Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tud MAC address filteringet a routered?
Mert ha igen, akkor azt kombinálva egy WEP-pel már azért egész jól le vagy védve. Nálunk is így van A Linksys routeren. 
-
tbs
addikt
Namostnemazér, de mac addresseket levadászni még egyszerűbb, mint a wep kulcsokat... Mac address-hez elég 1 csomag, wep kulcshoz 100000-500000 + 1 piciPC, wpa-hoz ugyanennyi + egy bazierős bruteforce cluster, wpa2höz meg 10x ennyi csomag + végtelenül erős brute force cluster...
WpaX-et szótár alapúan szokták törögetni, így ha korrekten jönnek mennek az ékezetes bötűk az AP - kliens között, akkor gyakorlatilag törhetetlenek a magyar passzfrézek...
(16+ karakterhossz, persze)
(Vagy egy nem publikált matematikai prímtrükk...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Wepet jóval egyszerűbb.
Viktor0610 nem lenne egyszerűbb beálítani fix mac adresseket a routeren? Mármint hogy: ez jöhet, amaz meg nem. Nálunk így van
IDe aztán be nem jön senki illetéktelen.. Na majd perzse, épp direktneten nzném a bankszámlám, azt valaki jól lehalgassa? Na azt ugyan nem...
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi a megerősítést.
Azt hiszem, maradok ennyinél -max. sűrűbben nézek a router által kiosztott IP-kre.
-
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elképzelhető, igen. Meg kell nézni a specifikációit.
A WEP-pel pedig nincs semmi gond, aki azt fel tudja törni, az a WPA-t is, legfeljeb utóbbit tovább tartana. Ez olyan mint az ellophatatlan autó - nem létezik. Viszont ha egy normális biztonsági szintet elérsz, akkor mindent megtettél, amit átlagemberként érdemes, onnét pedig marad a 'miért pont az enyémet szúrná ki egy profi' elv.
p -
Fejlemény: tildynek köszönöm a segítséget, fél 4-kor aludtam el, de nem jutottam előrébb.

Az lehet, h. egy Asus WL-138G típusú hálókártya ne tudja a WPA-titkosítást? A hozzáadott szoftverben csak a WEP-kulcsok használatára találtam lehetőséget. Amennyiben így van, a WEP-kulcsos védelem mennyire hatásos egy, általunk kitalált elég hosszú kódkulccsal? -
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
nekem meg nincs tévém
vagyis van egy usb-s tunerem valahol a szekrény aljában, de nem veszem elő. templomba meg egy pár éve nem járok, nem is hiányzik.
amúgy is, maradok az sg-nél, ezt a 2 sorozatot nem követem.
Thrawn: az meg megvan dvd-n, akkor nézem meg, amikor akarom
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
kűggyed privátba.
amúgy azon gondolkodom, hogy be kéne menni melózni. meló van dögivel, de mikor ott vannak a kollégák, akkor nem ahalad. most csend van, béke és nyugalom, full hangerőn bömbölhet a prosectúra (egyszer eljön majd az a kis pöcs kaszás...), és halad a meló. ráadásul a hétvégi túlórapótlék igen kellemes összeg. -
ngabor2
nagyúr
azta... egyszer megyek el aludni időben, és akkor 200 hsz-t ökörködtök össze. amiből kimaradtam
szörnyű népség. -
Thrawn
félisten
-
NoLF
veterán
válasz
Algieba
üzenetére
[link]
de ugye ''új'' a hsz számlálás, tehát csak az IT topicokban számít egynek a hsz, a piacon meg az off topicokban kevesebb.
szerk: szakmai topikokban egy hsz egy hsz, közösségiben egy hsz 1/4 hsz, piacon egy hsz 1/10 hsznek felel meg.
szerk2: Neked olyan 573 hszed van kb.
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
Köszi a válaszokat! Húha, alaposan át kell gondolnom az avatár-kérést. Kemények a modik.
Meg aztán olyan nehéz választani, hogy miféle ábra fejezi ki leginkább sokszínű egyéniségemet.
-
Algieba
őstag
Hogyan lehet egyedi avatárt készíteni, vagy kitől kell kérni?
-
NoLF
veterán
huauauaa! ezt a mai napot is túléltem vazzergh.
-
BlacKSouL
addikt
''You wanna be a mericano, mericano, mericano
you were born in Italy
you try living a la moda
bought a few drinks
whiskey soda
all you do is sing of key
you dance the rock n' roll
you play that baseball
those cigarettes you smoke
leave mamma broke
they should only make you choke...'' -
Panther-D
PH! technikus
válasz
tiv83us
üzenetére
Ha újra kirakod amikor már ki van tiltva, akkor nem összeadódik a kettő, hanem az újbóli kitiltás időpontjától számított 6 órán át lesz bannolva az illető. Szóval így nem lehet 12 és fél órát összehozni.

Ja, amúgy annyi történt hogy az új szerveren újabb az adatbázisszerver-program is pár minor verzióval, és a TO_CHAR-ban a HH helyett most már HH24-et kell írni. A hibát javítottam, kin lehet tesztelni?
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
wpa-t nem lehet?
Wepet pár perc feltörni... -
Ma csak úgy belenéztem a vezetéknélküli routerünk ''belsejébe''. Meglepetten tapasztaltam, h. (rajtunk kívül) vagy 7-en rajta voltak. Tudom, felelőtlen dolog volt nem levédeni a kapcsolatot, és nem megváltoztatni az eredeti belépési jelszót -mostmár mindegy, mindkettőt megtettük.
Kérdés: a 128 bites, automatikus jelszógenerálással (WEP kulcs) védett kapcsolódáson kívül kell valamit beállítanom, h. ne tudjanak illetéktelenek csatlakozni a hálózatunkhoz?
Köszi a segítséget! -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Affene, nem sikerült újat mondani

itt most csapódott ki a biztosíték, további kellemes éjszakát mindenkinek
mod: hugom gépén lehet van még connection, holnap megnézem neked.
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajna csak ez az egy van. Ilyen undergroundos izékből van még pár jó számom: critical points, hősök, meg ehhez hasonlók. Valamint pár copy con szám. Csak nagyon kevés jön be ebből a stílusból.
-
tildy
nagyúr
Ehh, most jöttem rá Lord Zero itt lakik tőlem egy köpésre

-
alitak
senior tag
Nem értem én a mai embereket. Haverék hívtak, hogy menjünk ki bulizni. Mondom OK. Este kezdem náluk egy fasza kis pókerpartival. Utána irány a többiekhez, aztán szórakozóhely. Először voltam ott benn. Tömegnyomor. Kb. 5 percet voltam ott, kerestem valakit, de ez alatt az 5 perc alatt 2 ribi is nekem jött, persze ''véletlenül''. Szerintem egy fél óra alatt a sloziban kötöttem volna ki bármelyikkel. De ezektől nekem felfordul a gyomrom. Azért megy el bulizni, hogy páran megpakolják. Hova került az emberi mivoltunk? Azért menjek csak és kizárólag szórakozni, hogy dugjak? Ezek a diszkók nem az én világom. Nem. Egyébként is: ''Rocker vagyok, vállalom!''
-
BlacKSouL
addikt
Akkor ezért szunyált be tegnap mindenki, hogy ma este jól kipofázhassátok magatokat...
Ez azért dicső, hogy mindenkire akkor jön rá a szófosás, mikor nem vagyok. Vagy pont ezért? Na mindegy, én akkor hallgatok. -
válasz
burgatshow
üzenetére
Még a végén hőst csinálsz magadból

-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
jaja, de kurvajó

-
Peet210
őstag
Hejj ma, azaz tegnap voltam 1 éves a PH!-n.

Jól érzem itt magam
maradok még 
-
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Akkor szerintem a kiírással volt valami.
-
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Welkam bek!

mod: Marci hogy van?
nem-nem Márti-t akartam mondani 
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Mostmár végképp nem értem. Lehet hogy tiv tényleg fél órát adott, de a kiiratásnál valami hiba van? Vagy valaki külsőkezűleg vette le a bant? Vagy mi a fülem?
Egyébként tápegységről re!
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te legalább az r betűt eltaláltad a közepén!
troland26: hát már nem is foksz sokáig mert mindjárt kapis lesz a notebo
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ha igen, akkor azt kombinálva egy WEP-pel már azért egész jól le vagy védve. Nálunk is így van A Linksys routeren. 

(16+ karakterhossz, persze)
)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070225/ju_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

szörnyű népség.

maradok még