- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Van egy kis problémám. Egy Maxtor 120GB-os (PATA) winyó mellé bekerült egy Samsung 120GB-os SATA winyó. Beraktam, gép bekapcs, és választanom kellett hogy melyik winyóról töltse be a Windowst. Kiválasztottam a legfelsőt, erre a kövi üzenet fogadott: ''Hiányzó hal.dll..........'' Újraindítottam, most a legalsót választottam ki és betöltötte a Windowst a SATA winyóról, de nem volt egér + bill stb., mert nem erről a gépről lett felrakva rá. Úgy gondoltam, hogy most nincsen kedvem este szívni a géppel, inkább majd holnap csinálom meg és lehúztam a winyót. Ma rádugtam és nagy bánatomra már nem fogadott az a képernyő ahol ki tudnám választani, hogy honnan bootoljon. Elkezdtem a BIOS-t babrálni és beállítottam hogy a S-ATA és P-ATA winyókat egyaránt kezelje. Nos azóta is szívok vele, pedig már beraktam a Windows telepítú lemezt + egy floppyt amire pár driver ki volt másolva, megnyomtam az F6-ot és elkezdtem telepíteni, de telepítés kék képernyő
.... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''.
Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.
Addig megpróbálom mégegyszer telepíteni a drivereket. Jah és még annyi hogy a BIOS-ban sem látja a winyót.
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.... ''A rendszer problémát talált......, ha először látja ezt a képernyőt........ Távolítsa el az új winchestereket, küldje rá a vírusírtót........ Futassa a CHKDSK /F programot..... Technikai info: ***STOP: 0x0000007B (0xF7CB663C, 0xC0000034, 0x00000000''.
Jó lenne ha a winyókat tudnám együtt használni, szal ha valaki tud valamilyen megoldást, hallgatom.