- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Elmondom akkor neked amit én látok.
Én nem nagyon szoktam " seggrészeg" lenni. Csak néha. Hogy miért? Mert jó, szeretem azt az érzést amit hoz magával addig jó részegnek lenni amig emléxem másnap mindenre..
A buli is visz vele. ha nem innék a bulinak hamar vége lenne elfogyna az energia..nálam egy buli 10 fele kezdödik reggel 6-7 fele vége van.Miért jó azt megvitatni az utrcán, hogy ki hogyan fetrengett a saját piszkában, mert olyan "jó" volt a buli előző nap? Ez olyan nagy emberes viselkedés?
Ezt nem tudom, az ilyet én sem szeretem, főleg ha lányokat látok, hányni stb...
Illetve unalmas lenne enélkül az életem, tudod mennyi minden dolog történik egy ilyen buliban? Olyan élményeim vannak amik egész életemben jólesz és mosolygva tekintek majd vissza, hogy akkor milyen jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest