Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Gear S3 - második kör
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze, fiatalabban még mindent elvisel az ember. Mi is ünnepeltünk úgy születésnapot, hogy bementünk a kocsmába, lenyomtunk 5 tequilát, majd kiugrottunk egy hambiért, de mire visszaértünk már nem volt ülőhely, és kénytelenek voltunk még 4 tequilát állva meginni. Azért nem többet, mert elfogyott. A pultos erősködött hogy nincs több a raktárban sem, keverni meg nem akartuk, úgyhogy fizettünk, és továbbálltunk. Aztán az utcán már kezdtük megérezni, állítólag a csúcspont akkor volt, mikor átkiabáltam az utca túloldalára osztálytársnőmnek, hogy '' ..., állj meg, meg akarlak b...ni !! ''

Régen én is jobban bírtam mindent, borból is úgy volt, mikor anno egyedül laktam egy albérletben, hogy megvettem két üveggel, megfelelő módon behűtöttem, vettem hozzá sajtot, szépen elővettem a borospoharat, és egy esti film alatt szépen beszűrögettem a két üveg bort. Aztán lefeküdtem a franciaágyra, és ott fetrengtem egyedül hajnalig
De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit 
Érdekes, mostanában nem is kívánom a piát. Néha nyáron a sör jólesik, de a rövidet egyáltalán nem kívánom. És a bort se annyira.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit