- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze, fiatalabban még mindent elvisel az ember. Mi is ünnepeltünk úgy születésnapot, hogy bementünk a kocsmába, lenyomtunk 5 tequilát, majd kiugrottunk egy hambiért, de mire visszaértünk már nem volt ülőhely, és kénytelenek voltunk még 4 tequilát állva meginni. Azért nem többet, mert elfogyott. A pultos erősködött hogy nincs több a raktárban sem, keverni meg nem akartuk, úgyhogy fizettünk, és továbbálltunk. Aztán az utcán már kezdtük megérezni, állítólag a csúcspont akkor volt, mikor átkiabáltam az utca túloldalára osztálytársnőmnek, hogy '' ..., állj meg, meg akarlak b...ni !! ''

Régen én is jobban bírtam mindent, borból is úgy volt, mikor anno egyedül laktam egy albérletben, hogy megvettem két üveggel, megfelelő módon behűtöttem, vettem hozzá sajtot, szépen elővettem a borospoharat, és egy esti film alatt szépen beszűrögettem a két üveg bort. Aztán lefeküdtem a franciaágyra, és ott fetrengtem egyedül hajnalig
De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit 
Érdekes, mostanában nem is kívánom a piát. Néha nyáron a sör jólesik, de a rövidet egyáltalán nem kívánom. És a bort se annyira.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit