Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az Ursus az egy kiváló sör (kár, hogy már nem gyártják a zöldet (Pils), mert az nagy favorit volt). Amúgy az egyik legjobb az igazi csíki sör, csak mostanság elment az íze picit másfele. De a tuti, az ász, ami mindent visz az a Harghita. Nem egy kiváló sör, olcsó, az üvege, csomagolása igénytelen, de szerintem a mai napig a legnépszerűbb sör. Ahhoz képest, hogy Hargita megyében gyártják és egy igazi helyi melós sör, az országban sok helyen lehet kapni (állítólag Magyaroszágon is látott valaki, de csíki biztos van).
Lord Zero: Hja, ilyenkor jobb témát nem is lehetne
Egyébként amerikai sört még csak nem is láttam élőben. Hozzá lehet jutni bármilyenhez is valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként amerikai sört még csak nem is láttam élőben. Hozzá lehet jutni bármilyenhez is valahol?