Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem ma felfüggesztették a Facebook accountomat, mert szerintük nem tartottam be a cyber security szabályokat.. (wtf?)
Amúgy tényleg nem tudom mi történt, oda kommenteltem pár hír alá egy Nagy Bandó idézetet egy 1992-es kabaréból, majd a napirajzos csoportba be is linkeltem a kabarét mp3-ban a drive - ból. Lehet, hogy ezzel lettem cyber terrorista a szemükben?
Mindegy, volt egy fellebbezés gomb, aztán majd elbírálják, 180 napon belül... de az azért tényleg elképesztő, hogy csak úgy történnek ilyenek, és mindezt egy algoritmus csinálja, és nincs rá magyarázat. És lehet, hogy egy 18 éves account megy a kukába, úgy, hogy nem anyáztam, hanem max ironikus voltam kommentekben.És a legszebb, hogy ez azzal jár, mintha nem is léteznék. Mások nem látnak engem eltűntem mindenhonnan, csoportokból eltűntek a posztjaim, kommentjeim, nincs messenger, amit ott kaptam, akár korábban, meg se tudom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodisplay 22" monitor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400, On-Site garancia 2028.03.
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest