Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Neró #33411 üzenetére

Én viszem a csajokat kocsival, tehát az egyetlen józan ember leszek égen-földön. :) És persze nyitva lesz a szemem kihasználni minden alkalmat ami ebből adódhat. ;]
    Mondták hogy majd szereznek ők sofőrt, és akkor igyak nyugodtan én is, de mondtam hogy többször iszok mint vezetek, tehát vegyék úgy hogy már szereztek is sofőrt :)

Most viszont perceken belül ágybazuhanok, mert a következő esett meg odabent. Vissza kellett ellenőriznem úgy 130 számlát, kikeresgélni, meg lecsekkolni, kiírni 1-2 adatukat, aztán excelbe be, és majd kedden le kell adni eredményt nagyvezírnek. Délután fél3, mindenki csendben ül a gépénél és kattog, én is próbálok adatokat beírogatni, de már káprázik a szemem. Pislogok nagyokat, munkatársaim is csendben msn-eznek, meg miegymás, egyszercsak látom hogy valami megbontotta a tér-idő kontinuumot. Bámulok a képernyőre, valahogy nem stimmelnek a számok. Összevissza írogattam, de mégcsak hasonlót se mint a lapon van. Tyű mondom ez nem is vicces. Éreztem én hogy pilledek, node hát mégis. Kijavítottam gyorsan, mondom a többieknek hogy baj lesz, csak röhögtek. Aztán írok tovább, egyszercsak hirtelen megriadok, és látom, hogy az egyik cellában kurvasok 5-ös van sorban, mire is felriadtam, és felengedtem a numpad "5" gombját. Na mondom itt a vége, elmentettem a cuccot, és kimentem a friss levegőre sétálni, aztán körbementünk az üzemen, meg kint hátul, aztán szünetben löktem egy kakaót, de ez intő jel volt hogy többet kéne aludni 4-5 óráknál hétköznap. Vagy pl most.
    Dinamikus Pixelhiba videjóit meg majd holnap belököm, túl sok macera lenne még most vele. De délután sétáltam, mert most van ez, és muszáj volt elmenni arrafelé nézelődni, és miközben nyaltam egy PUNCS(!) ;] fagyit, közben nézegettem a videjókat, és röhögtem nagyokat.

Na ennyit mára, mer' ez nem blog, csak most 5-6 esti hsz-re valót egyben kaptatok, holnap is lesz nap. Kezdjük mondjuk bundáskenyér+lókolbász+újhagyma menüvel.
    Jóéjtet!

Új hozzászólás Aktív témák