Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
1. sosem hazudok, csak ha rajtakapnak.
2. ebbol ketten vagyunk, akiknek nem jutott hely miattad
3. ne igyal annyit, mert nem tudsz szamolni.
4. nem, Teged valojaban a kisbaltám ébresztett
5. rohadtul sajnallak, hogy nekem egy szeken ulve kell irnom mindezt, mig Te egy szep No tarsasagaban fekszel egy akarmilyen helyen, de megiscsak hozzad bujik valaki, mig en a tokagyu szomszeddal vitazok, hog yhajnali hatkor ne tologassuk a nemletezo butoraimat.
Szegeny Vladi... De szar lehet, hogy egyutt alszik egy ellenkezo nemuvel... De ha ennyire idegesit, ide ulhetsz a gephez irogatni pussy_catnek antinarancslé-tanácsokat.
Mi pedig nyomjuk, bár USB-n azt, amit gondolsz, nehéz kivitelezni. És ne feledd:
JELENLEG NÁLAM VAN A KISBALTA!
Sipi -
VladimirR
nagyúr
1: ne hazuggy
2: amig ezt az uzenetet irtad, alig 4-en alltunk korbe
3: az a par sör, az 10db
4: nem a vaku fenye ebresztett
5: az a hely, amire be akar fekudni, az egy 50-55 cm atmeroju parna az agy mellett, amin ketten kell, hogy osztozzunk
az egyetlen, ami stimmel, hogy Te meg az, akinek nem mondjuk ki a nevet, szoval Ti nyomjatok.... -
Sipi
addikt
válasz
pussy_cat
üzenetére
Basszad ki a minél távolabbra. Óccsóér vegyél újat.
A narancslével ne húzz ujjat, rohadt kemény legény.
Egyébként kellemes estét.
Ja, a PH! tisztelt mélymagja akkor papírcica, (vagy a pütyüm tudja, mi, hogy ihaj. Szokás szerint Bálinttal nyomjuk a fennlétet, ezek a gyermekek eldőltek, pár sör és a hajnali óra eldönti őket.
A vaku fénye hála égnek felriasztja Vladit, így van esélyem befeküdni a helyére. Vladi, kuss, ne magyarázz, menj ki WC-re!
Sipi -
pussy_cat
tag
Hát mosolygósat mindenkinek

Szakmai kérdés: először ömlött narancslé a billentyűmre kitakarítottam, oken működött.... Most megen rájaömlöt kitakarítottam, és a space lassan reagál, vagy nemsem... Mit csináljak?
Csók mindenkinek! -
VladimirR
nagyúr
joreggelt mokuskak, megint eleg lassuak vagytok
mi mar talpon vagyunk, ti meg meg huzzatok a lobort.... -
VladimirR
nagyúr
az az es...esc...e....
az a pingvin az csaj? -
SLYM
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
vazzeg te gyúrsz! ahoz meg aludni is kell vagy nem!

most látom jó kis aláírás!
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
ahhhhhhh, .... robbie wiliams hagnjánál már csak én lehetek szebb .....
.... aludtok, puhányok? -
rii
nagyúr
Bőgni szabad?
-
escie
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
lusta vagyok elolvasni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--
emlékszem, a régi jó kis 'csapda koncertek után két napig nem hallottam...
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
RE!
Lusta vagyok írniBővebben: link -
rdi
veterán
Viszont én meg félre léptem, a valóságom teljes súlyával, és feldagadt a lábam, akkora mint OV magabiztossága, az meg nem kicsi...
-
rii
nagyúr
Morbid szeretni ezeket a hazai kis ''semmi'' viharokat?
Én nem a tornádóban/hurrikánban (nem is tudom mi köztük a különbség) gyönyörködöm.
Bash: Nem tudom, milyen lehet. Egyértelmű, hogy menekülnék fedezékbe, de nem is bírnék olyan helyen élni, ahol egy vihar elviheti a házat. Hogy nem lehet 10 évre előre tervezni .... -
Bash
őstag
Gondolom nem szeretnéd annyira a nagy viharokat, ha már annyit megtapasztaltál volna, mint én.
Tavaly négy nagy hurrikán ért partot Florida-ban, idén már elvesztettem a fonalat. Előző években is volt egy-kettő, de egyik sem volt ennyire komoly. Csattanás meg reccsenés is van ilyenkor bőven, de nem biztos, hogy nyugodtan ülnél az eresz alatt, amikor egyszercsak arra leszel figyelmes, hogy nicsak ott repül egy háztető, itt dől egy fa a kertben... aztán a következő pillanatban kikapja a szél a lócát alólad... -
sharpapa
senior tag
Amerika...vannak kint rokonaim Springfield-ben.Bash te meg tényleg vigyázzá magadra.Ott kinnt egyébként nem szokás ház alá túlélőszobát építeni? Svájcban kötelező. Az egész méteres acéllal meg ki tuggya mimindennel van szigetelve, légszűrő (persze mérges gázok ellen is), meg mittomén még mi.
-
Thrawn
félisten
Itt a Balcsin igen gyorsan meg tud változni az idő. Nemegyszer 5-6 perc kellett volna ahhoz, hogy hazaérjünk haverokkal pecázásból, de mindig bőrig áztunk

-
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Az milyen ZSÍR, amikor hajnal 2-kor egy HATALMAS CSATTanásra ébredek,
és hallom, hogy odakint ropog az eső ... 
sajons mostanában nem volt ilyenben részem ....
Sianis: ha már az R.F.K.-t nem is, de akkor egy imádom a nyári zuhékat .... c. topickot nyithannánk ...
videó, film, hanganyag ... 
Szalma: ugye mi/én most nem fekete-humorizál(un/o)k?
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
Integra
üzenetére
(Ja. Házhoz jön a strand, és hozza a kikötőt is... Csak bírja a házad.
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Sz@r téma, leszálltam...
szerk.: Rii -> Ott voltam BFüreden, amikor a Tagore sétányon egy minitornádó felsöpört... Vitte a fákat is... És óvóhelyen (pince) átéltem egy valódi tornádót is USAban. Ég és föld a különbség... Akárcsak a hurrikán és a tornádó között...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
én nagyon szeretem a nagy viharokat.
kedvencem, amirkor nyáron a szélcsnedből lehet érezni, hogy valami készül, és már látni is lehet a nagy, sötét, gyorsan közeledő viharfelhőket.
Ilynekor az eresz alá ki szoktam (volt) ülni, és onann szemlélni a nagy zuhatagot, kellemes nyári melegben, - mert egy 20 perces eső akkor sem tudja elviselhetelen szintre elehűteni a levegőt- illetve hallgatni hatalmas nagy CSATTanásokat, RECCSenéseket, mintha le akarna szakadni az ég, és az balkakok beleremegnek.
Gondolom, amivel Te nézel szembe, annak kellemetlenebb, illetve maradandóbb mellékhatásai (is) lesznek.
De szerintem, még ha le is megy egy ilyen vihar, ... csak visszaáll a tengerpart szépsége pár hónap után.
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Reszkessetek! Megjött egy mostanában picikét spices ámbör! Lesz itt nemulass!
-
Bubu79
addikt
Nem feltétlenül erre gondoltam, inkább a 8M -ra...
A hurrikán miatt pedig fogadd együttérzésem. Nem semmi, hogy ez már a harmadik idén...
Kicsit durva, hogy előbb-utóbb minden hollywood-i filmből valóság lesz, vagy még a filmtől is rosszabb...
Sharpapa: Nézd meg az adatainál, páholyból nézheti
Xpod: Be is fejezem, mielőtt végképp rajtam marad
[Szerkesztve] -
Te figyelj, vigyázz magadra. Tudod eső előtt köpönyeg, hurrikán előrr bunker.

Bubu79: ez már nagyon meleg téma.
sharpapa tudom nem illik más mondani valóját kiforgatni de ezt nem lehet kihagyni ''Szerintem mivel péntek este van, finoman szólva örülnek hogy juk van a háccsójukon és még szelel is...Főleg ladybug,''
Bocsánatot kérek az érintettektől.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Bubu79, erdey_a!
Nincs miért irigykedni, a történelem legerősebb hurrikánja közeledik felém. Most éppen Cancun-t, sokak szerint a világ legszebb tengerpartját teszi tönkre.
-
sharpapa
senior tag
Végre megcsináltam a saját weblapom (házi volt számtekből).Igaz még csak kezdetleges, de amint többet tudok, bővitem képekkel, linkekkel,stb.Már alig várom a jövő hetet.
-
Integra
titán
fúvazz, azér a kajára mindig legyen időd!!!!
én reggel egy kiadós angol szalonnás hagymás rántottával barna kenyérrel fél liter tejjel kezdem itthon, 1 körül komplett meleg kaja hússal, este barna kenyér, hús, lilahagyma, paradicsom, tej. ez alap
meg is döglenék ha nem tolnék az arcom mögé ennyi foodot, meló meg edzés együtt, nem is bírnám....
soha nem értettem a csajokat akik napi két almával megvoltak, számomra ez egy örök kérdés marad hogy csinálják.
arról nem is beszélve, hogy enni a világ egyik legjobb dolga
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Úgy látom, legalább az este viszonylag nyugisra sikerült. Mondjuk az már nálam egy szint, hogy cd-t írni sincs kedvem, akkor vagy nagyon fáradt vagyok, vagy beteg. Most az első eset áll fenn, tehát megyek aludni.
(ha valakit érdekel: a tegnap vett fél kiló gumicukrom ''eltűnt''. A másik fél kilót holnap fogom megbontani
)
És hogy egyesek utáljanak: jó éjt! Reggel nem 5-kor fogok beköszönni, ha beköszönök egyáltalán. -
rii
nagyúr
Ma most eszem elősször'
Integra:
-
A zh-t meg majd meglátom. 1 feladat volt a,b,c,d ponttal. Az a az szerintem jó lett, a b, valszeg elszúrtam, c,d meg b-re épült. Csak részpontokban bízok, de abban nagyon. Amúgy nem volt nehéz, de elszámoltam magam.
Akkor viszont passz. Ez van. Majd erre jobban odafogok akkor figyelni, ha legközelebb segítséget kér valaki és tudok segíteni.
Bubu79 ha jók az ismereteim (bár manapság minden megtörténhet) a nőknél van gond ha nem jön meg nekik.
[Szerkesztve] -
Köszi. Akkor csak emléxem még valamire én is. Amúgy erre visszadobásra passz. Erre még nem volt példa, legalábbis nem tudok róla. Amúgy szerintem ez a front nem csak mára szól, legalábbis nekem egész héten a hangulatom a negatív végtelen felé konvergált.
Nem kell kicsillagoznod, most változtattam vissza a freemail-esre szepetemberben.
<******@www.******.net> ide minek www? Ezt nem lehet hogy elírtad?
erdey_a vagy sharpapa rángassa a sajátját.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Pffft ilyen is van? Mibe hogy nem forece feedback-es?
szerk.:egyébként ilyet rendeltem:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Hali! Na elvileg ma kellett volna megkapnom a joystic-omat, de azok a hülyék csak jövőhét péntekre tuggyák besszerezni....tiszta ideg vagyok ááááá.

-
tildy
nagyúr
-
sasa311
veterán
LOOOL mi volt a jogsis topicba
A bőregér most takarít 
-
rii
nagyúr
hét.: 8:30-22:00
ked.: 7:00-24:00
szer.: 8:30-hajnal 02:30
csü.: 8:30-24:00
MA: 9- sztem éjfélig
Holnap kb 10-re jövök 22-kor talán elmegyek
Holnapután 10-re jövök, hogy 17 h-kor el tudjunk menni ....
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.ep128.hu/Ep_Hardware/Pic/Enterprise_joy_CloseUp.jpg)