrel még nem beszélt / nem írt neki ember az automata üzeneten kívül... -
concret_hp
addikt
egyébként bárki meg tudja mondani mi a sovány malac kunkori farkára jó az, hogy minden egyes cég csinál magának egy cv feltöltő rendszert ahol egyesével be kell írnod minden szart ami amúgy benne van a cv-dben? és mindezek után az utolsó pont, hogy töltsd fel a cv-det

igen majdnem szimpibb a kovács és társa módszer küldd a cv-det idemegide. azt' csá

-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
nemtom olyan nagyon nem lepődtek meg , szóval lehet voltak előjelei

de az is igaz, hogy elég sz@r az út a környéken, ma a stadionoktól a reptérig (pongrác út felé indulva) vagy 3* én is csak qrvanagy koppanást hallottam a kátyú / egyéb szintbeli eltérés után az úton, konkrétan azt hiszem ennél a csíknál volt az eset: [link] a kép '14 júniusi azóta picit durvábban néz ki (és nem , nem úgy, mint amelyiket megcsinálták
) -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
én kb. 2 hete próbáltam 1* keresni hogyan lehetne eltüntetni

-
concret_hp
addikt
no akkor szerdán mikor hol pontosan?
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
és te tényleg ennyire ráérsz?

-
concret_hp
addikt
picit kiszámíthatóbb gazdaságpolitika mellett merne az ember vállalkozni, a kisember is és igen nagy cégek is szívesebben jönnének ide. talán nem ment volna el ki tudja hány százezer ember nyugatra az utóbbi években és máris annyival bentebb lennénk.
egyszerűen nem tudom megmondani mibe merjek pénzt fektetni amit biztosan nem einstandolnak 1 éven belül (jó a gyereket talán nem einstandolnák, de azt meg tán nem befektetésként kéne tekinteni) és nem nagyon tudok olyan szélesebb társadalmi réteget mondani akit nem szivattak meg az utóbbi években. (most úgy pl egy 5-10 évnyi generáció jelentős részét aki a következő 2-3 évben 1 lyuknál picit nagyobb lakást akart volna venni)
és az a baj, hogy olyan szinten szólnak bele az életetbe, hogy Bleki eszmefuttatása nem is annyira abszurd

-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
látom átment a lényeg

-
concret_hp
addikt
úgy random nézegetek autókat én is amikor épp kedvem van, 1-2-3 éven belül csereérett lesz a kis corsám.
nekem a legjobb ár/értéknek azok tűnnek, amik ilyen 2 évesek de 50K km-el árulják. D corsa pl 2-2.5 évesek 40-50K km 2.3-2.5M 7-8 évesek picit gyengébb felszereltséggel meg 1.6-1.8M 100-130K km, de ki tudja honnan tekerve. új E corsák meg 3.5 körül (szóval mondjuk 3.2-re alkudható
) ugyanez más típusoknál is kb. úgy néz ki, hogy 40-50K km-t futott 2 éves az az új árának a 3/4e, 7-8 éves meg 50-60% közt mozog, szóval 2-3 év után eléggé lassul az értékvesztés. nettó hülyeség vagy 2-3 éves autót éri meg venni? 
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
a klasszikus lízing nme nagyon van magánszemélyeknek itthon, amúgy meg:
"2014-ig a gépjármű-finanszírozásnak jellemzően kétféle típusa volt: az autóhitel és az autólízing. A jelenlegi szabályozások szerint magánszemélyek és vállalkozások számára kizárólag autólízing választható, gépjárművüket zártvégű, illetve nyíltvégű pénzügyi lízing formájában finanszíroztathatják .
Míg az autóhitel esetén a gépjármű egyből a vevő tulajdonába került az adásvételi szerződés megkötése, illetve a vételár kifizetése után. Autólízing esetében a gépjármű a futamidő alatt a bank tulajdonát képezi, és csak az autólízing szerződés lejáratakor kerül automatikusan a lízinget igénybevevő tulajdonába."
kb. csak olyan van, hogy a végén a tiéd az autó
-
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
"A huszonévesek meg bekaphassák, tíz év múlva ők hívnak meg sörre, és mesélhetnek, hogy mennyivel nehezebben kelnek fel reggelente, ha nem feküdtek le időben, én meg majd együttérzően bólogatok (ja, nem, kárörvendően röhögök)."
1 potya sörért most is mesélek neked arról, hogy 10 éve mindenem jobb vót

-
concret_hp
addikt
költözzetek olyan helyre, ahol kevésbé párás a levegő
nálunk is sokszor lepárásodik, de azért nem annyira mint amikor ruhák száradnak meg ilyenek. csomót szellőztetünk, másra még nem jöttem ráa télen kb. 1 órát ment a fűtés nálunk összesen btw, sztem új rekord lesz
körbe vagyunk fűtve, jó szigetelés kifelé és dny fekvés 
-
concret_hp
addikt
bájdövéj volt szó vmi sörözésről januárban. mikó'?
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
hú de örülnék ha az elején járnék

-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
régen én sem toltam
mondjuk volt olyan hogy 10p alatt bármikor el tudtam aludni 
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
tudok róla, nem viszem túlzásba

-
concret_hp
addikt
amúgy kemény dolog ez a koffein, tavaly úgy mondanám napi 1.5 doboz energiaital (kb. 120-130mg koffein / nap) volt az átlag amit toltam, próbálok lejönni róla, kb. 27-28a körül ittam utoljára, hát tiszta kóma vagyok egész nap sokszor

még jó, hogy a legtöbb dolog amire rá lehet függeni nem nagyon érdekel (a p*nán kívül persze
) -
concret_hp
addikt
nafigyu kenyéérsütő gépben megsül a kenyér. kiveszem. mit csináljak vele, hogy ne száradjon ki 2 nap alatt?
mindenfélét olvasni, de még nem jöttem rá a tutira 
-
concret_hp
addikt
ha már hangszórók, 1 ilyet azért meghallgatnék [link] bár nyilván egy pár millás zajszigetelés se ártana hozzá

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viccrovat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lementem a gyrososhoz, merthogy egy 114km-s karika után megesik, hogy éhes az ember. kértem két "lepényest", a 2. különösen jól sikerült méretügyileg. hazaérvén lemértem és egy szolid 835 gramm volt a kettő - alufólia szóval mondjuk azt, hogy 830g 

) 2 dologra tudok következtetni:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a vicces mondjuk hogy elég keveset van használva.
) ugyanez más típusoknál is kb. úgy néz ki, hogy 40-50K km-t futott 2 éves az az új árának a 3/4e, 7-8 éves meg 50-60% közt mozog, szóval 2-3 év után eléggé lassul az értékvesztés. nettó hülyeség vagy 2-3 éves autót éri meg venni?