Hirdetés
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Attol fugg teged ezzek a dolgok mennyire zavarnak
. Viccet felreteve CA tenyleg eleg eros bar nalam ritkan jon elo, igaz ritkan fotozok olyat hogy CAzna az Obi. A vignettalas pedig csak ha homogen hatered van akkor latszik igazan ugy f4-ig, utanna mar nem olyan veszes. Bar en kifejezetten szeretem, ha meg zavar konnyen koriggalhato utolag Ha kroppolni akarsz a kepbol akkor kell ra odafigyelni kicsit. Hasznaltnal en a gumirozasra figyelnek helyedben esetlegessen mennyire poros a lencsek kozt mert porosodni hajlamos a kicsike. Amugy nagyon szeretem ezt az obit, kivaloan karcol(igaz nem 2.8on ott picit lagy foleg a sakokon). Az AF-et leprobalnam a helyedben. Araert optikailag nem tudok jobb obit mondani perpill
. Sok sikert a vasarlashoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Házimozi haladó szinten
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Viccet felreteve CA tenyleg eleg eros bar nalam ritkan jon elo, igaz ritkan fotozok olyat hogy CAzna az Obi. A vignettalas pedig csak ha homogen hatered van akkor latszik igazan ugy f4-ig, utanna mar nem olyan veszes. Bar en kifejezetten szeretem, ha meg zavar konnyen koriggalhato utolag Ha kroppolni akarsz a kepbol akkor kell ra odafigyelni kicsit. Hasznaltnal en a gumirozasra figyelnek helyedben esetlegessen mennyire poros a lencsek kozt mert porosodni hajlamos a kicsike. Amugy nagyon szeretem ezt az obit, kivaloan karcol(igaz nem 2.8on ott picit lagy foleg a sakokon). Az AF-et leprobalnam a helyedben. Araert optikailag nem tudok jobb obit mondani perpill