Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Szaszati
üzenetére
Igen én is úgy emlékszem, hogy voltak
Ó hát annyi együttest fel tudnék sorolni abból a korszakból, hogy az nem emberi
E-Rotic, Masterboy, Corona, Pharao, Whigfield, Fun Factory, Twenty 4 Seven, 2 Brothers On The 4th Floor, Captain Project Hollywood, Culture Beat, Cappella, Magic Affair, Mark'Oh, B.G. The Prince Of Rap, Snap, Maxx, 2 Unlimited, La Bouche, Reel 2 Real, Technotronic, Jam & Spoon, Ace Of Base, DJ Bobo, Ice MC, Dr. Alban...Szerintem mindig tudnék még egy együttest írni a lista végére

-
-
(Kolombusz)
veterán
-
Lord Zero
addikt
válasz
Szaszati
üzenetére
közben éles elmémmel és a guglival rájöttem, h a Ožujskot-ról beszéltem, de nem erre gondoltam :-)))))) hanem a karlovackora
sőt, tulajdonképpen még csak nem is a karlovackora gondoltam, hanem egészen konkrétan valami másra, haha
szaszati: hát hogy precisely hol lehet ott kapni, azt nem tudom.. biztos, h kell lennie valahol annak a valaholnak.. millernek pl jó szórása van (hogyígymondjam), sokfelé láttam a világban, de a világ más helyein sosem azt iszom
ja, itt lent a nonstopban senincsen, ezért most meginnék egyetszerk.
de rolling rock akkorsenemnincsen mo-n, és ez nagy hiba! hó kő főlebbezni?
(egy pár éve még volt pedig) -
Lord Zero
addikt
válasz
Szaszati
üzenetére
cseh sör rulzik, rulzik, hajhaj..
az említett miller is jófajta, szeretem, de főleg azt szeretem, h ilyen kurvajó téma van, amihez szeretek olyan hozzászólásokat írni, h szeretem :-))))
naszóval, ha már júeszéj cuccról van szó, én anno kedveltem ám a rolling rockot, kellemes, könnyed, üdítő.. magas, hosszúcombú.. ja, nem..
évek óta nem kapni magyarországon. ménem?szerk.
kolombusz 33239: piros ursus, az is jószerk2.
ööö, a horvátoknál van valami o-betűs, nem jut eszembe bele most, de az nem rossz, eleinte nem ízlett, aztán a hatodik után határozottan véleményt kellett reformálnom : )) -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Szaszati
üzenetére
Egy sör valóban jól esne!

Huh, most nem bánom, hogy Latitude-t vettem, szánkázzot kicsit, majd jó 40 centit esett lefelé a notim, mikor kikeltem az ágyból vízért. Furcsa, mert hozzá sem értem.
Még karc sincs rajta, pedig a földetérés hangerejéből ítélve elkapta a külső tápot.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- Sorozatok
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- RAM topik
- Magisk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

E-Rotic, Masterboy, Corona, Pharao, Whigfield, Fun Factory, Twenty 4 Seven, 2 Brothers On The 4th Floor, Captain Project Hollywood, Culture Beat, Cappella, Magic Affair, Mark'Oh, B.G. The Prince Of Rap, Snap, Maxx, 2 Unlimited, La Bouche, Reel 2 Real, Technotronic, Jam & Spoon, Ace Of Base, DJ Bobo, Ice MC, Dr. Alban...

Még karc sincs rajta, pedig a földetérés hangerejéből ítélve elkapta a külső tápot.