- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az Ursus az egy kiváló sör (kár, hogy már nem gyártják a zöldet (Pils), mert az nagy favorit volt). Amúgy az egyik legjobb az igazi csíki sör, csak mostanság elment az íze picit másfele. De a tuti, az ász, ami mindent visz az a Harghita. Nem egy kiváló sör, olcsó, az üvege, csomagolása igénytelen, de szerintem a mai napig a legnépszerűbb sör. Ahhoz képest, hogy Hargita megyében gyártják és egy igazi helyi melós sör, az országban sok helyen lehet kapni (állítólag Magyaroszágon is látott valaki, de csíki biztos van).
Lord Zero: Hja, ilyenkor jobb témát nem is lehetne
Egyébként amerikai sört még csak nem is láttam élőben. Hozzá lehet jutni bármilyenhez is valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jófogás tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként amerikai sört még csak nem is láttam élőben. Hozzá lehet jutni bármilyenhez is valahol?