Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Dezsír, megint vérzett az orrom. Mondjuk most legalább gyorsan elállt. Mintha a géz is kiesett volna valahova, nem tudom..
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Ejnye!
Na most nekem a mai helyzet az mindkettő olyan volt, hogy hozzá se kellett érnem az orromhoz. Többieknek: kösz a kérdéseket! Hát többet nem mondtak, annyit, hogy használjak valami mentolos orrkenőcsöt, meg amit belerakott kis vattát, azt két napig ne vegyem ki. Na ez egy élmény lesz így aludni... :S -
Drizzt
nagyúr
Hát a múlt héten bírt orrvérzéseim ma a kórházban végződtek. Ma reggel mindenféle piszkálás nélkül vérzett vagy 20 percet, aztán elmentem suliba, s akkor már mindkét orrlyukamból vérzett, atán hívtak mentőt, s gégészeten valamivel bekenték belül az orrom, annyit mondtak, hogy egy ér ki van tágulva, majd vártam a papírra két órát, mert az orvos elfelejtette megírni...
Azért picit paráztam, amikor már 30 perce vérzett az orrom, mentő meg még mindig sehol... -
Drizzt
nagyúr
Áhhhh. Néha ha nagyon picit kaparom, elkezd vérezni az orrom, az utóbbi két napban nagyon rossz volt, alig áll el, s egy ideig a torkomba folyik miután eldugaszolom az orrom. Lassan alvad. Most is elkezdett vérez vagy 15 perce, de még mindig nem 100%-osan állt el.
-
Drizzt
nagyúr
[link]
A kutya vigye el!
-
Drizzt
nagyúr
Tanulok adatbázisokra, de az egyik szememen be, a másikon ki.
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, nagyon rossz a szorgalmi időszak idén! Már két hete nem voltam sehol, kétnaponta házileadások, meg zh-k. ::S
-
Drizzt
nagyúr
Valahogy meg lehet csinálni, hogy egy pdf-et sötétebben nyomtassak ki?
Elkezdtem kinyomtatni egy pdf-et(perszehogy tanulnivaló), s tök szürke, de nem a nyomtatóval van a baj, mert a tesztkép szép fekete.
Aktív témák
- Nintendo switch oled zelda edition +metroid dread +táska
- DELL XPS 15 9530 TERVEZŐ VÁGÓ Laptop -50% 15,6" I7-13620H 16/1TB Intel Arc A370M 4GB FHD+
- WD Red 4TB - CMR
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na most nekem a mai helyzet az mindkettő olyan volt, hogy hozzá se kellett érnem az orromhoz. Többieknek: kösz a kérdéseket! Hát többet nem mondtak, annyit, hogy használjak valami mentolos orrkenőcsöt, meg amit belerakott kis vattát, azt két napig ne vegyem ki. Na ez egy élmény lesz így aludni... :S