Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Az biztos, Vladi megérdemelne sokmindent

-
Bubu79
addikt
Tudod ki az a Fieri?
Szerintem teljesen megérdemelten lett moderátor, tekintve, hogy meglehetősen sokat tett az átlag felhasználókért, amikor megalkotta az AIDA-t, valamint annak utódját az Everestet.
Mérget nem vennék rá, de szerintem a Te gépeden is ott figyel.
Én részemről inkább megtiszteltetésnek veszem, hogy bokros teendői közepette elvállalta a moderátorságot, még ha keveset találkozunk is vele.
És mielőtt előkerülne az, hogy már egyéni avatart is kapott, szvsz azt is megérdemli.
Nem flame, kérlek ne vedd annak
Csupán a véleményemet közöltem ( bár úgy sejtem nem sokakat érdekel
)
Ja, és lehet, hogy megköveztek, de szvsz VladimiR is megérdemelné, mert Ő is hozzájárult a keresőjével a PH!-hoz, de nemtom, hogy vállalná-e
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
ez lenne a RIOS4?
hmm...hát hozzá kell még szokni...
de Parci gondolom keményen dolgozott vele

-
b14
senior tag
Nekem itt Fiery is tök újnak tűnt, mert nagyon keveset látom aktívkodni, szerintem eddig se láttam soha hszét és lám-lám moderátÚR

Szerintem nekem volt egy jó kis fáziskésés.

-
b14
senior tag
Nekem nagyon nem tetszik ez a RIOS 4.
-
TexT-BoY
addikt
Bash! ezt is tulélted
gyere ''haza''?! itt nincsenek ilyenek -
Sátán44
addikt
Egy pár napra elmegyek és mit látok? Teljesen átformált Ph-t! Nagyon tetszik!
-
QuarK
senior tag
Szép. Egyszer bekaptam egy faja kis vihart az Ír-tengerparton (Észak-Wales), ott is hasonló hullámok csapdosták a (no, csak angolul jut eszembe...), szóval a sétány falát, 5-6 méterre felcsapott, mikor bevágódott; a szél majdnem ledöntött a lábamról, de szép látvány volt... Viszont mennyi homokot hordott be, egész nap lehetett porszívózni...
-
Bash
őstag
Túléltük az éjszakát minden különösebb kár nélkül, legalábbis egyelőre nem láttam/hallottam semmit. Délelőtt kimentem az egyik híd alá meg a beach-re megnézni a hullámokat. Csináltam képeket, de azon nem nagyon jön át, viszont feltettem egy videót akint érdekel: [link] (7.36 MB). Elnézést a remegésért, de megállni is alig bírtam a szélben, képtelenség volt egyenesen tartani a fényképezőgépet.
-
Üdv
Látom máris volt, egy kis pofozgatás az új fórummotoron.
Ezt is megértük, hogy Vladi dalra fakad.
Csak nehogy szokásává váljon. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Ma szerencsés napom lehet, 14:35-kor indult a vonatom, 14:45-kor pedig bombariadó volt az állomáson: [link]

Megj.: végre elit interfészű fórumunk van! -
bobsys
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ezt én is megtaláltam és én sem jöttem rá a módszerre, de köszönöm
annyi változás történt hogy azóta jelentkezett a leányzó (kb fél órával ezelőtt), de kitudja ezeknél
-
Shim
őstag
ez nagggyon nagy ez az önképző szakkör! józsibá a démonvadász

-
VladimirR
nagyúr
igen, valoban igy hallgattam, csak a winamp 2-es szeriajaban meg sajna nem volt egy szamra alkalmazhato a loop
a lenti dalszoveg is toluk van
jajj de szivesen lennek polip
nem volnek bezarva akkor itt
nem felnek a feher falaktol
legfeljebb csak a halaktol
jajj, de szivesen lennek kishalak
mer' a vizben az mindig friss marad
sokan lennek es bamban taltognek
a kishalak olyan bekes aldott nep
de miert nem lehetek balnaraj
vagy egymasra teve ket lada vaj
vagy virus mi a tun vadul csurog le
engem sajat magammal oltsanak be
[...]
ohh miert nem lehetek tarhonya
vagy ket kilo rothadt burgonya
nem felnek a feher falaktol
legfeljebb csak a halaltol -
VladimirR
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ezen konnyen segithetunk....szolsz, es kirobbantok valami jo kis flame-et
p.s.: jajj, de szivesen lennek kishalak / mer' a vizben az mindig friss marad / sokan lennek es bamban taltognek / a kishalak olyan bekes aldott nep
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
-
God Vazzeg
veterán
Fasza me jó
(Csakúgy benéztem mer alszik a gyúrós topik
) -
simonzé
addikt
Na így a 25. jubileumnál csak benéztem, milyen témában megy itt a hszgyűjtés. Úgy látom itt születnek a nagy dolgok.

Hát kérem, ez viszi előre a világot.
Na, örültem. -
Sanya
nagyúr
valaki kűggyön már egy privi-t, le akarom tesztelni
-
bobsys
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ööö... izé... azt hiszem munkanélkülieknek segít munkát találni, csinál ilyen munkakereső klubbokat, bérel termeket ahol van egy előadó és munkákat néznek újságokban, neten, meg tartanak nekik előadásokat, hogy hogyan kell jelentkezni állásra meg megjelenni az interjúkon.
-
-
bobsys
veterán
Hali mindenkinek. Egy kis help me.
Hol lehet budapesti alapítványokra keresni? Csak annyit tudok, hogy a Bécsi úton van az Eurocenter környékén, tehát a Vörösvári úthoz közel. Azt hiszem fontos lenne. -
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
én elfeljetek mindent, csak mutassatok egy piros lázmérőt, és mondjátok, hogy nézzek bele mereven, majd villanjon egy nagyot .....
min' akadt ki? mér' akadt ki? Én nem követelőztem, csak érdeklődtem ... a kedvencek amúgy is jobb. Csak kellene a monitor üveges linkem .... és abban ottan volt la. ... -
Achill3uS
nagyúr
Fölösleges neki új topicot létrehozni, csak kiváncsi vagyok (bár úgyis elsüllyed majd
)
jön-e valaki PH!-s Nov. 12.-én Tiesto koncertre?
(lehetőleg fikázást kerüljük el, aki nm szereti ne írjon semmit
) -
Integra
titán
nektek is ömlik a hírlevél, ha kéritek ha nem?
-
rii
nagyúr
jobb oldalt miért 5 a 10?
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerintem is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pussy_cat
tag
hmhm...
Szerintem nagyon kényes téma ez egy nyílvános fórumba
-
szijartg
őstag
hali mindenkinek!
hosszú szünet után benéztem
-
sharpapa
senior tag
Leesett az állam, most keresem. Nagyon ott van az új motor, de még kell idő mire megszokom.

-
rii
nagyúr
Mindennek van ára.
-
szerintem a cigányzene nem hungarikum.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Hajnali 5 múlt, felébredtem a viharra.
Ablakon kinézve nem túl bíztató a dolog, gondoltam lemegyek megnézem egyben van-e még a kocsim. Nincs baja. Állítólag tegnap este volt egy tornádó is az utcánkban, illetve az öbölben a vízbe csapódott egy kisrepülőgép. 
Ahogy elnézem Wilma erősödött is az éjszaka folyamán, 3-s erősségű 125 mp/h-s (201 km/h) szelekkel, ez már majdnem 4-es.
-
rii
nagyúr
az '''itt szóltam hozzá,'''' mér' csak 5 db?
-
Shim
őstag
look what i've found
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondom, hogy nem politikai kérdés, de... Mindegy.