Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR
    nagyúr

''nezd meg kerlek, hanyan latjak belolem a normalisan forumozo, segitokesz user-t, s hanyan a tragar bunkot

ez nem engem minosit
    ''

Dehogynem téged minősít. Téged minősít az is, amikor segítőkész vagy, és az is, amikor trágár bunkó. Merthogy mindkettő szoktál lenni, nem ok nélkül látják benned egyiket sem.

#1790: Nem hiszem, hogy az, amiket tettél a fórumért, feljogosít arra, hogy tetszőleges hangnemet megengedhess magadnak. Ilyen szempontból kifejezetten jó, hogy olyan ember is van itt, aki nem ismer régről, és előítélet-mentesen, kívülről tud nézni a dologra. Őszintén szólva megértem a reakcióját.

Egyébként fel nem foghatom, hogy ha már egyszer visszajössz reagálni az ellened szóló hozzászólásokra, miért nem teszed ezt csak azért is kulturált hangnemben... miért kell pont a trágár bunkó oldaladat bemutatni megint, ezzel is (legalább részben) a téged támadók igazát bizonyítva. Tényleg úgy tűnik, mintha egyszerűen képtelen lennél uralkodni magadon.

felreertettel
    a viselkedesem valoban engem minosit, itt arrol volt szo, hogy mit jegyez meg belole a tisztelt publikum
    az, mikor kb 12-15 oldalnyi hozzaszolasomat (bt topic), amiben nem 5 perc munkam van azert szolja le valaki, mert szemelyes ellenerzese van, vagy mikor valaki kovetkezetesen keresi es kiforgatja a postjaimat hasonlo okokbol, kicsit mas teszta

es egy szoval nem mondtam, hogy feljogositva erzem magam barmire is, mindossze azt kifogasoltam, hogy valami moderatorocska, aki ****ra nincs kepben, elkezd itt nekem pattogni, meg kemenykedni
    mert az pattogas volt es kemenykedes
    Racecam reakciojat megertem
    Kalandoret is (nagyjabol)
    didyiman kemenykedeset nem

uralkodni egyebkent kepes vagyok magamon, csak az ilyen t1-ek, didyman-ek tobb okbol sem erik meg a veszodseget:
    -gyorsabb, konnyebb igy irni
    -nem kell bajlodni a szep megfogalmazassal
    -ugysem fogja fel a tobbseg az ironiat, nem ismerik fel a cinizmust, de meg a guny is meghaladja szellemi kepessegeiket (es ez itt most nem arra megy ki, hogy beszoljak, sertegessek, lehordjam a masikat, ez a szomoru valosag)
    -a segitokesz, jofej, mindenkikedvence VladimirR-t mar reg elkergettek errol a forumrol, csak en maradtam

[Szerkesztve]

Aktív témák