Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
-klíma minden autóban van az elmúlt 10-15 évben.
-az AUX bemenet 2006-2008-tól szintén van az alsóbb kategóriákban is (még a Jazz-emben is van)
-USB csak kb. 2009-2010-től (2010-es Kia ceed-ben láttam már ilyet)
-kihangosító: 10k-ból eddig is megoldható volt, persze, az parasztos megoldás, tudom
-kulcs nélküli rendszer: már a 2005-ös új swift-ben is volt (igaz, csak a felszereltebben)
-tempomat, esőszenzor, parkolóasszisztens, ülésfűtés, könyöktámasz: hagyjuk már, kb. huszadrangú elemei ezek egy autónak, ilyen erővel az indexes tükröt és a ledes hátsó lámpát is beírhattad volna, azok sem jók semmire.
Az én érvrendszerem továbbra is ugyanaz. Egy 2010-es autó mára elvesztette az eredeti értékének a felét, vagy egy picit többet. Használati értékben ugyanakkor kb. ugyanott van (ha rendesen karban volt tartva).
Ha a fenti "extrák" ennyire lényegesek, akkor a felük utólag pótolható fillérekből, ezért nem kell új autót venni.Persze megértem, hogy új autót venni jó, pláne, ha van pénz. Csak nem racionális,
akárhogy is igyekszik az ember megideologizálni.
Ha csinálsz egy kis excel táblát, amibe mindent felviszel, az amortizációt is, akkor ez úgyis kibukik előbb-utóbb.ERgo: ha ez a vágyad, hogy új legyen, akkor vedd meg azt, amelyik tetszik, ezt nem lehet racionálisan megindokolni, kiválasztani, nem ezen múlik, hogy melyiknél hány száz ojró a felár.
Ui. amúgy ezért szeretem a japánokat, mert ott nem szaroznak ilyen extra-listával, mint a német gyártók, minden benne van alapból, azt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Robotporszívók
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akárhogy is igyekszik az ember megideologizálni.