Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kezdődött ott, hogy a teszkóban 15 percig kellett várni valakire hogy visszavegyék az üvegeket. Állítólag csak egy ember van rá...aki negyedóráig nem képes kidugni a pofáját az ablakon ha csöngetnek. Akkor mi a picsa lenne a dolga?? Cserébe jól lebasztam az ügyfélszolgálatosokat, mire jöttek hogy ez nekik kínosabb. Mondom lehet, de én is dolgoztam teszkóban Pesten, és nem kellett perceket sem várni hogy bevegyék a nyamvadt üvegeket, szóval valami nagyon büdös, szart kéne takarítani.
Aztán milyen elborult elmebeteg f.szkalap reakció az, hogy ha látok rendőrt az út szélén, akkor 90-es megengedett helyett 60-al szüttyögök. De majdnem mindenki. Előzni nem lehet, mert szemből is mindenki 60-al jön, de gyorsabban meg nem mennek azúristennek se.
Aztán a kereszteződésben kikanyarodás után a tanulónak előttem csak és kizárólag akkor jut eszébe sávot váltani elém, mikor már a lökhárítójával egy vonalban haladok. Előtte nem akart átjönni, csak mikor már necces volt.Ennyire meg vannak bolondulva az emberek? Mindenhol?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest