Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
na háj, 9 napja volt a szemműtétem.
Igazán nem is fájt utána, inkább kellemetlennek mondanám a hámosodást, amikor első nap fél napot ömlött a könny a szememből, aztán második nap pár órát szintén...
aztán a negyedik napon lekapták a védő-kontaktlencsét, aminek során valószínűleg kicsit megsérült a hámréteg, akkor kezdett ugyanis fájni az egyik szemem, és azzal nem láttam még két napig. A hatodik nap reggelén hirtelen kitisztult a világ, gyönyörűen látok távolra, meg minden, (tényleg, szemüveggel sosem láttam a világ részleteit ennyire) de közelre még mindig semmi.
Illetve végül is papírt már egész jól el bírok olvasni, de a monitorok annyira homályosak, hogy azt elmondani nem lehet... Most is kb. 200%-os betűmérettel írok, és így is pár perc alatt teljesen elfárad a szemem, és utána messzire sem látok jól.
A műtét előtt sokat olvasgattam a témában, de ez a probléma elkerülte a figyelmemet.
A kérdésem azokhoz, akik már átestek ilyen műtéten, tehát a következő: mennyi idő kell, mire teljes értékűen lát az ember közelre is, és tud olvasni, monitor előtt dolgozni, meg ilyenek?
én eredetileg úgy terveztem, hogy másfél hét kihagyás után, holnap már megyek dolgozni, de kizárt, hogy fogok tudni dolgozni, lehet, hogy inkább kiiratom magam még egy hétre...
Holnap megyek a 10 napos kontrollra, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest