- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel
a viselkedesem valoban engem minosit, itt arrol volt szo, hogy mit jegyez meg belole a tisztelt publikum
az, mikor kb 12-15 oldalnyi hozzaszolasomat (bt topic), amiben nem 5 perc munkam van azert szolja le valaki, mert szemelyes ellenerzese van, vagy mikor valaki kovetkezetesen keresi es kiforgatja a postjaimat hasonlo okokbol, kicsit mas teszta
es egy szoval nem mondtam, hogy feljogositva erzem magam barmire is, mindossze azt kifogasoltam, hogy valami moderatorocska, aki ****ra nincs kepben, elkezd itt nekem pattogni, meg kemenykedni
mert az pattogas volt es kemenykedes
Racecam reakciojat megertem
Kalandoret is (nagyjabol)
didyiman kemenykedeset nem
uralkodni egyebkent kepes vagyok magamon, csak az ilyen t1-ek, didyman-ek tobb okbol sem erik meg a veszodseget:
-gyorsabb, konnyebb igy irni
-nem kell bajlodni a szep megfogalmazassal
-ugysem fogja fel a tobbseg az ironiat, nem ismerik fel a cinizmust, de meg a guny is meghaladja szellemi kepessegeiket (es ez itt most nem arra megy ki, hogy beszoljak, sertegessek, lehordjam a masikat, ez a szomoru valosag)
-a segitokesz, jofej, mindenkikedvence VladimirR-t mar reg elkergettek errol a forumrol, csak en maradtam
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Licencek + laptopok + dokkolók
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest