- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Akcióhős lettem (még ha 10 percig, de akkor is).
Párom benzinkútnál dolgozik, nem is egy jó környéken, sajnos így elég sűrűn megesik, hogy fizetés nélkül távoznak a kedves vendégek. Épp tartottam oda, mikor is már a kút melletti lámpánál állva láttam, hogy egy uno fordítva áll, mint ahogy kéne. Látom, a bácsika, jól halljátok egy sánta, ősz, lepukkant bácsika beugrik az autójába, és elhajt. Az autó közelében söprögető kolléga épp anyit tudott tenni, hogy utánavágja a seprűt, a bácsika továbbhajtott.
Én meg gondoltam, utánamegyek, már csak azért is, hogy merre megy. A rendszámát már a lámpánál állva memorizáltam. Utánaeredtem, sajnos eléggé elhúzott, de szerencsére egy kis utcában megállt, beszélt is valakivel, telefonált is, eléálltam az autóval, és megkérdeztem tőle, hogy nem akarja-e kifizetni a tankolást. Persze mindent tagadott, miközben szépen elment mellettem. Szintén utánaeredtem, akkor már láttam, hogy a kolléga is jött autóval, így már ketten üldöztük. Próbáltuk leszorítani, de nem ment, közveszélyes volt. Letolt az útról, átment a piroson...Én még ezután is mentem utána, kicsit én is átslisszantam a piroson. Ott láttam, hogy fékezésnél ömlik a tankjából az üzemanyag. Utólért a kollega is, aki ezután egy körforgalomnál elém is, és az üldözött elé is bement, akinek meg esze ágában nem volt megállni, így belement a kocsijába. Ok, mondom itt már biztos megáll.
Hát nem így történt...miközben a kutas kollega megpróbálta kinyitni az ajtaját, újra elindult. Ott még egy ideig mentem utána, 130 km/h-t is kicsikartam a kis piros szuziból, de az egyik főúton elment. Ott azt mondtam magamban, hogy ez már nem ér annyit, hogy baj legyen...
Úgyhogy ennyi történt. Izgi volt, de féltettem azért a kis autót, meg persze magamat is... Még jó, hogy nem ütött el, amikor kiszálltam, vagy ilyesmi. Teljesen közveszélyes volt, és mondom...Öreg bácsika. Őrület, hogy mik vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- No Rest for the Wicked
- Call of Duty: Warzone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest