Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Kellene egy kis segítség, hogy kezeljem a következő helyzetet

Van egy ismerős / baráti család, már kb 7 év óta ismerjük őket, jó fejek, pesze mint mindenkinek van pár érdekes dolguk

Volt korábban is pár üzleti dolog, mindenféle gond nélkül, a szülőknek van pénzük rendesen.Na, de a lényeg:
Egyszer szóba jött, hogy a középső gyereknek (16 éves) kellene egy gép amin elfut a most populáris Fortnite vagy mi a fene játék.
Összelegóztam a srácnak egy gépet pár régi kukázásra váró gyári gépből meg egy fiókban fekvő VGA-bó, újratelepítettem, egy egész használható gépet összeraktam (Valami A8-as AMD, 8GB ram, 500GB vinyó, normális ház, valami MSI VGA amin elfut a játék, kapott monitort, stb).
Mondtam, hogy mittomén a piaci ára X lenne, majd ha lesz pénze, fizesse ki a piaci ár 66%-át, nem sürgős.
Leginkább azért csináltam, hogy értékelje a dolgot, úgyis el akart menni dolgozni stb, nekem is segítettek így páran ennyi idős koromban.Pár napja megláttam, hogy a helyi vaterán elpasszolták a gépet X összegért. Ha nem neki szántam volna, én is simán elpasszoltam volna ennyiért.
Hogy kezeljem a helyzetet? Kérdezzek rá, hogy megy a gép, hátha elmondják mi a téma? Szembesítés?
Nem az összeg zavar, hanem ahogy az egészet csinálták, ha nem kell a gép (és még ki sincs fizetve ugyebár) akkor miért nem hozták csak vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kaira X White Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Razer Nari Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest