Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
Sipi
addikt
Baromira félreértesz... A pisissel meg főleg. Inkább ellenkezőleg.
De ez megint elég végletes gondolkodás, nem gondolod?
Semmit sem mond az IQ-dról az, hogyan viszonyulsz a szexualitáshoz. Régebben én is így gondolkodtam...
Ha lelkiekben gazdag vagy, s a partnered is, egy futó ágyjelenet nem dugás, hanem szeretkezéssé válik. Így okés?
Sipi -
jeges
senior tag
sztem addig menj le a boltba, amig nyitva van...
ha a kupacból kettő tuti romlott, akkor ott bármelyik másik is az lehet.
én legalábbis csak a felbontáskor tudom megmondani, melyik jó, melyik nem.
tojással egyébként is jó vigyázni...
rii én nem látom abba' a hsz-be', h ''pisis kisfiúnak'' néz
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Basszus, a konzervnyitóm is széttört... Jól indul...
Sipi -
Sipi
addikt
Ahogy oda van írva. ?!?
Szerelmeskedés és szeretkezés között is van különbség, mint ahogy kefélés és dugás között is. Nálad mintha csak az első létezne, az összes többi a dugáshoz tartozik. Holott szeretkezni tudsz nem régóta ismert hölggyel is (bocs, ha a fiúkhoz vonzódsz
), s majdnem ugyanaz, mint a szerelmeskedés. Csak nem szerelem, hanem kölcsönös vonzalom, miegymás van a két fél között.
De ne ezen lovagoljunk, hanem segítsetek tojás-ügyben, mert pár perc múlva ki kell bontanom, és nem akarok megfulladni!!!
Sipi -
Sipi
addikt
Sürgős segítség kell: ha a tojásokat feltettem főni, és függőlegesen állnak a vízben (alja a fazék alján, teteje a víz színén úszik), az még jó? Vagy már romlottak?
Kettőt kidobtam, aminek rázáskor lötyögött a belseje...
Sipi -
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem arról van szó, hogy mennyit ér. Mindenből tapasztalatokat szerzünk. Ha már 2 pozitívumot látsz utána, akkor már tapasztaltál. És nem kell rögtön szerelmesnek lenni. Elég a kölcsönös vonzalom is.
És még véletlenül sem arról beszélek, hogy az állandó egyéjszakás kalandok a jók.
De 1x megesik ez is.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
Sipi
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Miért ne? Ha mindketten ugyanazt akarják, intelligensek, bejönnek egymásnak? Egy normális szeretkezésben nem csak a szexuális vágyak cserélődnek/elégítődnek ki. Partnerek vagytok, még ha csak rövid ideje is ismeritek egymást.
Az a baj, hogy aki nem érti, annak nem lehet elmagyarázni.
Sipi -
Vérboci
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Drágán adod a kákát, hallod-e?
Csak nem akarsz egy csomót keresni?
Azt hiszem a lényeg így is érthető. Kefélni a diszkó mögött a rekettyésben szokás(?) valami pillangóval, szeretkezni, pedig óriási baldahinos ágyban 1000 gyertyával megvilágítot szobában, rózsaszirmok közt a világ legszebb lányával.
(nem kell hozzáfűzni...
)
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A kefélés még okésabb, mert abban legalább kölcsönös öröm megvan. Mehetünk lejjebb is: baszás, dugás. Az alján már tényleg állati a színvonal.
Rii talán nem ismeri a jelentésbeli árnyalatokat, de valószínűleg az alsó szintekre képtelen. Szeretkezés - ehhez nem kell több éves partner, lehet egy-két napos kapcsolat is. Csak a szikra meglegyen.
Sipi -
rii
nagyúr
Én nem közeledek nőhöz, ha nem fog meg belőle valami ... nem a kölsőre megyek, hanem a beslő érték a fontos ... tudod, a szépség belülről árad ....

nem szeretem a ''csajozást'', amikor a külső miatt ''csípnek'' fel valakit ....
Nekem a szerelem fontosabb a szexnél, mert ez a sorrend nálam. -
Vérboci
addikt
A különbség a szavakban (is) rejlik.
Vérboci megmondja nektek a tutkót:![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/9e44081ebd2f928c4fc34c25ab0f9eb2.png)
-
kymco
veterán
Tudok olyan fiúról, akinek nagyon sok lány volt az ágyában, de ott áll magányosan, mert mint mondja nem tud bízni bennük... és nem hiszi, hogy komoly kapcsolatba belekezdene... Irigyelt engem, akinek megadatott egy tartós, hosszú párkapcsolat.... Leeset az állam...
Pár évvel korábban azzal hencegett, hogy hány meg hány menyasszony skalpja volt, most meg ott állt kiégve.... -
jó is nekik... olyna egyszerű az egész....

---------------------
egy éve van macskánk. februárban tüzelés volt.
jöttek a kandúrok. ment a virnyákolás... gondoltam, hogy na, ezek itt majd jól megverekszenek.
de nem.
b+, ott volt a három kandúr, és szépen sorban mind megdugta a macskámat!
beosztották.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szerintem néha az ösztön előtérbe lép. Még a nőknél is. Fontos persze, hogy szeresd a társad, de nagy ritkán megesik, hogy a testi vonzalom az érzelmi vonzalom elé helyeződik.
Tiszteled, kedveled, de nem szereted. Ennyi elég is.
És ez szerintem mindenki életében előfordul egyszer. -
faster
nagyúr
Lehet, hogy ez a kielégítés kölcsönös, de nem emberi és közönséges.
Én túl romatikus vagyok.
Nem mondta senki, hogy neked ezt kell csinálnod. És emberi, még akkor is, ha szerinted nem. Egyébként meg, milyen érveket akarsz látni? A szex nagyon jó, ez jó érv?
#3606-ban a nemfizetésről volt szó.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
3606-ba volt szó a fizetős szolgáltatásról ....
amúgy semmi ellenérvet nem tudtál felhozni, hogy miben tévedek és miért ...
én nem feküdnék le olyannal, aki nem szeretek, nem tisztelek, nem nézek fel rá .....
volt egy két ballépésem, tudom miről beszélek. Nem a külső a fontos.
Lehet egy nő akármennyire szép, ha nem indul meg a szivem iránta, és Ő sem érez felém semmit, akkor nem akarom felhasználni őt arra, hogy kiéljem vágyaimat.
Lehet, hogy ez a kielégítés kölcsönös, de nem emberi és közönséges.
Én túl romatikus vagyok.
Nem tudod őszintén odaadni magadat annak, akit nem szeretsz, és nem az adás a fontos, hanem kapni akarsz, és önző vagy. -
Bubu79
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Az említett lapnál ugyanez volt a szitu : látszólag minden elindult, de a rendszer mégsem bootolt be

Nem állítom, hogy Neked ugyanez a problémád, de sajna csak úgy fogsz előrébb jutni, ha próbálkozol... Ezért írtam a tápcserét, mint kiindulási alapot. Egy instabil táp érdekes dolgokat produkálhat
-
Motion_Blur
félisten
válasz
nofreenick
üzenetére
Nem pánikkeltésnek szántam...mind1...bye
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
pánikkeltés előtt szvsz érdemes ezt áttanulmányozni: [link]
szerk: #3642: akkor jóvanakkor
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
[1.] hogy-hogy egészségelen? árt netalán?
[2.] ellenérv: technika-fejlesztő
[3.] ellenérv: tudom milyen, tehát ha nem tetszik, nem akarom, akkor tudom, mi nem teszik, mit nem akarok
[4.] ellenérv: miért ne?
fentiek persze nem csak a kurvázásra, hanem a tildy által említett kalandokra is vonatkoznak. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mind meghalunk...
de a madarak biztosan.
mert a hülye emberek milliószámra ölik le ilyenkor az egészséges állatokat is.
lásd : románia.
-
Motion_Blur
félisten
''A madárinfluenza H5N1-es vírusát mutatták ki egy Horvátországban talált hattyútetemből vett mintában. Nem kizárt, hogy a madár hazánkból származott''

-
Bubu79
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hi!
Legutóbb egy Chaintech 7NJL4-nél találkoztam ilyennel, de az időnként újra is indította magát.
Ott az alaplapi kondik cseréje megoldotta a problémát, de az egy 3 éves alaplap volt.
A sablonmegoldás, amit ajánalni szoktak ilyen esetben a táp cseréje - akárcsak ideiglenesen is, kölcsöntáppal ; valamint erős kagylózás a gépben leszedett oldallap mellett, hogy mégis hová bújt el a tücsök
Egyébként akárki akármit is mond én a teljes áramtalanítás híve vagyok, nálam, ha nem megy a gép, mindíg le van kapcsolva az elosztó. Ezzel kíméled a készenléti 5V elektronikáját, ami szintén kapcsolóüzemű.
Sok esetben - olcsó tápoknál főleg a gyártó nem figyel oda a tervezésnél a táp alap frekijének beállításáról gondoskodó kondik megfelelő elhelyezéséről, és gátlástalanul a hűtőborda mellé helyezik el a költségek alacsonyantartása miatt amúgy is gyenge minőségű kondikat. Ez azzal jár, hogy a meleg hatására az ELKO-ban lévő folyékony elektrolit egyszerűen elpárolog, és a kondi kapacitása lecsökken. Ez a működési freki megemelkedésével jár ( ezzel együtt nő a kimenőfesz ), ami legjobb esetben csak azt okozza, hogy nem indul le a gép, de máskor kinyírja az alaplapot, egyéb dolgokat.
Ugyanez a helyzet az alaplapi ELKO-kal is, ha kiszárad, elfogy a kraft a fesz stabilizátorból, mert nem lesz rendesen pufferelve ( itt csak tárolóként van felhasználva a kondi, nem freki meghatározóként ).
Huh, de rég írtam egyszerre ennyit, ez bizony nem egysoros
Ja és egyébként üdv minden OFF-olónak
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nem pedig beb*szás, hőbörgés, kukaborogatás, csendháborítás etc.
A helovín sem erről szól...
...hanem a cukorkákról meg a csokiról
-
Vérboci
addikt
Neked mindenről van egy lexikonod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor talán abban is tudnál segíteni, hogy miért van az, hogy ha az elosztó kapcsolóját kinyomva teljesen áramtalanítom a gépemet odahaza, új bekapcsolásnál (elosztó, aztán gép) a gép felől halk ciripelés hallik, a ventik felpörögnek, HDD led világít, de kép nincs, és megfagy minden. Kikapcsolni csak az elosztó kinyomásával lehet. 3-5 ilyen kör után elindul a gép. Ha nem áramtalanítok teljesen, akkor ez a probléma sosem jelentkezik. -
-
Szalma
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
(A haloween egy kelta ünnep; az őszi mezőgazdasági munkák befejezésekor, a téli napéjegyenlőséghez (mint határesemény) kötve. Már többezer éves buli.
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: A megemlékezés dolog az erőszakos nyugati-keresztény kultúrkör ''ünnepbeolvasztó'' tevékenységének következménye... -
Vérboci
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
A hellóvín nem megemlékezés, hanem buli. Bizonyos amerikai hagyomány, ami Európában is kezd teret hódítani.
VladimirR: Igen, arra gondolok elsősorban.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
T. Almeida
üzenetére
gondolom itt az amerikabol athozott divatunneplesre gondol - nem ertem, minek kell igy osszekeverni a kulturakat (ettol fuggetlenul en is megyek hetfo este)
-
Vérboci
addikt
Valami dögvész volt a péhán? Jobb napokon a reggeli beköszönésem és a dél körüli visszatérésem közt százával voltak postok. Most meg...
Talán nincs téma? Adjak? Rendben... szólok atáblás bocinak.
Itt is van ni. Az új téma:![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/62f1ec444ede80acda28159fdd089cb1.png)
...ünnepelni vagy sem? -
bobsys
veterán
Ötleteket kérek mi a rákot csináljak szombat este? Sajnos haveri kör ki lesz dőlve, a 2 csaj akikhez mehetnék szintén nem érnek rám

-
kymco
veterán
Szintén offolok, de nem tudná valaki megmondani, hogyan lehet a teljesképernyős dos ablak betűtípusát állítani az xp alatt? Egyszer már rájöttem, de elszállt a tudásom a mult ködébe....Ha a parncsikonnál változtatom a betűméretet, akkor csak az ablakos dos ablaknál változnak, a teljesképernyős marad az a nagyon béna......

-
Solad
addikt
Na felebredtem, joreggelt!
Ladybug: mennek meg ott durvabb dolgok is.. 2 nap alatt azt hittem megorulok.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), s majdnem ugyanaz, mint a szerelmeskedés. Csak nem szerelem, hanem kölcsönös vonzalom, miegymás van a két fél között.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)