Hirdetés
Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Korányi végén volt, te tudod hol van az.Tök üres.Mivel én a vége felé lakom, tudom ott milyen tempóval szoktak járni, soxor gyorsabban mint 90-100.Elég jól ismerem az utcát, és jól tom hogy ilyenkor nyugottan oda lehet huzni.
Fokukac: Baromira nemtod mennyit dolgozok én naponta, többet mint bármej városi gyerek, és azt is marhára unom, hogy minden szünetben (csak egy percnyi) pihenés helyett végig kell dolgozni, ahhogy minden hétvégét, +hétköznapot, amellett hogy ugyebár tanulnom is kell, trombitálok, tornázok (elég magas óraszámban), ugyhogy amikor péntek este bedőlök az ágyba, örülök hogy adta az ég azt a jukat a seggemre, és még szelel is!!!!!!! Ugyhogy ne mond itt nekem hogy nem dolgozok meg a motorért, és felelőtlenül közlekedek! Megjegyzem, az általános bunkón és állat módjára közlekedő robogósokat én is rühellem, 1 hónap alatt ez volt az első hogy utcán igy huztam neki.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
rovarfogó növény. Képet most nem tudok róla mutatni, mert továbbra is lusta vagyok, ráadásul a sör+cukor kezdi kifejteni együttes hatását...
Az emberiség sörivói nem érdekelnek, csak a tea kevésbé hízlal, mint a sör. Ez nálam sajnos egy szempont. (a póknak ilyenből 8 is van...) -
ngabor2
nagyúr
elkéstél. Abban a szekrényben akadtam rá, ahova az üres üveget tettem. Nem öntöttem ki a korsóba, mert egy lusta disznó vagyok, és nem volt hangulatom elmosni a tea után... gyakrabban teázom, mint sörözök, de asszem ez ezután is így lesz. A teázás a melóhelyen is legális, a sörözés kevésbé...
rdi: most már legfeljebb csak böff![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megetettem kedvenc hízókámat egy szemtelen léggyel. a hízóka eszi a legyet, mielőtt valaki máshogy olvasná. rohadt állatkínzó, és gyilkos is lettem...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
rii
nagyúr
egyem az eszét aki kitalálta ...
már láttam régebben is , elégb fekete humor .. 
de véleménnyilvánítás tekintetében inkább hagyom szóhoz jutni a macsektulajokat ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mayerlaci: Írtam, gyenge vagy. Bocs. Ahol elkezdel valamit, ott is kell befejezni. Nem szeretek a színfalak mögé bújni, ha nyilvánosan valamit lekezdem. Pussy_cat-től is itt kértem bocsánatot .....
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Hát, a linux nem azzal a betűtípussal dolgozik mint a win, vag ha mégis akkor picit szögletesebbek a betűk. (suse alatt is suliban és itthon is az ubuntumun) Szal ha csak 2 sort látok akkor meg tudom állapítani mi is az op. Természetesen csak vonalakban!!! Nem pontosan!!! Nehogy ebből gond legyen. Most egy kicsit ''linuxos'' az új designe, de majd reggel is megnézem magamnak!
Most így látom.
Amúgy jól felrázott, nem számítottam erre. Végülis megtaláltam a légyegesebb topicokat amiket figyelek itten jobb oldalt
(bár mintha kevesebb lenne
)
Elnézést mindenkitől aki ittt szörnyülködik rajtam, hogy nem olvasom vissza a fontos változásokat, de én mára lemerültem, igyekszem holnap olvasni és nem feleslegesen irogatni! -
steve@prhw
őstag
A hirtelen felkeléssel kell csak vigyázni, különben a sörözgetés, netezgetés nem árt...

A munkahelyemen is volt ilyen kivonulós véradás, de azt nem mertem bevállalni. Aztán meg ha ideszólnának, hogy el kell ugrani autóval Szombathelyre, már attól rosszullennék... Azért megviseli a szervezetet (minél többször mész, annál kevésbé), oda kell figyelni rá, hogy nem bírsz annyit, mint különben... (esetleg sörből igen, most van helye
) -
steve@prhw
őstag
Poénnal semmi gond

Utolsó véradásom d.u. 3-kor volt, utána pihentem egy órát, majd -mivel a sógoromnak bejött egy sürgős munka- éjfélig csiszoltam meg festettem a műhelyben... Voltak homályos pillanatok
Egyébként tényleg nem vészes az akció, anno középsuliban egy plusz szabadnapot is sikerült kiharcolni a véradók részére. Kb. 60-an adtak, ami eléggé jó eredménynek számított. -
steve@prhw
őstag
Gratula.
Háromszor adtam eddig vért (vöröskeresztes vezető voltam anno középsuliban, két alkalommal az ott szervezett véradáson, egyszer pedig nővérem munkahelyén). Nekem meg alacsony a vérnyomásom...
Valszeg ezért fáj annyit a fejem is... Orvosok közt a max 130/80 volt, de mért már doki 112/67-et is... Otthon, nyugodt környezetben 96/62 volt a negatív csúcs... Mindez ~95 kg, 180 cm-s testhez... 
Mellettem levő ágyon hárman végeztek, mire az én zacsim megtelt, de el nem ájultam... -
Tavaszal még nekem is hosszú volt hátul a hajam. De a vizsgaidőszak végén levágattam. (4 évig növesztettem). Azóta másik városba tanulok, a barátok nem láttak még.

Megfognak mert csak hátul növesztettem, elöl viszonylag rövid kb 2 ujjnyis volt. De mivel elég göndör hajam volt, nem volt feltűnően hosszú hátul sem amíg nem úsztamm vagy tusoltam. Akkor egész a hátam közepéig leért. Szárazon csak a tarkómig ért.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nehogy éhgyomorral menj véradásra

A végén még összeesel. (én egyszer úgy mentem...
Fél órát kellett feküdöm utána)
Miket kérdeznek: műtét elmúlt egy évben, simert betegségek, piercing tetkó mikor volt, stb...
Vérnyomásmérés: ha alacsony akkor azért ha magas akkor azért nem adhatsz...
Tippek/trükkök: igyál és egyél előtte
És no para.
kymco: én holnapután leszek szabin
Suli miatt.Ijj, emg kéne csinálnom villanytan beadandót is
Ijjj. ciki...Otthonmaradt ugyanis a jegyzetem

[Szerkesztve] -
Nem kell semmi, csak TB kátya, személyi igazolvány. A továbbiakban kell majd vinned a véradó igazolványt is, abba kapod a pecsétet. Én spec nem szoktam éhgyomorral menni. De ajánlott véradás előtt egy nagyobb mennyiségú folyadék elfogyasztása (2-5 deci víz üccsi, tea), könnyebben és gyorsabban jön le a vér. Mondjuk kávé, szesz előtte nem ajánlott, utánna annál inkább.

Markgx10: hibás 4,5 decit vesznek le.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Na én járok vért adni is. Oda nem kell éhgyomorra menni, egy kérdőívet kell kitölteni annyi. Megszúrják az ujjad megnézik a vércsoportod meg valamit, aztán beültetnek a székbe
4dl vért vesznek tőled, utána kapsz csokit meg üdítőt 
Üdv:
Márk
Ja és vérvétel előtt kell az éhgyomor, nem a véradás előtt -
tildy
nagyúr
öööö , már nem tudom
fatertól tanultam
ő mondta mindig, így, ha valahova nézzek oda
De igazad van, tényleg guck

-----------------------------------------------------------------------------------
Köszi
Xpod: nem kellett hozzá sok keresés, hogy rátaláljon az ember, hogy mire érti, amit leírt..
(nem kötekedés....)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
bizony jó a sós az édessel. én is felváltva TG ropit és ''küllemhibás'' csokit tolok az arcomba...
A. B. Cee művei még olyanok, hogy azt tömeg- és közlekedési járművön nem érdemes olvasni, mert az embert komplett idiótának nézik. Kettőt olvastam, a Röppencset és a star Why, avagy szólítson csak Bandinak... nem kispálya.
Ettől nem sokkal marad el Dévényi Tibor (nem a torpedós, ez egy vegyész): dr Ezésez Géza karrierje. Olvasás közben mosolyogva bólogattam, hogy már a 70-es években is mennyire előre lehetett tudni egy ''átlagos'' karrier történetét. Van egy másik könyve is valahol nálam, de a cjmét sajnos már nem tudom. De az is jó volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és bocs ha másképp lehetett érteni....

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(bár mintha kevesebb lenne
Valszeg ezért fáj annyit a fejem is... Orvosok közt a max 130/80 volt, de mért már doki 112/67-et is... Otthon, nyugodt környezetben 96/62 volt a negatív csúcs... Mindez ~95 kg, 180 cm-s testhez...

. Főleg hogy most lett szemcsim, olyan kis értelmiségi vagyok hogy csak na, hát mégha rövid hajam lenne, ami kb 10-11 éve nem volt.
Suli miatt.Ijj, emg kéne csinálnom villanytan beadandót is