Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem nálunk /Mo-on/ nem igazán elfogadott jelenleg az, hogy nyilvánosan vallja magát valaki másnak. A létezésüket már elfogadta a többség, de az emberek szerint általában csinálják egymás között, de legjobb, ha négy fal között. A fiatal koromban utcán lépten nyomon látható csókolózó, sőt...
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.
Gyűlölet bennem nincs, de érteni nem értem Őket, nem tudom helyükbe képzelni magam, mert az érzéseiket nem tudom átélni. Szerintem a többség így van vele, próbál toleráns lenni, az emberrel általában toleráns, de nem tudja 100%-ban elfogadni a dolgot. A legtöbb ember egyébként is, az Ők-Mi ellentétpárjaként éli meg a kérdést. Te is "ŐK" -ként tudtad megnevezni a csoportot, ami viszont abszlút nem homogén, nyilván e tulajdonságukban megegyező emberek, más tulajdonságaikat tekintve teljesen más csoportokba sorolhatók.
Sőt, tudtommal, de ez nem személyes élmény, a homo irányultságú embereknek nem alapvetően a hasonló irányultságú emberek jönnek be feltétlenül, ami eleve rengeteg kompromisszummal járhat számukra párválasztáskor.Mivel nincs ráírva senkire az irányultság, nyilván még az is előfordulhat persze, hogy hetero embernél próbálkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hetero párok is eltűntek már a közterületekről.