Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Természetesen angol. Soha nem volt magyar billentyűzetem, se magyar Windows-om. :) És mint ahogy eddig is mondtam, Bash soha, ismétlem soha nem fizet teljes árat. :) Ugyanolyan a leeütése, mint a VAIO-mnak a billentyűzetén, csak kicsikét keményebbek a gombok.
fokukac!
Ez most arra jó, hogy amióta megvan az új monitorom ([L]http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=jIMzyStk4NgzlWpu15c5wmRqE_jMNpj-F-c=?ProductSKU=SDMS204%2fB&Dept=cpu_Displays&CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_20%22[/L] [L]http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=StylePro&pModelId=644[/L]), azóta a notebook-on gépeltem, és a monitort bámultam, ez kicsit kényelmetlen. És még arra is jó, hogyaz épülő konfighoz lesz egy billentyűzetem meg egy egerem. -
Bash
őstag
Megjött a vadiúj Logitech diNovo-m!!! :) Nagyon örülök neki, gyönyörű és nagyon lapos. Most töltöm az elemeket. :))
-
Integra
titán
ezt bekell kopizzam nagyon ott van, a szerző Inner Circle az indexről!
Mit hallok? Viharok lesznek vasárnap??? Talán egy jó kis jégeső is befigyel a futamra? :o) Ezek a porcelánbabák még nem tudják, milyen egy frankó augusztusi jégeső, tojásnyi jégdarabokkal... kíváncsiak vagytok, mit szólnának hozzá? :o)
Michael SCHUMACHER: (nem szól semmit, csak vágtat a depóba, mert tudja hogy már készen van a taktika, amivel garantáltan az élre kerül és abszolút garantáltan nem kell hozzá előznie)
Rubens BARRICHELLO: ''Halló, Ross? Igen, én vagyok, ugye nem zavarlak? Nem beszélsz Májköllel a másikon? Ja jó, azt hittem zavarlak. Biztos nem? Szóval először is kézcsók a mamának, aztán meg azt akartam kérdezni, Ross, hogy majd valamikor ráértek a boxban? Persze mikor Májköl már cserélt kereket. Apropó Májköl, még mindig nem beszélsz vele a másikon? Jó, csak megkérdeztem, nehogy zavarjak. Szóval arra gondoltam, hogy nekem is kéne új gumi, ha más dolgotok nincs éppen. Szóltok majd? Jaj, tök rendik vagytok. Nem, nem sürgős! Csak intézzétek el Májkölt meg ami dolgotok még van. Csak lécci tényleg szólj majd rám! OK, nem zavarlak tovább, hátha keres majd Májköl is. Mégegyszer kézcsók a mamának, tök finom volt a babletykó, na szia Ross és üdvözlöm Májkölt ha beszélsz vele!''
Jenson BUTTON: ''A rohadt életbe Richards, a f*szért kell elb*szni a maradék versenyeimet a BAR-nál ilyen hülye jégesőkkel!!!''
Takuma SATO: ''Bombáztok, rohadékok? DE EZ SEM ÁLLÍTHAT MEG EGY KAMIKÁZÉT, BANZAAAAIIII!!!''
Juan-Pablo MONTOYA: ''Ha már egy fucking gokartpályájuk van, legalább lenne fucking fedett!''
Antonio PIZZONIA: ''Te meg henyélsz otthon a rohadt pihepiha ágyadban, mi, Ralf, míg én itt szívok helyetted???''
Fernando ALONSO: ''Hmmm... dimbesdombos pályán vagyok, rossz idő van, már csak egy baleset kell dupla sárga zászlóval, és beledurrantok ezerrel! Mit csináljak, régi mániám...''
Jarno TRULLI: ''Kicsit kopog a sisakomon a jég, de tojok rá, csak elkörözgetek itt, nem csinálok semmi extrát és megint bucira verem Fernandót.''
Kimi RAIKKONEN: ''Istenem, csak nehogy letörjön valamit a jég erről a tragacsról!''
David COULTHARD: ''Jég, jég, nagy dolog... ti is csak kockák vagytok! TÉRDRE URATOK ELŐTT!!!''
Mark WEBBER: ''Mi a fenét keresek én itt, a földgolyó másik odalán kéne kergetnem a kengurukat, ötezer kilométerre a legközelebbi jégtől, basszus...''
Christian KLIEN: ''A fene gondolta volna, hogy itt a pusztán, a csikósokon meg a szürkemarhán kívül jég is van, ezt még egy prospektusban se láttam...''
Olivier PANIS: ''Hm, Monaco is így kezdődött, aztán a végén győztem... PADLÓGÁZ!!!''
Ricardo ZONTA: ''Azért ez a Cristano is tudja, mikor kell lelépni!''
Giancarlo FISICHELLA: ''A fenébe, ezzel annyi a 420 litert tankolós taktikámnak!''
Felipe MASSA: ''Milyen ismerős, a Ferrarit Fiorinoban mindig hóban-jégben teszteltük Lucával!''
Nick HEIDFELD: ''Ez is a rohadt Kimi hibája, bezzeg ha én ülnék a McLarenben!''
Giorgo PANTANO: ''Jézusmária, megint mit b*sztam el? (rádión) Eddie, ne menjek a boxba, hogy ne sérüljön meg a verda?''
Gianmaria BRUNI: (leállítja a kocsit és eldobja a kormányt): ''Ilyen időben és ilyen autóval NEM LEHET VERSENYEZNI!!!''
BAUMGARNTER Zsolt: ''Öőőőő...'' -
rog
addikt
válasz
Tithian
üzenetére
dehogy..
hát nem tünt fel senkinek?!
mogyoródon (!!) szabadult el, és egy renault kereskedésbe (Baumgartner !!!) szaladt bele..
mi ez ha nem figyelmeztetés?!
tuti megbundázták a hétvégi f1 futamot a schumacherék, mint valszeg az összes eddigit is. de a mi fiunk fellázadt, hogy neki márpedig elege van, ő bizony nem marad le többet, pláne nem hazai pályán... :) -
F-ECT$
titán
Alvin merre van, miért nem ír?
-
delta9
senior tag
lehet, hogy sokak számára már ismert, én most kaptam mailben
[L]http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=934&oldal=2[/L] -
divot
veterán
Ha valaki az Eurotours irodával akart utazni, és van bent pénze, most kapaszkodhat: Törölte az Eurotours utazási irodát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala - közölte az MTV Teltextje.
Az Atlasz Biztosító Rt. utazási ágazatának értékesítési igazgatója, Horváth Péter megerősítette: az Eurotours csütörtökön csődöt mondott.
A külföldön lévő utasok hazaszállításáról jelenleg folynak a tárgyalások.
A szakmában már két éve mondták, hogy baj lesz. :((
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
:P
Beírtam jól, h mi történt velem, de titkon azért reméltem, hogy a védelmemre kelsz :)
Írtam egy csinos kis levelet is nekik, hátha válaszolnak majd rá, azt is be fogom szúrni. Nagyon felhúzta az agyam az a kis 25> éves csajszi. mintha ő lenne a király húzogatta a vállát meg flegmáskodott... -
basszus, ez az elszabadult hév-szerelvény nagyon durva. ''nagy HÉV-vel jött''...
Mogyoródon szabadult el, 140-re is felgyorsult a lejtőn, és több, mint 20 km-t száguldott...
pláne az, hogy túlment az örsön, ahol már csak 1 db, csak néha használt vágány van, ami a BNV-nél kanyarodik fel a szegedi vasútvonalra...
de a kanyarban belevágódott a renault baumgartner szalonba.
behalok, hogy ilyen előfordulhat. bkv....
http://origo.hu/itthon/20040812autoszalonba.html
http://index.hu/politika/bulvar/hev0812/ -
SuBeR53_
tag
Haveromnál lejött a winyó, 1ik nap még ment, máskor meg má nem!
-
Esmein
nagyúr
Hehe :)
Postára se megyek többet, ez volt az utolsó. -
Integra
titán
na lehet hogy jól átvertek...
becsöngettek nemrég az irodába feljött egy tiszta autóolaj kezű faszi és pénzt kért fékolajra, mert lerobbant az autója és alig maradt nála valami a vontatási díj után.
adtam neki kemény 3100ft-ot hogy kipótoljam a hiányzó részt.
megígérte hogy 4-fél5 körül visszahozza és hoz még vagy 20 üveg kovászos ubit is, mert hogy zöldség kereskedő.
kíváncsi vagyok... -
Esmein
nagyúr
A néni olyan hangsúlyban hajtott el, hogy utcán megütöm ...
-
Esmein
nagyúr
''Tisztelt Magyar Posta !
A minap besétáltam a kiskunfélegyházi nagypostára egy 7 napja feladott utánvétes küldemény miatt. A kérdéses csomagot 08.05-én 15 órakor csütörtökön adtam fel, a csomag meg is érkezett a címzetthez 3 munkanapon(+szombat,vasárnap) belül, aki kedden reggel átvette és az értékét kiegyenlítette, azonban már 2 napja hiába várok a pénz érkezésére. A postán tisztelettudó hangnemben előadott problémámmal a csomagfelvétel ablakhoz irányítottak, ahol türelmesen végigvártam a sorom és előadtam a hölgynek a problémám.
Mindenféle ok nélkül tűrhetetlen hangnemben válaszolt, de hogy idézzek is:
''-Igen ? Mi vele a baj ?
- Kedden odaért a csomag, de a pénzt hiába várom.
- Miért mitgondolt, egyből iderepül a pénz ? Ezeknek a csomagoknak 10 nap a tűrésük, úgyhogy nem tudom mit akar még a 10 nap előtt. Megjöhet holnap is hétfőn is kedden is.''
Erre elköszöntem és kissé feldúltan távoztam.
Nem tudom, hogy önök mennyiben vannak a lakossági ügyfeleikre ráutalva, illetve mennyire tartják fontosnak egy ilyen nagy múltú társaság hírnevét, de abban biztosak lehetnek, hogy a szolgáltatásaikat ezentúl a lehető legritkább esetben fogom igénybe venni.
Tisztelettel
Nagy Lajos
''
Remélem nem vetettem el a sulykot. -
F-ECT$
titán
Köszönöm mindenkinek!
Lan partyra tortát nem kell hozni, inkább vigyen el vki :DDD -
Esmein
nagyúr
... csak előtte kifújom a gőzt, mert még csúnyát írok...
-
Esmein
nagyúr
Bementem a nagypostár, hogy jónapot kívánok ez és ez a gondom, épp a k*rva anyámba nem küldtek el, hogy mit képzelek odamenni 10 napon belül.
Most írok egy kedves hangú emailt azt hiszem... -
help! eltűnt a hozzászólás-listám...!
:O
szerk : most meg visszajött. nem értem...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Ma lettem 23 :O
-
Esmein
nagyúr
Ha bemenyek a postára a kis csomagfeladófecnimmel, akkor nem kell megvárni a postást ? Megint nem jött. Kezd kicsit begőzölni az agyam.
-
Grass
aktív tag
VCDscr formátumot hoyg tudomlejátszani? divx 5.1 meg xvis és ac3 mal nemjétsza le a bsplayerem
tud valaki valami okosat? -
Esmein
nagyúr
Moderátorok, nem lehetne valahogy népszerűsíteni egy kicsit a PH! seti teamet ? Kirakni egy hírt, vagy valami hasonló, nagyon inaktív/csekély számú a banda...
Nem tudom mi lehet a baj, pedig hallattam a postások párzási énekét is. Nem igaz, hogy a zuhanycsobogásra nem jöttek elő :(
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
láttatok hullócsillagot?mert én este 11kor semmi nem vettem észre.majd talán ma.
-
Esmein
nagyúr
Kezdek begurulni. Tényleg lehet mérges leszek a postára, 7 napja várok a jussomra, ebből 5 munkanap.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én egy ilyen után sztem lecsüccsenek 10 percre, hogy relaxáljak egyet 180-as pulzussal...
Felgyújtom mostmár a postát egy fél nájlonkanóccal, még mindig nemjött ez a díszétől fosztott karácsonyfa.
Lehet le kéne zuhanyoznom, mindig akkor bír csöngetni, mikor a zuhany alatt vagyok...
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Tegnap este látott valaki hullócsillagokat?
A hihetetlen kíváncsiság kicsalogatott éjjel kettőkor a ceglédi határba,de lószart se láttam.:D
Majd legközelebb..:D -
válasz
Sick Boy
üzenetére
Az anyák már csak ilyenek. Az én anyám tegnapelőtt éjjel fél négykor jött utánam a mosdóba, rámnyitotta az ajtót, majd álomkóros fejjel közölte, hogy ''fiam, iratkozz be németre! kifizetem. le kell nyelvvizsgáznod!'' - mindezt éjszaka.
kiborító. és ez csak az egyik, újabban rendszerint ilyeneket közöl velem éjszaka.
----------------------------------------
Egyébként hallgass továbbra is black sabbath-ot, mert az megnyugtat ! :)
tiszta öröm, hogy van még ma valaki, aki csak úgy black sabbath-ot hallgat... :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Arc Raiders
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest