Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android Autót minden mobilra!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Kategóriájában kifogástalan obi a 18-55. Én is azzal vettem a d3100-at, majd karácsonyra kaptam egy 18-105-öt. Így jól jött a 18-55, mert azzal együtt könyebben és jobb áron adtam el a d3100-at, és vettem egy d5100 vázat. Most a 18-105 + 50 1.8 van használatban, de amennyire szeretem a fixet, valószínű, hogy nem a látószög-tartományt fogom bővíteni egy telével, hanem inkább beruházok még egy fixre.
A vaku mindenképpen kell... Egy másik fórumban Nesa fórumtárs adott ugyan egy szenzációs ötletet, hogy miként kerüljük el a szemenvillantást beépített vakuval, de azért mégiscsak egy rendes vaku kellene. Ami kemény, mert amit szeretnék az drága - részben ugyancsak Nesa beszélt le (bár nem nekem címezte sorait) az olcsó kínai vakukról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest