Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
A reggeli pálesz? utó-pia
. Nem leszel másnapos.
Akkor még fiatal voltam és csak arról szólt, hogy 3-4 napig részegek voltunk és koncertekre tomboltunk. Nem mondom, hogy követendő példa, de akkor pont ez kellett.
Később uccsó két évben mikor voltam, már beiktattunk sportnapot is pl. Mentünk kajakozni, meg ilyenek, és nem ittuk le magunkat annyira.
De utólagosan is úgy gondolom akkor fiatal voltam bírtam a strapát és kiéltem magam. Ma már nem így tennék, azóta felnőttem (valamennyire
)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem leszel másnapos.
)