- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
37500 - 37401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
nike_
addikt
-
rarri
senior tag
-
Bash
őstag
-
Thrawn
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
nike_
addikt
-
Thrawn
félisten
-
fokukac
nagyúr
Hát ha megengeded, hogy kirakjam publikba, akkor magad is rájössz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként tőled
Ladybug : én is voltam ma suliba, kivételesen jól is éreztem magam. Épületautomatizálás
Doga nem volt, de 6 programot meg kellett csinálni: villanykapcsolás, mozgásérzékelő, timer,ablaknyitásérzékelő satöbbi. Tetszett.Te csak ne rakjál ki rólam semmit publicba...

illetve a behajolós fürdőruhás képet, amit úgy 3-4 éve átküldtél, azt átküldhetnéd mégeccer

-
fokukac
nagyúr
kezicsókolom, ez itt a mellgazdálkodás topic?

-
rarri
senior tag
-
tildy
nagyúr
Én láttalak, és hidd el, helyesebb vagy.
És a mellméreted szerintem rendkívül szexi, és 68 kilósan ugyanakkora lenne mint az enyém, így most nagyobb. A hsz-edből tudom hány kg vagy, és olyan magas mint én. Az sem elhanyagolható, hogy sokkal okosabb vagy, és fiatalabb is. Most nem hízelegni akarok, de ez a tény.
És biztos vagyok abban is, hogy tenni fogsz azért, hogy még szexisebben nézz ki, csak most esetleg más fontosabb az életedben, vagy csak lazítasz e téren most.
Na én most megyek és elbújok a föld alá . Nem vagyok ilyesmihez szokva.
-
rarri
senior tag
Hát én minden vagyok de vékony nem
Képet meg nem láttunk rólad, így eldönteni sem lehet ki a helyesebb
Bár ez amúgy sem léyneg, mert a szépség szubjektív.
Most olvastam vissza miről ment a duma:
futás, és egyéb ugribugri sportok valóban kizárva, teljesen.
AMit én csinálok, és nem vészes:
- súlyzós edzések
- szobabicikli és ellipticalEngem viszont rettenetesen zavar a mérete, fele ennyivel megbékélnék. Igaz nekem inkább 80E-85D.
Kedves Scream: ígérem, ha végre utolérem önmagam, megcsinálom.
Oké?Én láttalak, és hidd el, helyesebb vagy.
És a mellméreted szerintem rendkívül szexi, és 68 kilósan ugyanakkora lenne mint az enyém, így most nagyobb. A hsz-edből tudom hány kg vagy, és olyan magas mint én. Az sem elhanyagolható, hogy sokkal okosabb vagy, és fiatalabb is. Most nem hízelegni akarok, de ez a tény.
És biztos vagyok abban is, hogy tenni fogsz azért, hogy még szexisebben nézz ki, csak most esetleg más fontosabb az életedben, vagy csak lazítasz e téren most. -
BlacKSouL
addikt
-
norbiphu
őstag
- súlyzós edzések
- szobabicikli és ellipticalEngem viszont rettenetesen zavar a mérete, fele ennyivel megbékélnék. Igaz nekem inkább 80E-85D.
Oké?rendben kedves tildy, legyen így

-
tildy
nagyúr
Az a ritka, hogy valaki magas legyen vékony, nagy mellekkel, és a hosszú lábam is mindíg fejkeltette a fiúk érdeklődését. Amúgy /remélem Tildi nem haragszik meg /, Tildi is ugyanez az alkat, csak szerintem ő helyesebb. Az elmondása szerint most kicsit több kiló, de ez változni fog nála, és szerintem így is nagyon szép. Főkukac, te fiú vagy, tehát az összehasonlítás értelmetlen.

- súlyzós edzések
Oké? -
rarri
senior tag
ha az előzőre gondolsz, tényleg apukám tesója volt. Újabb privit nem kaptam.
Vagy mire gondolsz? Nem vágom. 
-
nike_
addikt
-
norbiphu
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
nike_
addikt
-
tildy
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
DarkByte
addikt
-
norbiphu
őstag
Egyébként tőled
Ladybug : én is voltam ma suliba, kivételesen jól is éreztem magam. Épületautomatizálás
Doga nem volt, de 6 programot meg kellett csinálni: villanykapcsolás, mozgásérzékelő, timer,ablaknyitásérzékelő satöbbi. Tetszett.a ph! galériáról ami nálad működött? tényleg, mikor fog újraindulni?

-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
-
tildy
nagyúr
Egyébként tőled
Doga nem volt, de 6 programot meg kellett csinálni: villanykapcsolás, mozgásérzékelő, timer,ablaknyitásérzékelő satöbbi. Tetszett. -
rarri
senior tag
-
ladybug
őstag
Mai vásárlós élményem:
Fehér kenyér 0.5kg 160 forint, félbarna kenyér 0.5kg akciós 140 forint.
Színre, szagra, belsőre, és szerintem alapanyagra is teljesen ugyanaz volt a kettő, csak a címke volt más. Megvettem a félbarnát, de ugyanolyan íze volt, mint a múltkori fehérnek.Most akkor wtf? Sütnek 100 kenyeret, ebből felcímkéznek 60-at félbarnának, 40-et fehérnek, és kiírják, hogy félbarna akciós, hogy jobban fogyjon, azt akinek már csak fehér marad, az úgy is megveszi, mert kenyér az kell?
Szerk.: Azt még hozzátenném, hogy eddig 100 forint volt akciósan ugyanez, 2 hete ment fel az ára 140-re. Nem hinném, hogy 40% volt az infláció, de mindegy, kenyér kell.
poffsoft: Még egyszer belefutok ebbe a szar linkedbe, seggberúglak!

Pontosan így vín. Csak színezőanyagot tesznek bele.
-
rarri
senior tag
Dilemmám van. Nekem csak SATA I -es az alaplapom, de gyakorlatilag videodigitalizáláshoz megefelelő normális méretű vinyót normális áron majdhogynem már csak SATA II-ben kapni. A gépet tuti nem fogom, nem is akarom lecserélni, bővíteni nem tudom, mert eleve alaplapcsere kéne, az meg vinne procit, ramot, mindent, szóval egyszerűbb-e ha megveszem ugyanazon árért a nagyobb SII-s vinyót, amennyiért a kisebb S1-est venném, legfeljebb nem használja ki a gép a gyorsabb átvitelt, meg az NCQ-t? Vagy mit? Vagy hogy?
Régi Hi8-as ccsaládi felvételeinket akarjuk áttolni DVD-re, de a jelenlegi szabad 40GB tárhelyem nem nagyon elég a nyersanyag tárolásához. Még ha minden fölöslegest kiírok is, akkor sem marad 80GB-nál több szabad helyem a 12-as mostani vinyón. Viszont a mindennapokhoz nem szükséges ennél több, tehát az új vinyó csak és kizárólag addig kéne, vagy lenne igénybevéve, amíg a digitalizálások folynak. Utána meg csak állna úgy üresen.
Nemtom mi lenne a jó..

Én ehhez hozzá se tudok szólni...

-
ngabor2
nagyúr
Dilemmám van. Nekem csak SATA I -es az alaplapom, de gyakorlatilag videodigitalizáláshoz megefelelő normális méretű vinyót normális áron majdhogynem már csak SATA II-ben kapni. A gépet tuti nem fogom, nem is akarom lecserélni, bővíteni nem tudom, mert eleve alaplapcsere kéne, az meg vinne procit, ramot, mindent, szóval egyszerűbb-e ha megveszem ugyanazon árért a nagyobb SII-s vinyót, amennyiért a kisebb S1-est venném, legfeljebb nem használja ki a gép a gyorsabb átvitelt, meg az NCQ-t? Vagy mit? Vagy hogy?
Régi Hi8-as ccsaládi felvételeinket akarjuk áttolni DVD-re, de a jelenlegi szabad 40GB tárhelyem nem nagyon elég a nyersanyag tárolásához. Még ha minden fölöslegest kiírok is, akkor sem marad 80GB-nál több szabad helyem a 12-as mostani vinyón. Viszont a mindennapokhoz nem szükséges ennél több, tehát az új vinyó csak és kizárólag addig kéne, vagy lenne igénybevéve, amíg a digitalizálások folynak. Utána meg csak állna úgy üresen.
Nemtom mi lenne a jó..

kérjél addig kőccsön egy nagyobb (külső) vinyót. nekem van is, csak ugyebár debrecen és salgótarján között akad némi távolság. ha eljössz érte, odaadom, aztán majd visszahozod.
esetleg veszel egyet, használod, majd pár k-val olcsóbban eladod.
-
Thrawn
félisten
Nemtom mi lenne a jó..

Vehetsz SATA II-es vinyót, vissza lehet őket állítani SATA I-re jumperrel vagy a gyári szoftverrel. Sokat nem vesztesz az NCQ-val.
-
nike_
addikt
Nemtom mi lenne a jó..

Én is ilyen dilemmába vagyok. Egy lánc az egész. Ha nincs valamid, akkor nem lehet valami, de az se megy bele semmibe, ha nincs jobb valamid.
Áhh... -
BlacKSouL
addikt
Nemtom mi lenne a jó..

-
fokukac
nagyúr
-
RexpecT
addikt
A tudósok kikisérletezték, hogy ha el akarod kerülni a másnaposságot, akkor lefekvés előtt egy powerade energiaitalt kell meginni/ nem koffeines, izotóniás ital/, bevenni hozzá egy fájdalomcsillapítót, és úgy feküdni le aludni. én még azt is tapasztaltam, hogy enni se árt előtte...
Nekem teljesen bevált ez a módszer, csak én utána is ezt az italt iszom felkelés után a biztonság kedvéért .
Bash: Szia! Aranyos vagy..
yetike.
szarvaska:nekünk tilos kocogni.
Köszi majd ezt is kipróbálom
. -
Bash
őstag
Főkukac, őszinte leszek. Tényleg az a legjobb torna számomra. Mindíg izomlázam van utána, és pont olyan helyeken, ahol szeretném /fenék, comb,néha has./ Egy maratonnál a vádlim is.
De ez kevés ahhoz, hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék, mert enni is imádok. Amúgy most a mélyhűtőben figyel egy baileys, és egy gyümölcsvodka, úgyhogy jó estém lesz.. 
Bash: szerintem te komolyabb srác vagy, alkalmi ivó.
fokukac a komolyságot nemnormális deviáns jelzővel szokta illetni. A legutolsó ilyen alkalom egyébként 1337 nappal ezelőtt volt.

-
rarri
senior tag
Igényt tartanak a gépre, úgyhogy kicsit kiszállok. Pussz...
-
rarri
senior tag
Főkukac, őszinte leszek. Tényleg az a legjobb torna számomra. Mindíg izomlázam van utána, és pont olyan helyeken, ahol szeretném /fenék, comb,néha has./ Egy maratonnál a vádlim is.
De ez kevés ahhoz, hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék, mert enni is imádok. Amúgy most a mélyhűtőben figyel egy baileys, és egy gyümölcsvodka, úgyhogy jó estém lesz.. 
Bash: szerintem te komolyabb srác vagy, alkalmi ivó.
-
Bash
őstag
Én sosem vagyok másnapos, aznap sem szokott gond lenni, sőt kifejezetten jól esik inni, és még dolgozni is tudok mellette. Átlag 1-2 gallont minden nap le is tolok.

-
fokukac
nagyúr
akkor neked csak fekve lehet, intenzív vízszintes mozgással??

---------------------
ui. én sosem vagoyk másnapos. nekem addig van bajom, amíg még aznapos vagyok, aza a 4-6-8 óra, ami a kijózanodáshoz szükséges... illetve azt sem nevezném bajnak, csak dolgozni nem lehet úgy.
-
rarri
senior tag
-
Xpod
addikt
A tudósok kikisérletezték, hogy ha el akarod kerülni a másnaposságot, akkor lefekvés előtt egy powerade energiaitalt kell meginni/ nem koffeines, izotóniás ital/, bevenni hozzá egy fájdalomcsillapítót, és úgy feküdni le aludni. én még azt is tapasztaltam, hogy enni se árt előtte...
Nekem teljesen bevált ez a módszer, csak én utána is ezt az italt iszom felkelés után a biztonság kedvéért .
yetike.
Ugrókötelezni is?

-
rarri
senior tag
Most az érzékeny pontomra tapintottál./na nem úgy
/Rendkívüli módon érdekel a genetika. Hogy mi az amit irányítani tudunk, megváltoztatni, és mi az amin ha beledöglünk se tudunk változtatni... 
-
DarkByte
addikt
-
Ramius
őstag
yetike.
És azt hallottad, hogy a tudósok felfedezték azt a gént, ami arra készteti a tudósokat, hogy géneket azonosítsanak?

-
rarri
senior tag
yetike.
-
bandus
veterán
-
Bash
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
-
ngabor2
nagyúr
Ezt ladybugnak leírtam a 37257-es hsz-ben, kérlek olvasd el./látod, nem tudom hogy kell belinkelni/ Valóban úgy sportolok, hogy maximálisan figyelembe veszem hogy a mellem formája megmaradjon úgy ahogy húsz éves koromban volt.
Egyébként kung-fuztam is,/nem embernek való, amikor az a feladat, hogy egymás hasán végig kell gyalogolni/. badyztam is,/unalmas volt/. Most mennem kell, mert igényt tartanak rám itthon. Később jövök! 
azért jó a nagymellű nőknek, mert egy egyszerű kocogásból is látványos sportot tudnak csinálni...
Bash: kacsák vannak még? nem naposak, a nagyobbak.
-
EQMontoya
veterán
-
Bash
őstag
Szia jetike. Most ébredtem fel, és visszanéztem a hsz-eket . Hogy milyen magas vagyok? 181 cm, és 68 kg. Elég ritka hogy ilyen adottságokkal rendelkezzen valaki. Nekem szerencsém van e téren. Legfeljebb a korom miatt gonoszkodhatnál, de nagyon jól érzem magam ennyi idősen is. Egypáran tudják hogy nézek ki, szerintem nincs okom panaszkodni. Ráadásul mindíg a huszonéves srácok hajtanak rám, ami számomra rejtély, de jólesik. Szép napot neked!

Az öregebbek is kedvelnek ám.

Egyébként én 6' és 130 lbs. vagyok
Egy órával ezelőtt elugrottam a kikötőbe egy kicsit, és ahogy kiléptem az ajtón láttam a vidránkat futkározni a tóparton.

-
7
addikt
Ezt ladybugnak leírtam a 37257-es hsz-ben, kérlek olvasd el./látod, nem tudom hogy kell belinkelni/ Valóban úgy sportolok, hogy maximálisan figyelembe veszem hogy a mellem formája megmaradjon úgy ahogy húsz éves koromban volt.
Egyébként kung-fuztam is,/nem embernek való, amikor az a feladat, hogy egymás hasán végig kell gyalogolni/. badyztam is,/unalmas volt/. Most mennem kell, mert igényt tartanak rám itthon. Később jövök! 
Meglesem. Jómindenfélét.

-
RoyalFlush
őstag
-
RexpecT
addikt
Sikerült felkelnem
.
Még fáj egy kiscit a fejem , de a multkor olvastam hogyha piálsz akkor lefekvés előtt egyél és igyál vizet.Bejött, mivel ilyenkor a belem is sokott fájni mostmeg semmi.
-
rarri
senior tag
Változó magasság, de a sport tényleg csak kevesüknél jellemző intenzíven.

Viszont olyat is hallottam már, hogy bizonyos mozgásoknál, sporttevékenységnél kifejezetten hátrány a nagy mell, akár olyannyira is, hogy nemhogy nem javallott, de nem is szabadna csinálni (futás, ugrókötél, stbstb). Így viszont kilőve néhány viszonylag népszerű mozgásforma.
-
Thrawn
félisten

mod: Én se szoktam ..
robot danceWinner: hogy vagy egy évig nefürgyé le ! - mire megtaláltam ezt a smile -t visszapörgetve topicot (#33964) .. kérlek tedd fel te is a site -odra, thx
Ez jobb

-
fokukac
nagyúr
Lehet hogy ők alacsonyak, és nem sportolnak.
Főkukac: Senki nem hiszi el, hogy nem értek hozzá, hogy kell képet felrakni ide, és hogy hülye vagyok a számítógéphez. Pedig így van sajnos. Például a klaviatúrám jobboldali részét még nem is használtam, azt se tudom mire való. állítólag kellene lennie a neten egy résznek, ami az enyém, és innen tudnák felrakni képet.Megígérem, hogy ha tudok, teszek fel neked egyet. Pápán készültek rólam bikinis képek, de csak a telefonomban vannak..
ez azért elég gyenge kifogás, remélem, tudod...
-
BlacKSouL
addikt
Főkukac: Senki nem hiszi el, hogy nem értek hozzá, hogy kell képet felrakni ide, és hogy hülye vagyok a számítógéphez. Pedig így van sajnos. Például a klaviatúrám jobboldali részét még nem is használtam, azt se tudom mire való. állítólag kellene lennie a neten egy résznek, ami az enyém, és innen tudnák felrakni képet.Megígérem, hogy ha tudok, teszek fel neked egyet. Pápán készültek rólam bikinis képek, de csak a telefonomban vannak..
A privimre meg nem reagáltál, így most teljes kétségek közt őrlődöm..

Azért sejtem hogy nem bánod hogy még a huszonévesek is rádpörögnek
-
CactuS
Arcképgyáros
-
nike_
addikt

mod: Én se szoktam ..
robot danceWinner: hogy vagy egy évig nefürgyé le ! - mire megtaláltam ezt a smile -t visszapörgetve topicot (#33964) .. kérlek tedd fel te is a site -odra, thx
Nem is olvastam.

-
RoyalFlush
őstag
-
7
addikt
Úgy hallottam, hogy az amazonok le is vágták azt a mellüket, amelyik a húrt és nyilat tartó kéz oldalán volt.
-
7
addikt
Változó magasság, de a sport tényleg csak kevesüknél jellemző intenzíven.

Viszont olyat is hallottam már, hogy bizonyos mozgásoknál, sporttevékenységnél kifejezetten hátrány a nagy mell, akár olyannyira is, hogy nemhogy nem javallott, de nem is szabadna csinálni (futás, ugrókötél, stbstb). Így viszont kilőve néhány viszonylag népszerű mozgásforma.
-
Thrawn
félisten
Ha csak ezen múlik összedobunk egy howto-t

Vagy nyissunk "Hogyan töltsünk fel képet az internetre és linkeljük be a fórumra?" topikot?
-
CactuS
Arcképgyáros
Milyen szerencséd van. Egészen véletlenül az egy olyan fórum, ami tele van segítőkész informatikusokkal
Thrawn: Majdnem jó, de kimaradtak a "HELP!!!??" "PLS" "SEGÍTSETEK!!!" kulcsszavak a fórum ciméből.
yetike: Jah, pl amazonoknál sem lehetett túl nagy előny nyilazás közben...
-
rarri
senior tag
D-kosaras ismerőseim közül sokan panaszkodnak rá, hogy fáj a hátuk, mert nehéz a mellük. Van, aki fontolgatja, hogy műtéti úton még le is vetetne belőle.
Bár nem tudom, mennyire nehéz megtartani, tény, hogy láttam én is már narancsbőrös mellet (korábbi kedvesem - nem, nem volt csúnya, kifejezetten érdekesnek találtam eleinte), tehát gondolom, nem olyan ritka, hogy változik a méret.
-
nike_
addikt
A D-és mell még nem okoz hátfájást, és a hátizmaim is erősek.
Kb akkora a mellem, mint a 3722O-as hsz-képen. Szerintem az EE-s méret okozhat hátfájást./Zalatnai régi melle/ Tényleg szerencsés vagyok,és csak az az érdemem, hogy az évek folyamán megőriztem ezt.Nem könnyű dolog, tenni kell érte.
Ez a 37220-as már elég nagy! Nincs vele sok gond?
-
fokukac
nagyúr
Kb akkora a mellem, mint a 3722O-as hsz-képen. Szerintem az EE-s méret okozhat hátfájást./Zalatnai régi melle/ Tényleg szerencsés vagyok,és csak az az érdemem, hogy az évek folyamán megőriztem ezt.Nem könnyű dolog, tenni kell érte.
szerintem csak kamuzol, és igazából A mínuszos.

nem hiszem el, míg nem küldöd azt a képet...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7
addikt
D-kosaras ismerőseim közül sokan panaszkodnak rá, hogy fáj a hátuk, mert nehéz a mellük. Van, aki fontolgatja, hogy műtéti úton még le is vetetne belőle.
Bár nem tudom, mennyire nehéz megtartani, tény, hogy láttam én is már narancsbőrös mellet (korábbi kedvesem - nem, nem volt csúnya, kifejezetten érdekesnek találtam eleinte), tehát gondolom, nem olyan ritka, hogy változik a méret.
-
rarri
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Igaz, a változatosság ilyen esetben nem gyönyörködtet

Eh, tanulnom kéne, de most nem megy. Inkább tervezem tovább a logomat (nem a lógómat
) 1.0 verzió, de azt hiszem ez megy a levesbe, mert túl hosszú, meg más zene lesz alatta.rarri: Cininek beépítettek valami légzsákot nem? Mármint gondolom a bukókeret az nem jöhetett szóba, így maradt az előbb említett megoldás
Amúgy, lassan érik az a fotó rólad is 
-
Mawyx
őstag
-
nike_
addikt
-
7
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
"Semmi többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki"

Mawyx: Áh, azt azért nem, de, hogy bele fognak köpni az szinte tuti

-
7
addikt
-
Mawyx
őstag
-
7
addikt
Szia jetike. Most ébredtem fel, és visszanéztem a hsz-eket . Hogy milyen magas vagyok? 181 cm, és 68 kg. Elég ritka hogy ilyen adottságokkal rendelkezzen valaki. Nekem szerencsém van e téren. Legfeljebb a korom miatt gonoszkodhatnál, de nagyon jól érzem magam ennyi idősen is. Egypáran tudják hogy nézek ki, szerintem nincs okom panaszkodni. Ráadásul mindíg a huszonéves srácok hajtanak rám, ami számomra rejtély, de jólesik. Szép napot neked!

Valószínűleg azért hajtanak rád, mert ezen adatok alapján valószínűsíthetően kevésbé husisan, relative jó alakkal produkálod azt a mellméretet, ami másoknak részben számottevő túlsúly miatt van. Szerencsés vagy, no.

Bár a hátad azért gondolom néha fáj miatta.
-
rarri
senior tag
Az a ritka, hogy valaki magas legyen vékony, nagy mellekkel, és a hosszú lábam is mindíg fejkeltette a fiúk érdeklődését. Amúgy /remélem Tildi nem haragszik meg /, Tildi is ugyanez az alkat, csak szerintem ő helyesebb. Az elmondása szerint most kicsit több kiló, de ez változni fog nála, és szerintem így is nagyon szép. Főkukac, te fiú vagy, tehát az összehasonlítás értelmetlen.

-
nike_
addikt
Ja, bocs odáig azért nem szokásom visszaolvasni.

-
RoyalFlush
őstag
-
FehérHolló
veterán
-
csapos2
addikt
János, hívd fel rarri-t is, de sebesen!!
-
fokukac
nagyúr

ebben mi az extra? én is ekkora vagyok

igaz, nem tudom, milyen a kosaram...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rarri
senior tag

-
FehérHolló
veterán
-
7
addikt
Akkor lehet reklamálni az E-mail miatt. Hajrá!
-
Mawyx
őstag
Az nem jelent semmit. Csak nincs pofájuk azt mondani, hogy szemre mondd meg, hogy elbasztak valamit.
Meg lehet, de szerintem ez nem olyan, hogy pénztártól való távozás után kuss a neved, mivel ugye kipróbálni nem tudod. Egyébként meg a boltban is visszaveszik a hibás árut számla ellenében. Ha tudod bizonyítani, hogy te nem ezt kérted, akkor bocsánatot kell kérniük és visszaadni a pénzed/küldeni újat.

Az a fura, hogy a visszaigazoló emilben jó a dolog "Megjegyzés: NEM kérek rá se kukoricát,se erős zöldpaprikát.", a számlán meg az van a megyjegyzés rovatban, hogy "Kopogj". Régen ezt írtam megjegyzésbe, mert akkor másfajtát rendeltem. Múlt héten is így szerepelt, de akkor jót hoztak.
-
7
addikt
Az nem jelent semmit. Csak nincs pofájuk azt mondani, hogy szemre mondd meg, hogy elbasztak valamit.
Meg lehet, de szerintem ez nem olyan, hogy pénztártól való távozás után kuss a neved, mivel ugye kipróbálni nem tudod. Egyébként meg a boltban is visszaveszik a hibás árut számla ellenében. Ha tudod bizonyítani, hogy te nem ezt kérted, akkor bocsánatot kell kérniük és visszaadni a pénzed/küldeni újat.

-
Mawyx
őstag
-
7
addikt
-
Mawyx
őstag
-
nike_
addikt
-
7
addikt
-
nike_
addikt
Aktív témák
-
37500 - 37401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Rewards
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SK Hynix, Samsung 4GB DDR4 2400MHz laptop memória és Samsung CM871 128GB M2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)