Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát ezt dobta a gép
.Na de most nem is ez a lényeg, valami házigazda pirosban vagy valami jóképességű tekknikus megmondhatná, hogy ez a halványság valami szopás, vagy az én unalmas hozzászólásim tették ilyenné PH-t?
Ha így lenne akkor mentségemre legyen, hogy én maximum csak olyan szintű poénokat tudok gyártani mint az ide járó kollégák többsége, megérthettek, nagyon kitűnnének az én írásaim akkor ugyebár 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Na de most nem is ez a lényeg, valami házigazda pirosban vagy valami jóképességű tekknikus megmondhatná, hogy ez a halványság valami szopás, vagy az én unalmas hozzászólásim tették ilyenné PH-t?