Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Kösz.
El lesz intézve. Holnap bemutatom és fizetnek, elvileg. Innentől kezdve tuti hogy futni fogok, nem mutatok semmit se. Arra pedig semmit se tudtak mondani, hogy félretájékoztattak. Talán sorszám alapján megtalálják a gecit. Egyébként ezt a papírt és én kértem, tuti hogy zsebre ment a játék...
MOD: Tudom, hogy nem a legjobb utat választottam, de ilyen még sose volt. A 12. havi bérlettel úgy utaztam majdnem végig, hogy kitöltetlen volt és nem kötöttek belém.
Aktív témák
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
El lesz intézve. Holnap bemutatom és fizetnek, elvileg. Innentől kezdve tuti hogy futni fogok, nem mutatok semmit se. Arra pedig semmit se tudtak mondani, hogy félretájékoztattak. Talán sorszám alapján megtalálják a gecit. Egyébként ezt a papírt és én kértem, tuti hogy zsebre ment a játék...