Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Folytatás: Bővebben: link
Ezt is megértük.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Gambit merre jár? Látta valaki mostanában?
-
MarKoo
addikt
Ez nem fair. Egy órával kevesebbet aludtam.

Amúgy Jó reggelt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Nah megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek. Esmein te meg ne igyál többet (több vizet).

-
MarKoo
addikt
És nincs még április 1.

-
MarKoo
addikt
I_Am a hülye moderátor loal: Bővebben: link

-
MarKoo
addikt
Kukkantsátok meg ezt pls: Bővebben: link
Még mindig a winyóval szenvedek.
-
MarKoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
xcbiker foglalkozik adatmentéssel.

Meg is találtam: Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Van egy kis problémám. Egy Maxtor 120GB-os (PATA) winyó mellé bekerült egy Samsung 120GB-os SATA winyó. Beraktam, gép bekapcs, és választanom kellett hogy melyik winyóról töltse be a Windowst. Kiválasztottam a legfelsőt, erre a kövi üzenet fogadott: ''Hiányzó hal.dll..........'' Újraindítottam, most a legalsót választottam ki és betöltötte a Windowst a SATA winyóról, de nem volt egér + bill stb., mert nem erről a gépről lett felrakva rá. Úgy gondoltam, hogy most nincsen kedvem este szívni a géppel, inkább majd holnap csinálom meg és lehúztam a winyót. Ma rádugtam és nagy bánatomra már nem fogadott az a képernyő ahol ki tudnám választani, hogy honnan bootoljon. Elkezdtem a BIOS-t babrálni és beállítottam hogy a S-ATA és P-ATA winyókat egyaránt kezelje. Nos azóta is szívok vele, pedig már beraktam a Windows telepítú lemezt + egy floppyt amire pár driver ki volt másolva, megnyomtam az F6-ot és elkezdtem telepíteni, de telepítés kék képernyő
.... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''.
Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.
Addig megpróbálom mégegyszer telepíteni a drivereket. Jah és még annyi hogy a BIOS-ban sem látja a winyót.
-
MarKoo
addikt
Üdv mindenkinek!
Újra itthon vagyok.
Sajnos csak 2. helyezést értünk el. 
-
MarKoo
addikt
GL&HF!
A hugodra meg ''ne haragudj'', ha mondhatok ilyet. Szerintem nem tehet róla hogy ilyen, ez van mostanság. Lehet hogy olyan a baráti köre, akiktől átvette ezt. Én például nagyon örülök, hogy azok közé tartozok, aki bármilyen kis ajádnéknak is nagyon örül. (de a ''nagyobbaknak'' is)
Jah és boldog névnapot! -
MarKoo
addikt
Nagyon csuklok. Lehet hogy megvan az oka?!

Bővebben: link -
MarKoo
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem birizgáltam a kukimat.

MOD: Valaki tudna segíteni? Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)