Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
ladybug
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Szerintem nem is való 12 évesnek. Amúgy is, inkább szomorúnak tartom, hogy milyen gusztustalankodást tartanak már viccesnek és humorosnak. Semmi történet, csak idétlen poénok, amik persze mind a szex-szel kapcsolatosak.
Mondjuk őszintén szólva nem láttam a filmet, cak egy-egy jelenetet belőle, de az is épp elég volt.
Hol vannak a régi jó, kis vígjátékok?
-
Bubu79
addikt
Szia Tildy!

Köszi a képeket, most megnéztem a képek egy részét, majd holnap folytatom a többivel
Az a kár, hogy ahogy elnézem, az átlagpolgár csak a nyálát folytja, olyan a felhozatal
A Lotus Elise video kicsit szíven ütött, szívesen elbámulnék egy ilyet itthon
bár nem ilyen sárgában, hanem metálkékben, mert úgy az NFS6-ban is jobban tetszett
Egyébként túl vagyok néhány sörön ( az egyik bátám, és a neje ideát volt ), a bátyám segített a hűtőben porosodó sörösdobozoktól megszabadulni, valamint megkínált némi Jugóból származó vásárfia sörrel, tehát most meglehetősen jól érzem magam
Kicsit nehéz a fejem, ezt a post-ot is már vagy negyed órája írkálom, nem győzöm javítani a hibákat benne
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik látták az amerikai pite első részét.
Amikor Jim pakolja a pitét és rányit az apja, akkor ott állva kapja el nemede?Most vmi olyan verzsönt néztünk pipivel, ahol az asztalon fekve tolja
Illusztrálnám képpel de nem lehet 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Én 2 OSZTV-n is 11. helyet értem el az országos döntőn. Egyszer se jutottam el odáig, hogy akármiből mentességet kapjak. Régebben álljtólag automatikus volt, hogy aki országos szintig eljut, az az adott tárgyból érettségi mentességet, esetleg egyetemi felvételt nyer. Nekem ez nem jött össze. Mégis elvégeztem az egyetemet.
-
MarKoo
addikt
Megyei számtech alkalmazói verseny. Az első forduló után csak 70 (?) ember volt kiírva, ebből asszem az első 30 jutott tovább. Ez után volt egy második forduló, ahol harmadikként jutottam tovább (egy elearn nevű rendszeren keresztül kellett neten megcsinálni a feladatokat, és egyből értékelte a gép). Kikaptam rá, hogy 47.xxxxx%, és leesett az állam, mert azt hittem, hogy mennyire rossz. Amikor kimentem és elmondtam a fizika tanáromnak, akkor felvilágosított, hogy tavaly 30 pont volt a határ, és onnantól tovább jutottak a harmadik fordulóba, szóval nem paráztam. A harmadik fordulót pedig elrontottam az adatbáziskezeléssel.
A harmadik forduló után az én korosztályomban 20 ember ért el helyezést, ebből az első 6 kapott oklevelet, én meg 1-2 ponttal csúsztam el a hetedik helyre. -
ngabor2
nagyúr
Igyál egy (vagy több) sört, és aluggyál egy jó nagyot.
Nem is mondtam (tudom, senkit nem is érdekel most se), megvolt a szalcsis ebéd. Unokatesóm osztálytársa kissé (?) megszerkesztette a videofelvételt. Nagyon veszélyesre sikerült, a menetelések, beszédek közé 2. vh környéki német menetelést és beszédrészletekettett be... nem ép teljesen
Barátnője nem ismert engem, max hírből. Néhány visszafogott, óvatos, de hirtelen beszólásomtól mégis elég érdekesen vette a levegőt. A többiek már nem lepődtek meg. Mondták is, hogy nem szoktam ilyen szinten megállni, de tekintettel voltam a társaságra. -
rii
nagyúr
Most a mosott szar hozzám képest életengiától duzzadó hiperaktív élőlény .......
-
ladybug
őstag
Huh, de hulla vagyok. Azta mindenit. Már vagy fél éve nem éjszakáztam. Ma este korán fekvés.

Loretto: Miért bontjátok el a _rezi_denciát?
-
I_Am
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
És ''más'' tudatállapotban, valamint egy elég kemény hátsérülést pihengetve éppen ki. Szóval ezzel a vérszívást beszüntetem, mert még a végén a ban gombra téved a kis fehér nyilacska.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: video érdekelne, mert anno nem került fel ftp-re és nincs meg a nagy vízbe dobos művelet.
-
ngabor2
nagyúr
Csak azért nem írtam be, mert nem akartam hülyeséget írni. Én is úgy emlékeztem, hogy te voltál a másik, de a felvételen nem igazán lehet látni a tetoválást...
Vladit azt megismertem, az a felelősséget jól hallhatóan azonnal lenyomta magáról
kroki: vigyázzál, mert mindjárt te is megkapod, hogy te is gyáva voltál

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Itt vannak:
Bővebben: link
Két videó is van, az egyik egy nem tudom miylen sportkocsi, a másik egy reanult dízel motor -
MarKoo
addikt
Szuper. Hetedik lettem a megyein. Wáá, bánom hogy mentem. Elegem van mindenből és mindenkiből. Világgá megyek, valami lakatlan szigetre. Az életkedvem elérte a kritikus szintet a mai napon.
-
Incognito
senior tag
Nem, 10-ből 8-at ...... mint a lopott biciklit. Debrecenben a klinika mozi termében volt az előadás. Elméletileg 21:00 -kor kezdődött volna de 23:00 lett belőle. A végére úgy bepörögtek a dobosok, hogy már csak ők voltak a szinpadon és verték a dobokat mint állat!!! Kb 50-60 ember volt ott.
-
rii
nagyúr
forró kakaó .. BROOOOAAHHH ....
-
Incognito
senior tag
Aki jól akarja magát érezni az egyszer (vagy többször) menjen el egy Korai öröm koncertre. Fantasztikus élmény volt, nem beszélve a lányokról. 10-ből 8-at el tudtam volna képzelni magam mellett...

-
rii
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
hogy dögölne meg .... deámmá' megfdöglött .... '

-
escie
őstag
-
MarKoo
addikt
Bejutottam a döntőbe, de szerintem kiestem.
Már lassan 2 órája várom az eredményhírdetést, de még semmi. 14:00-ra ígérték.
Rohadjon meg, aki kitalálta a Microsoft Acess-t. Azzal használtatnám, aki kiadta a kezei közül. -
neongorack
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Nemtudom, hogy gondolja?Colonként egy ezres vagy mi?Ne má rajtam akarjon meggazdagodni

-
neongorack
senior tag
Haverom most hívot és gyors meg is kérdeztem tőle!Mondja, hogy a Zoo (egyik haver)nak van egy eladó monitorja!Kérdem tőle mennyiért?Mondja 8k 15'-os Hyundai, na mondom elmész te a tudodhová!Én ezt a 17'-os Belinea-mat vettem 10k-ért...
Meg van egy ezer éves Axion monitorom faterom műhelyébe 14'-os
, de ha jól emléxem az is szar! -
Bubu79
addikt
Igen, ez elképzelhető, de mint írtam, Dunaújvárosban néztem körül.. Ugyan Tacsko van, meg Spór is, de a Metro még hiányzik... A Tacsko túlzottan kiesik a látókörömből, nemtom mi a kínálat, de ilyen helyen amúgy sem vennék ilyesmit, mert macerás a gar érvényesítés

Neongorack: Az enyém műxik
, ezt használom szervizes moncsinak, a 8-11-et 17''-ra írtam...
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Ezért mondtam, hogy a gépet vidd, annak jobb a fogása

Használtan nálunk (Dunaújváros) láttam már 8-11000 HuFt környékén, de lehet, hogy jobban jársz, ha újat veszel, mert nem tudhatod, hogy hol szolgált előtted.
Újonnan 30-35 körül már lehet normálisat kapni
Egyébként lenne kölcsönbe egy 15''-os Compaq-om, csak sztem kicsit messze vagyunk egymástól
Szerintem!
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
En is elegge fura szinu kolcsonmonitort hasznalok most sajnos... Elegge vicces
-
neongorack
senior tag
Átcipeltem haver monitorját és a VGA-mnak semmi baja!A monitorom szállt el, hogy dögölne meg

Ilyen nincs és sajnos mégis van....Valaki nemtud kölcsönbe egy monitort?
Jut is eszembe, egy 17'-os monitor mennyibe fáj?Használtan és újonan?Monitor árakba nem vagyok otthon! -
Bubu79
addikt
Mert felizgattál...

Egyébként ez alapján: Bővebben: link erős a gyanúm, hogy fiú
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Nagyon az a gyanúm, hogy a monitorba posszant el valami!Ez már a 3-ik eset, hogy ezt csinála, úgyanis már kétszer volt szervízbe!Azért kösz a segítséget!
Még próbálkozom!Ha sikerül akkor úgyis leszek, ha nem akkor szerintem nemleszek egy kis ideig PH!, net és gépközelbe! -
Bubu79
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
#2628 szerk.
Kérd el a haver gépét, azt alán jobban lehet cipelni, mint a monitort
Soxerencsét
[Szerkesztve] -
válasz
neongorack
üzenetére
A 230V-os csati rendesen be van dugva? A videokábel rendesen be van dugva?
Win energiatakatékos üzem? Esetleg a monitorba szált el valami.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Ez egy Samsung, firmware-t már frissítettem benne. A kérés az volt, hogy telepítsem újra a rendszert rajta, mert az megoldja, mivel rettenetesen rutinos felhasználókról van szó, ezért megteszem, mert ráfér a gépre.
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a lézer halt be, és ez nem oldja meg a problémát.
A szervíz szeretné erre fogni a témát, mert garanciális problémáról van szó.
Neongorack: Nehéz így bármit is mondani, kevés az info, de elsőre esetleg próbálj meg monitort, vagy gépet cserélni, így el tudsz indulni, hogy mi halt meg monitor, vagy videokari.
Elsőre talán nézd meg, hogy rendesen bent van-e a moncsi csatlakozója a videokártyában
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Tudom, hogy ez nem szakmai téme, de azért megpróbálom itt!
FONTOS!
Az imént (10 perce) PH!-ztam gépen, meg ugyebár futott más alkalmazás is!
Egyszercsak elmegy a kép sötét lesz a monitor, de a zene még mindíg megy, és a monitor elkezdett kattogni, mintha nem lenne áram alatt!
Most haver gépéről vagyok!Ha valaki tud gyors segíteni, hogy mégis mi lehet a baj akkor azt megköszönném!
-
Bubu79
addikt
Dehogynem, én itt vagyok neked

Egyébként jó nagyokat mindenkinek
A mai program: küzdelem egy SP2-vel megbolondított géppel, melynek combo meghajtója bizonyos lemezeket nem hajlandó kezelni ( a szervíz szerint a Daemon Tools miatt
)
Érdekes módon tavaly karácsony óta tökéletesen működött ebben a felállásban, csupán játékok lettek ide-oda pakolászva rajta, szal szerintem haldoklik a lézer a lelkemben ( márminthogy a combo lelkében
) -
Az arcom leszakad, itt mindenki tele van PH!-s cucokkal.(póló, egérpad meg az ég tudja mi van még) Nekem meg semmim sincs.

-
Achill3uS
nagyúr
Postás hozott a héten egy PH!-s egérpadot, thx for it

-
Megyek ebédelni. A mai menü: borsó leves(tejföllel), paprikás krumpli, édes-savanyú csirke rizzsel, piskóta karamell öntettel és tejszínhabbal.
pussy_cat: notit még nem szedtem szét, így nem tudom, hogy ott is fólia van-e benne, de azt is áttörölheted, az alkohol az nem kezndi ki a sem a fóliát, sem a nyáklapot.
[Szerkesztve] -
Üdv, sziasztok.
rii látom te nagyon szeretnél valamilyen fan klubbot akar alapítani.
Tildy tesztvezetés? Hajtsd meg a gépet rendesen, úgy sem a tied.
Amúgy mit fogsz tesztelni?
A tegnap esti bulizóknak jó pihenést.
pussy_cat: szerintem alkohollal ha áttörlöd a biilentyűzet fóliáját akkor rendesen menni fog a space. Feltéve ha van még alkohol a közeledben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jó reggelt kispajtások
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Láztom ment a buli Sipiéknél
Mi meg megyünk teszvezetni, én ebben lelem örömöm
-
Sianis
addikt
Batman: Köszi a ma hajnali helpet, végül csak sikerült, és ismért bootol a gép...bár pont akkor jöttem rá a megoldásra mikor elhúztál aludni, de nélküled tuti ennyire sem jutottam volna! Mégegyszer nagyon köszi!
-
rii
nagyúr
amikor ma hajnalban poroszkáltam haza a kiszáradt, poros, murvás úton, balra a nagykerekedrő sötét árnyai riogattak, jobbra a óperenciás tengeren túl lévő kurtafarkú kis malac röfögésitől volt hangos a táj, és én magamban puffogtam a főnökasszonyomra a háládatlansága miatt, és elkpézeltem magamban egy esetleges veszekedést, aminek az lett volna a vége, hogy kirúg (ami ki van zárva), akkor rájöttem, hogy nagyon szeretem a munkatársaimat, akikkel egyszobában vagyok, és megszakadna a szívem, ha el kellene hagynom Őket .....
... izé ... 
-
neongorack
senior tag
Reggelt!
Azt én se értem, hogy szombaton minek korán kelni?Legalább ki tudom aludni az előzö hetet vagyis én így vagyok vele...
Aki meg annyira hiperaktív, hogy még szombaton is korán kel az...a...annak úgykell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
bobsys
veterán
nos, jó reggelt, nemrég értem haza, enyhén erős kv-t kortyolgatok és megpróbálok értelmes dolgot csinálni (nem, sajnos az alvás nem jöhet szóba, dolgom van)
ngabor2: mi az a linuxos kérdés? (mondjuk nem hiszem, hogy tudok segíteni, de hátha)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Iszunk, hányunk belefekszünk after-before party volt?
-
rii
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ez nem igazán arról akart szólni, hogy ápolgassuk bágyadt önbizalamamat, igaz? El vagyok képedve. Ezt a pofátLANságot.
post script: (C)Vlad![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui.: amúgy belém is jóreggelt ... nem kell sajnálni ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui2.: beleolvatsam twollah blogjába... nem azért a 20 fillért, de amit VladimirR, meg én Én ÉN ÉÉÉÉÉÉÉN lerendeztünk az almúlt napokban, az irodalmi alkotás ahhoz képet, amit az az amigás morcos pingvin irogat magának .....
ui3.: ezt minimum 6 POST-ba is szedhettem volna .... piros pontot mikor kapok mán'? -
lorcsi
veterán
Szevasztok!
Kicsit rosszkedvű ébredésem ráfogom az időre....
háthá jobb is lesz...de most még nem...
-
ngabor2
nagyúr
Hogy valaki még szombaton is korán kel, ha nem muszáj... ráadásul bulizik, ha kell, ha nem, mintha valaki kötelezővé tette volna neki. Ahelyett, hogy az én Linuxos kérdésemre próbálna válaszolni akárki érdemben

Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- LEGO klub
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár egyesek szerint hülye vagyok hogy még nem láttam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/baghead.gif)
Rohadjon meg, aki kitalálta a Microsoft Acess-t. Azzal használtatnám, aki kiadta a kezei közül.

)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051022/pirospont.jpg)