- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Egyébként tudtommal ez az egyetlen olyan objektív, ami megfelel az összes elvárásodnak.
-
Normálzoomok viszonylag (= baromira) ritkán tudnak értelmes makrót - úgy meg aztán tudtommal a világon semelyik, hogy ne is mozogjon a tubus.
Nekem a Nikon 28-105 van, ami tud 1:2-t, viszont f5.6 alatt elég homályfosos (f8-ig meg CA-zik is még), és nincs VR - meg a Sigma 17-70 C, ami használhatóbb tágan is, van VR, de cserébe csak 1:2.8 a makró. (Ja, és bár mindegyikkel voltam már esőben, hivatalosan egyik sem weather sealed.)
Szerintem ereszd el, hogy ezt mindet egyetlen obival letudd - ilyen nincs.
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged