Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ha van egy kis szerencsénk ( bár nem tudom, neked ez mennyire lesz az
), már nem kell sokat várni, aztán majd megyünk boldogítani 
Képeket én sem most gondoltam, majd egyszer csak, kíváncsi vagyok, mit alkottál.
Lehetőségekhez képest nyugis viharnapot, én megyek elájulni, már megint mindjárt reggel van.
Pápá -
Bash
őstag
Képeket most már nem csinálok, majd természetes fénynél.
Várhatóan reggel 7 körül ér partot, délutánra átmegy az államon, valószínű szerda körül már eső sem lesz.
Sajnálom, hogy nem jöhettél - egyelőre -, pedig én már úgy készültem, hogy ketten elfoglaljátok a szobámat hétvégére. -
Bash
őstag
Ajtó lefestve, szerintem szép lett. Majd holnap meglátom, hogy húzok-e rá még egy réteget.
Közben megérkezett Wilma első hulláma, dörög az ég, villámlik. Ömlik az eső, az utcán már patakocska folydogál, a medence is kezd megtelítődni. Kb. fél órája a National Weather Service kiadta a tornado warning-ot Sarasota County-ra, ez azt jelenti, hogy bármikor bárkor lecsaphat egy tölcsér.
-
Finwe
őstag
Hát, a linux nem azzal a betűtípussal dolgozik mint a win, vag ha mégis akkor picit szögletesebbek a betűk. (suse alatt is suliban és itthon is az ubuntumun) Szal ha csak 2 sort látok akkor meg tudom állapítani mi is az op. Természetesen csak vonalakban!!! Nem pontosan!!! Nehogy ebből gond legyen. Most egy kicsit ''linuxos'' az új designe, de majd reggel is megnézem magamnak!
Most így látom.
Amúgy jól felrázott, nem számítottam erre. Végülis megtaláltam a légyegesebb topicokat amiket figyelek itten jobb oldalt
(bár mintha kevesebb lenne
)
Elnézést mindenkitől aki ittt szörnyülködik rajtam, hogy nem olvasom vissza a fontos változásokat, de én mára lemerültem, igyekszem holnap olvasni és nem feleslegesen irogatni! -
VladimirR
nagyúr
na, aki unja a gyereknapot, meg keptelen olvasni, viszont hatszor leirja, hogy ''jujjeznemjo'', az forumozzon innen => [link]
-
Finwe
őstag
öööö Ezt most miért? Teljesen el vagyok veszve!

Mintha linux alól neteznék olyan az egész
Amúgy elvesztek a topcjaim jobbról?
Biztos jó ez, no, csak meg kell szoknom!
szerk.: valahol megjelenik, hogy melyik topic-hoz szóltam hozzá
[Szerkesztve]
-
Bash
őstag
Minden renitens és nem renitens user-nek üzenem, hogy jelenleg a BAN felirat kb. háromszor akkora, mint a RI/OS R3-ban volt! Így tessék rosszalkodni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tetszik!!!
Nagyon tetszik!!!
Sz.tem tök jó, h. jelen lehetünk egy ilyen -az oldal szempontjábol nagyon is lényeges- fordulópontkor!!!
Prohardver (és persze Mobilarena) RULEZ!!! 
[Szerkesztve]
-
Rez_Grof
őstag
Jó lesz ez, nem kell sirni!

A kedvencek egész jó dolog.
-
parandroid
félisten
Teszt, hogy feljön-e baloldalt.
Szerk: már ez is működik...
p -
tildy
nagyúr
Nem kattintottam félre , csak hozzáadtam az offot a kedvencekhez , rögtön jött is az emaila köv hozzászólásnál:
Kedves tildy!
Kedves tildy!
Új hozzászólás (#3067) érkezett a PROHARDVER! Fórumain a(z) ''OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]'' című témába.
A téma URL-je:
/f.php?mod=40&id=219012
Jó fórumozást,
A PROHARDVER! csapata
Na msot kivettema kedvencekbol, azt meg mindig jön az email
De legalabb mar beleirja a jo cimet... Bugos bugos bugos..
integra: most mi a csáért van automatice arra állítva, hogyha a kedvencekhez adom, akkor emailt küldjön.. Ez szvsz. nagyon pofátlanság. Legyen alapbóla rra állítva , hogy ne küldjön mailt, ha a kedvencekhez adtam valamit
[Szerkesztve]
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
a ph találkozó kecskemét is piros, de azt látom
sok bug van itt még, de jó lesz ez a motor!
mondjuk nekem az eddigivel sem volt bajom
viszont ha nem csinálják vissza a fórum régi kezelőfelületét, a gombokat meg a logikai elrendezést, akkor ez így kőkorszak marad
gáz a karakterméret is, az info is középrehúzott borzalom, ott is mikor karaktermérettel
de a legrosszabb hogy szétbombázták a teljesen jó és logikus menűsort a fórumhoz és van egy olyan érzésem, hogy csak azért mert valamit ''kellett'' csinálni
és nem tetszik a sok fehér szín felhasználása sem, világosabb lett az egész, jobban megdolgozza az ember szemét -
Motion_Blur
félisten
F1-2006 topik is eltűnt

-
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
nekem sincsen meg az offtopic, csak márk linkjén tudtam bejönni ide

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
MEGVAN!!!
Észrevétel, a PH! alól fórumolva nincs meg az Off topic (viszont R4 van), a Mobilarena alól fórumolva megvan (viszont R3 van).
Valaki segítsen!!!
Integra:
De én R4-et akarok és Off topicot!!!
Viszont BAN-t (ezért a kijelentésért) nem...
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
LOL
jobbra fel -
-
tiv83us
veterán
Nah mondom magamba melohelyen, benezek mar a PH-ra, erre mit latok? R4 fogad

Nagyon tetszik, csak alig talaltam meg az ''Uj hozzaszolas'' gombot
Ja es az OT25-ot sem talalta meg a kereso. Nah rohannom kell, majd otthon meg tesztelgetem. -
Integra
titán
jobbra fel
-
válasz
Dominator
üzenetére
utvonalterv.hu (Bővebben: link) és utak.hu (Bővebben: link)
Mindkettőben van BKV-s tervezési lehetőség. -
MarKoo
addikt
Felhozom PeterkeTnek az OFF TOPICot.

-
Dominator
aktív tag
Lenne egy életbevágó kérdésem. Hogyan lehet BKV-val eljutni a 19. kerületben található Arany János utcába? Előre is köszi mindenkinek.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
The new generation: Bővebben: link

-
-
ladybug
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
A félreértések elkerülése végett. A lányunkat te uszítottad saját magadra. Ha nem kekeckedtél volna vele, akkor békénhagy (ld: Bálint). És különben is, ne mond, hogy nem örültél neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zsigának befontad a haját?
Nincs fotó?
Mindenki: A macskánk nagyon szereti a laptopokat. Az utóbbi pár napban Péterhez pártolt. Le sem száll az öléből. Vajon ő is mod lett?
-
ngabor2
nagyúr
No, asszem én megyek phizni, mert elfáradtam ettől a héttől. És a holnap kezdődő még rosszabbnak néz ki

de kitartás, jó pihenést mindenkinek. -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
ez a film soundtracklist-je, es ha jol sejtem, akkor a szam cime A Thousand Miles -
tildy
nagyúr
Itthon csak eddig vannak elnevezve:
Szélsebesség (Beaufort)-skála
Fok Megnevezés Hatás km/h
0 szélcsend a füst függőlegesen száll föl < 2
1 gyenge szellő a füst csaknem függőlegesen száll föl 2- 6
2 könnyű szél alig érezhető 7- 12
3 gyenge szél a fák levelei mozognak, az árbocszalag leng 13- 18
4 mérsékelt szél az árbocszalag kiegyenesedik 19- 26
5 élénk szél a nagyobb ágak mozognak,
kellemetlenül érződik a szél 27- 35
6 erős szél zúgó hangot ad 36- 44
7 igen erős szél vékonyabb fatörzsek hajladoznak,
a hullámok tarajosak 45- 54
8 viharos szél vastagabb fatörzsek hajladoznak,
nehéz gyalogolni 55- 65
9 vihar könnyebb tárgyakat elsodor 66- 77
10 erős vihar fákat csavar ki 78- 90
11 igen erős vihar súlyos rombolások 91-104
12 orkán teljes pusztulás 105-119
Magyarán itthon az orkán felel mega tropical stormnak. -
MarKoo
addikt
Ennek a számnak nem tudja valaki a címét? Bővebben: link
Kaptam egy csomó címet ami lehet, de nincs kedvem mindet megkeresni.
-
VladimirR
nagyúr
lehet, hogy mar annyian raktak oda 800-at, mert azt hittek magukrol, hogy poenosak, hogy:
a) a tokom televan a szmajlikkal, ahol lehet, letiltom oket
b) erzeketlenne valtam az emotion-okre (megy egyebkent is, attol meg nem lesz jobb egy gyenge, esetleg kimondottan tre poen) -
Bubu79
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Így igaz, két helyen is megkövettem Bash-t, ha zokon vennéd - bár a legutóbbi hsz-ed alapján nem úgy tűnik - Tőled is elnézést kérek a hülye poénért

Legutóbb pl. itt:Bővebben: link
Xpod: Nemtom... Lehet, hogy 800-at kéne ilyenekhez odarakni, hogy poénnak tűnjön?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
koszi az infot
mas: most lattam a #2999-es hozzaszolasod Bubu79-nek szolo reszet - nem gondolta O komolyan, csak egy-ket baromnak hala paran meg vannak gyozodve rola, hogy a modok a zsebemben vannak, masok pedig arrol, hogy benyaltam Nektek, ezert mindent megtehetek, s paran ezzel poenkodnak (anelkul, hogy a valodi helyzettel tisztaban lennenek, de mindegy is)
Xpod: #prohardver@ircnet.org (irc://hub.irc.hu/prohardver)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem keverni a tornádót a hurrikánnal. A tornádó mindig csak kis területre korlátozódik, viszont hatalmas intenzitású. Egy forgószelet akkor nevezünk tornádónak, ha a tölcsére eléri a földfelszínt és minimum 10 méteres sávban pusztít. A tölcsér átmérője általában 2-300 méter, sebessége többszáz km/h, akár elérheti a 4-500 km/h-t is. A puszítást a tölcsér szélén lévő szívóhatás végzi, van amikor csak pár másodpercig tart, ilyenkor maximum néhányszáz méteren pusztít, ott viszont földig mindent, illetve van amikor többtíz km-en vonul végig a tölcsér.
A trópusi ciklon-okat szélsebességük alapján nevezik tropical depression-nak, tropical storm-nak illetve hurricane-nek, a hurrikánokat szintén szélsebességük alapján rangsorolják (Saffir-Simpson skála alapján). Egy trópusi ciklon akkor kap nevet, amikor tropical storm lesz belőle, a tropical depression-öket csak számozzák.
39 mp/h (63 km/h)-ig tropical depression
74 mp/h (119 km/h)-ig tropical storm
74-95 mp/h (120-153 km/h) között 1-es kategória
96-110 mp/h (154-177 km/h) között 2-es kategória
111-130 mp/h (178-209 km/h) között 3-as kategória
131-155 mp/h (210-249 km/h) között 4-es kategória
156 mp/h (250 km/h) felett 5-ös kategória
Részletesebben illetve a várható károkról itt tájékozódhatsz: Bővebben: link.
Pár nappal ezelőtt Wilma maximális szélsebessége 175 mp/h (282 km/h) volt, felszíni légnyomása a szemben ha jól emlékszem 882 mb volt, ez alapján nevezték a valaha létezett legerősebb hurrikánnak.
Egyébként Wilma a 21. nevezett ciklon idén, nevüket innen kapják: Bővebben: link. Pontosan nem tudom mennyi ért partot, egyet tudok, hogy az elmúlt 14 hónapban Wilma a 7. hurrikán, ami partot ér Florida-ban.
Az okokról meg majd legközelebb, most vár az ajtó, megyek festeni.
-
tiv83us
veterán
Megvannak a nevek egeszen 2009-ig Bővebben: link
ugyhogy kicsit tobb mint 26
-
rii
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Máris van 26 olyan név, ami túlzottan is, és kérés nélkül ''izgalmassá'' teszi az életeteket?
H.A.A.R.P.
Xpod: Bővebben: link volt róla kisfilm.Sperktrumos. Azt mondták, meg ''tudják'' változtatni az időjárást.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
hirek => Bővebben: link (tildy)
forum => Bővebben: link (RedAnt) - bar ez nem wap, de ez is telefonos ize -
TrollBalint
addikt
Sziasztok, nem tudjátok, WAP-on el lehet érni a prohardvert? Nekem azt mondták, mintha Tildy csinált volna valami ilyet...
-
rii
nagyúr
Ő meg 1756 Bővebben: link
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''.......ujrakezdem a blogolast............''
[Post 0] O óó ....!!!!!!
[Post 1] Nincs meg a bal herém!!!
[Post 2] ....Várjunk csak....
[Post 3] ....de mégis!!
[Post 4] Ott volt a másik mellett ....
[Post 5] Ki gondolta volna?
[Post 6] Most meg nincs mega ...
[Post 7] .. de ...
[Post 8] ... pfü, már aszittem ....
[Post 9] ... megyek aludni! -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszi a linkeket. De igazad van mindkét részletben. Egyrészt valóban a google a barátom, másrészt ha úgyse tud bejönni hozzám, akkor minek parázni? A belső hálóból meg megintcsak vaktyúk esete a szemmel lenne a támadás, a csávóka nem igazán ért a Linuxhoz, ráadásul a jelenlegi rendszer is elég érdekesen van megoldva (kódolt AP-k, fix címek).
mayer: nem beszél ő, csak elétettek egy bizgentyűzetet, ő meg rátenyerelt, rágcsálta... és ez lett belőle
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Igazad van, ugyertettem hogy az utolso betuje amivel nevet tudnak adni. /Vegulis lehetne Xena is vagy mittomen, de az eleg rossz omen lenne ilyen amazon nevet adni egy hurrikannak
/
Szoval iden az abc vegere ertek, ha jon meg tobb hurrikan akkor a nevedashoz ujrakezdik azt. -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
beirsz (vagy mas) megegy asonloan ertelmes egysorost es ujrakezdem a blogolast....
egyebkent meg igen, hulye vagyok....nekem csak vihar-vihar (persze tudom, aki arrafele el, az nem igy van vele)
tiv:
Az angol abc legutolso betuje a W
bar en a magyar abc-vel jobban ki vagyok bekulve, de ha jol tudom, az angolnak valahogy igy van vege: ...v, w, x, y, z (es itt van vege)
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
ma vagyok 300 napos

-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
-Eloszor is hurrikan, nem tornado /tornadot is hozni fog magaval valszeg jo sokat, de azokat nem nevezgetik el./ Az angol abc legutolso betuje amivel iden hurrikan nevet adtak a ''W'', idaig meg soha nemjutottak el, hogy ''W''-el kezdodo nevu hurrikan legyen, szoval ez a 22.

-Az okosok a globalis felmelegedesre fogjak, majd meglatjuk mi lesz a kovetkezo evekben. Vagy lehet ezt is us kormany teszi, mint 9/11-et
Bash: ha tudok valaki szerezni a helyemre akkorra, akkor mennek...ma estere kiderul. -
Bubu79
addikt
Szóval:
Bash: Ezért tettem oda a mosolygós arcocskákat
( vicceltem, bocs, ha félreérthető volt
)
Ngabor2: A Wigwam oldaláról el tudsz érni 2 angol nyelvű oldalt is ( bal oldalon, az apróbetűs részben ), ezekből a lejjebb lévőt tudnám ajánlani, ott akár portonként is végig zongorázhatod a védelmedet
Hú, most nézem, két nap alatt kétszer sikerült ugyanabban a másodpercben postolni valakivel
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bash: remeljuk megusszatok, es ugy altalaban sem lesz komoly okozott kar
azt mar akartam kerdezni, hogy WTF??? W-vel kezdodo tornado??? (mondjuk mar Rita-nal is erosen csodalkoztam), de kozben olvastam, hogy nem tudsz rola, hogy lett volna mar erre pelda, szoval mar csak az a kerdesem maradt, hogy:
-a W azt jelenti, hogy ez a 22. tornado (vagy torical storm, nem emlekszem pontosan, honnan kapnak nevet?
-ebbol mennyi ert partot?
illetve meg az, hogy van-e valami tipp, hogy mitol novekedhetett igy meg a szamuk (a hulye osszeeskuveselmeleteket leszamitva, mert tuti, hogy azokbol van boven), vagy egyszeruen arrol van szo, hogy ez egy ilyen balszerencses ev, ami 30-40-50-100 evente van, es csak arrol van szo, hogy pont most kaptatok ki?
ngabor2: tobb ilyen oldal is van a neten, es vannak, amik sokkal reszletesebb ellenorzest csinalnak, mint a wigwam tesztje, de Neked ezek szinte feleslegesek, meg ha van is nyitott port-od, ugy tudom portforward nincs, sz'al max a belso halorol leshet rad veszely
(google powah
)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Eltelt a délelőtt, elvégeztem a fél napi munkámat.
Az ajtó szépen lecsiszolva, festésre készen áll. Behoztam a medencétől a székeket, asztalokat, napágyakat, kukát, egyéb apró dolgokat, és lekötöztem a grillt. Reméljük Wilma nem tesz nagy kárt semmiben, holnap napfelkelte előtt/körül várható hozzánk. Pálmafák már lengedeznek, felhők gyülekeznek...
Bubu79!
Nem vagyok senkinek a zsebében, kb. másfél-két hete VladimirR-t is figyelmeztettem. Ugyanolyan user, mint a többi, persze megvan a saját stílusa, de kezelhető.
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), már nem kell sokat várni, aztán majd megyünk boldogítani 

(bár mintha kevesebb lenne
)
</p><p>[Szerkesztve]

Prohardver (és persze Mobilarena) RULEZ!!!