Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Ebben igazad van reszben. A maszk ok volt, mig nem volt oltasra lehetoseg... A maszk egy vicc az emberek nagy reszen. Ahogy viselik....
En oltattam magam, 43 evesen sportolok napi szinten, nekem az oltas az utazas miatt volt szukseges, de sajnos ez nem jott ossze iden. Mar masodik eve toljuk magunk elott a 2 eve befizetett nyaralasunkat, es nem tudtunk hazamenni iden emiatt sajnos. A tokom tele van mar azzal, hogy nem tudom meglatogatni a csaladomat...
Ez itt lesz velunk sokaig, lehet soha nem fog eltunni (99%-os esellyel...), de a maszkos, tavolsagtartos megoldas nem mukodik hosszutavon... Belefaradnak, es bocsi de szarnak bele az emberek...
Itt UK-ben most ez nincsen kotelezove teve, de igaz hogy oltasban sokkal jobban allunk mint otthon. Hatasos az oltas, hiaba ellenzi az emberek egy resze. Ezt kene eszrevenniuk. Es igen tudom van lehetseges mellekhatasa. De ha elkapod, akkor ugyanugy atesel ezen a mellekhatason, csak a vege nem biztos, hogy jo lesz...
Es bocsi ezert a kitoresert, a tobbit majd a megfelelo topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest