Hirdetés

Aktív témák

• neduddki
    nagyúr

Tényleg nem néztem utánu, és fejből se vágom, pardon. A tolvajbácsik biztos utánanéztek, mielőtt elvitték.
    Így belegondolva tényleg nem lehet nehéz elrejteni valahova, de ahhoz fapofa kell, hogy egy ilyennel kisétáljon valaki..
    Ezek amúgy mennyibe kerülnek?

HI!

En lkerek lenezest csakkicst morzxi voltam:- (
    Amugz nem kell elrejteni, felakasytod a vlladra es siman setalsy vele ez tejjesne termeszetes dolog felenk. Eleg nagy baleh lenn belol, ha egy embert aki projivallaptoppal setal egyfojtaban megallitgatnank, aszem habar nagy qva anyazas len belole:- )
    Amugy ha lehetseged lesz nezz meg egyszer egy epson 720/730/735-t imadnivalo szerkezetek:- )
    epson 2004ben lake suzessal 832, sanyo 2005 rufusz bme alkaresz 561 az epsonban tippre 800-900 ora, a sanmyoban szeitnem nincs 250; epsonba potizozo 115 /masikban evyet 600h-nal csereni kellet, mert parszor kirantottak a konektorbol/

udv

neduddki

mod: Robibaba: mivel semmifele eroszkanak nicsnjele az ajtok akar gyanus is lehetne, de ne tom elkezeopni senkiro a tszcse-ben, raadasul a biztonsagi szolgalt szeritn 4:37-kor a fojjoso vegi uvegajto zarva volt, 6-kor mikor a takaritoneni jott akkor meg nyitva!!!

Szarvasdemon: lattam en mar lopott cuccot gariztatrni akarni, es mikor elovettuk a kojjkot meg arcoskoodtt is volna, de arrol gyorsan lebezelteuk:- )))

[Szerkesztve]

Aktív témák