Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Külön ezért nem szeretnék (illetve szeretnék, de nincs pofám) topicot nyitni... :B viszont nagyon érdekelne mindkét nemű fórumtársaim véleménye!
Tehát; érdekelne hogy mik az elfogadott normák, illetve szokások a férfiak szőrösségével/nem szőrösségével kapcsolatban. :B Barátnőm -akivel pár nap híján egy éve együtt vagyunk- pihengetés közben felvetette, hogy nem próbáljuk-e ki, hogy milyen lenne ha a picit szőrös (ismétlem, valóban picit, tehát természetesen, lehet h a pihés még jobb szó) mellkasom próbaképp megborotválnánk... ez a szmájli illik ide. :Y mármint ilyen volt az arckifejezésem. Nem, nem azért, mintha rosszul esett volna, vagy prűd lennék, hanem tényleg elcsodálkoztam, h ennyire férfiatlan férfiak a szexik manapság? Végül teljesítettem is a kérését, persze többet ''akart'' rögötn. :) (Természetesen nem követelőzően, hanem inkább csak láttam, hogy nagyon nagyon tetszett neki, így megkérdeztem, h ha teljesen rajta múlna, mit még..?)
Tehát, erre lennék kiváncsi; a természetes szőrök, ha valóban nem extrémek, már ennyire gázak a férfiakaon is? Én ezzel eddig nem voltam tisztában. Ofkoz alkalmazkodom a trendhez, ha ez az... de kicsit meg vagyok e téren most kavarodva. Tényleg az a szexi, és ez általánosan elfogadott, h hónapl+mellkas+has+intim részek borotválva..? Férfiaknál..?
(a gyakorlati vonatkozásáról, aki akar, itt vagy mailban ír6, ha tud :D milyen gyakran kéne, ha kéne, ill. nem b@szottmód szar, ha az ember egész teste borostál, ha nem borotválja teljesen nap mint nap..? :o)
(ne haragudjatok a kicsit necces témáért)
Aktív témák
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- Assetto Corsa EVO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- Logitech G535 Lightspeed Kék - Garancia (mediamarkt), gyönyörű állapot
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest