- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem a betanulás másfél óra volt. 4 segítőt fogyasztottam el, mert már nem bírták ideggel. Ezúton is gratula az Andrássy úton lévő szalonnak.
Aztán hordtam pár évig, és előbb lecsökkent félórára, majd 10 percre egy-egy szem felrakása. Végül, mikor pl rohantam táncpróbákra, akkor volt hogy 1 perc alatt ''behagyítottam'' mind a két szemembe, még azzal együtt is hogy az egyiket először néha fordítva raktam be. A kivétel meg csak elsőre furcsa. Meg másodikra-harmadikra. Aztán teljesen rutin lesz. Néha mikor 15-16 óra után kikerült a szememből a max 12 órára ajánlott lágy lencse, akkora megkönnyebbülés volt, úgyhogy kifejezett élmény volt turkászni a szememben. Amúgy meg így magában én se szívesen fogdosom a saját szemem(másét se), de ha a lencsével matatok, akkor semmi gond. Berakásnál ugyanis nem érsz a szemedhez, kivételnél meg ha jól csinálod szintén, de max az amúgyis jól benedvesített ujjad hegye ér oda a szemed sarkánál egy picit, míg ki nem csippented. Fájni egyáltalán nem fáj, akkor meg mitől kell fosni??
Egyébként vízbe kifejezetten nem ajánlott, úszáshoz meg pláne. Nem viseli el ugyanis az anyaga a sima vizet. Én kipróbáltam egyszer egy régi elhasznált lencsével, és mikor rácseppentettem egy kis vizet, úgy összeráncosodott mint egy mazsola. Arról nem is beszélve hogy a víz ki is moshatja, arra meg lehet keresztet vetni. Talán a kemény még csakcsak, de én azt se vinném szivesen vízközelbe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKG K240 Studio fejhallgató
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest