- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ladybug
üzenetére
"Pizza, paszta, kínait, vmi burgert. Csupa kalóriabomba."
hát, én speciel azért szoktam enni, mert éhes vagyok, tehát szükségem van kalóriára

amúgy ezek egyikét se esszük igazán. GRillezett húsokat, zöldségeket szoktunk rendelni, azok finomak, és szerintem a sült krumpli sem ördögtől való ám, ha jól van megcsinálva...
tésztát én szoktam, de az Orsi nem nagyon, mert glutén. VEttem már neki gluténmenteset, de őszintén, annak meg az íze rossz...
És a pizzát is nagyon szeretem, persze arra is vonatkozik ugyanaz, ami a kenyérre, ami igazán jó, az baromi drága.
Nemrég nyílt egy hely a környéken, ahol ilyen kemencés nápolyi pizzát csinálnak, hát az valami zseniális. Igazából a donpepe meg a többi nem is értem, hogy hogy él meg azokkal a fosokkal, amiket adnak, ha ilyet is lehet sütni...@Nolf: "a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot " - volt anno egy top gear rész, ahol kinyomozták, hogy az olaszoknál olyan, hogy bolonyai, nem is létezik...
lehet, hogy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Warzone
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest