- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- LG V30 - vezércsel
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
hi
h a 17-50-essel nincs bajotok, akkor azt simán megtarthatjátok, hacsak nincs kimondottan szükségetek a 17mm alatti nagylátóra.
mellé még jöhetne egy 28-135/3.5-5.6 IS USM. ezzel 17-135 közt le vagytok fedve. ehhez mondjuk le kell mondani a fix fényerőről. a kép minősége viszont tök jó a ennek is.
ha nem munkára kell vagy hazitáltok az ár/érték arányon, akkor nem biztos, hogy szükségetek van a 24-105-re.mod: én 40D-n használtam 28-135-öt és maradéktalanul meg voltam elégedve vele. az 30D meg nincs messze ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Medence topik
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest