Hirdetés

Aktív témák

• ngabor2
    nagyúr

HI!

En mikor atvaltottam turacipokre. bakanbcsokra kkor szembesultem vele, hogy a szar zokni masodpercek alatt veres cafatpot csinlanak a labambol, raadasul hijjab szellozo a cipo, attol meg a szar zokni elb!:- (((( /aztan mondtak eszt nekem a turas gyerekek, de mig meg nem tapasztaltam nem hittem el: - )/
    Vettem is Bridgedale zoknit, de az kisse dragabb attol hogy naponta elhasznalja az embor gyermeke : - (((
    Akkor akdtam ra ezekre akkor meg a Calore 2000 kazankovacs kft csinlta oket, asztan eltuntek vagy 3 evre es msot akadtam rajuk:- )))
    Amugy 4 ev hasznalt utan kedtem kidobalni ezeket a zoknikat, azota en nem hordokmast /na jo -5 fok alatt bridgedale-ket:- )/

p.s. ez pl felcipoben -15ig kivalo, csak az araaa......
    [kép]
    [link]
    [link]

amugy most egy ijjenm van es imagyak egymast:- )))
    [kép]
    [link]

mod: Szarvasdemon: en is chinofungit hasznlok : - )))

[Szerkesztve]

az első linkjeid nálam nem jönnek be, nem tudom, mi lenne az. mindenesetre őszre/télre be fogok gyűjteni egy hasonpaci lábravalót. vagy kettőt, hogy lehessen cserélgetni időnként. attól függ, mennyire leszek burzsuj. most nyárra jó ez az adidas torsion is, bár egy cserecipő emellé se ártana...

mod: most meg hirtelen bejöttek... no mindegy.

zoknira 3 év gar... az tudhat valamit :U de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...

bár nálunk az is feltétel, hogy semmilyen ruhanem ű nem lehet statikusan töltődő, úgyhogy asszem kénytelen lezek a pamutnál maradni.

Aktív témák