Hirdetés
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze, fiatalabban még mindent elvisel az ember. Mi is ünnepeltünk úgy születésnapot, hogy bementünk a kocsmába, lenyomtunk 5 tequilát, majd kiugrottunk egy hambiért, de mire visszaértünk már nem volt ülőhely, és kénytelenek voltunk még 4 tequilát állva meginni. Azért nem többet, mert elfogyott. A pultos erősködött hogy nincs több a raktárban sem, keverni meg nem akartuk, úgyhogy fizettünk, és továbbálltunk. Aztán az utcán már kezdtük megérezni, állítólag a csúcspont akkor volt, mikor átkiabáltam az utca túloldalára osztálytársnőmnek, hogy '' ..., állj meg, meg akarlak b...ni !! ''

Régen én is jobban bírtam mindent, borból is úgy volt, mikor anno egyedül laktam egy albérletben, hogy megvettem két üveggel, megfelelő módon behűtöttem, vettem hozzá sajtot, szépen elővettem a borospoharat, és egy esti film alatt szépen beszűrögettem a két üveg bort. Aztán lefeküdtem a franciaágyra, és ott fetrengtem egyedül hajnalig
De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit 
Érdekes, mostanában nem is kívánom a piát. Néha nyáron a sör jólesik, de a rövidet egyáltalán nem kívánom. És a bort se annyira.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit